Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 12:45:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane braka...nasim ocima  (Pročitano 37963 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Strasno napeta i zanimljiva prica. Sa kojim to ludacama druzis. Ja sam takvim sljamom ni zdravo ne razmenim.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00

Ti treba da se fokusiras i da nadjes sebi zenu za koju mislis da isppunjava tvoje neke norme i kriterijume. I da se njoj prilagodis.
+1

A da izbegavas te sto im je toliko stalo do tebe da nece kafu da ti prinesu i da te varaju na svakom koraku.   Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
mob
Alcatel One Touch
Prednost-deca,sve ostalo su mane.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
prednost braka je brak,mana braka je brak
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ajde ovako da stopimo dvije teme u jednu.Ovo je forum i razmjena misljenja ali za trenutak da izmjenimo njegov klise.Umjesto da pricamo o svakome i svacemu,ajde da malo pricamo o sebi.Vec kroz dosta tema sam ukljucio svoju licnost,kroz ovu zadnju  i mnogo vise nego bi trebalo,ali svakako ja se toga ne stidim niti bojim.A da li se boje ostali?

Koja je to druga tema...nazovimo je "dijaspora"...
Vratim se na sve ovo nakon odgovora koji zasluzuju Sandra i Munka...
Da Sandra ja jesam sanjar...ne drzi me mjesto,novci,imanje,apsolutno nista od toga u neku ruku meni nije bitno (neka oproste oni koji citaju ovaj komentar,ali mozda se pronadju u necemu...pisem o sebi i iskreno...mozda ima jos takvih).Vidis...neki od nas bi bili prezadovoljni kancelarijom i par referenata i kao nekakav sam sef.Izgleda bio sam potencijal pa sa 23 vec imao 3 referenta.Klasika ide dalje,pametno palamudis ljudima i odlucujes o njihovim sudbinama,uz to beres platu nekakvih 500 eura sto bi dobro za BiH,"al' je Vasa htio mnogo vise".Nisu novci u pitanju nego ucmali zivot i gusenje sredine u kojoj se svako od nas nalazi...pa ako me neko svata zna o cemu pisem.Mozda se vodim duginim bojama kroz san i javu,ali vrlo dobro znam sta zelim i sta ne zelim.Nisam zelio politiku,nisam zelio mrznju,nisam zelio glupe price zavidluka,nisam zelio vidjeti iste ljude u caffe koji uz osmijeh me tapkaju po ramenu iz koristi...ja klinjo oni odrasli ljudi po 50 banki i spustaju se na taj nivo radi koristi fujjj to nikada nisam volio niti dan danas...drzi do toga sto jesi.Kome se svidja izvoli,kome ne odjebi.Nikom se ne klanjam i nikome ne uvlacim,i mrzim ljude koji to rade.
Na kraju Sandra dolazimo do poente...zasto muskarac radi,zasto muskarac zeli bijesno auto,zasto muskarac zeli kucu ili stan,zasto muskarac kupuje gardis i skupocjen parfem,zasto se licka...da, sve ovo radi zbog zene jedne ili stotinu zavisi od apetita.Prema tome muskarac i zena imaju samo jednu svrhu postojanja da se spoje i povecaju natalitet...sve ostalo sto rade "usput" je samo teznja k' spajanju.Zato pisem o zeni jer svi putevi muskog postojanja vode k' njoj.
Naravno ovo nije odgovor samo Sandri,vjerujem da mnogi razmisljaju kao ja.
Vjerujem ako pronadjem nekoga uz koga cu stati i ostati vec obavjestim forum,ali prije toga i bilo cega zelim festu

Za Munku...i zbog nje kao odgovor druga tema "dijaspora".
Ovdje svakako ima ljudi koji zive u dijaspori,pa da krenem redom.
Zamisli sada covjeka koji nije uzeo lopatu u ruke,zivio u svijetu slova i pravilnika,topla fotelja, papirici na stolu itd.elem ured i palmudjenje.I takav covjek sa viskom pameti dodje medju seljake koji veze nemaju abecedu i azbuku sloziti poredu.Kada uzme penkalo u ruku pomislis da ima ciglu kako pise.Ja dosao u divnu dijasporu i nije dobro isticati svoju pamet jer odmah vlada zavidluk i na svakom koraku te ocekuje glupost.Prvo sto nalazis kao posao je lopata,jer veze nemas sta palamude ljudi oko tebe i kojim to jezikom pricaju a ti ne razumijes.Zatim divni seljaci koji pricaju strani jezik kao indijanci,te prihvate tek da seljackom politikom ispitaju sta to krijes u sebi i da li trebaju da te se boje ili ne.
Nasa divna dijaspora je sacinjena od 99% seljaka i to odmah u startu iritira covjeka koji ne prica "njihov"jezik.Nakon 4 mjeseca seljaci uvide kako pocinjes odskakati iz klise opreme.Brzo ucis jezik,drugacije se oblacis,izbjegavas glupe pijanke i ne trcis za satima na poslu nego za zivotom.Da li je nekom poznato da nasa divna dijaspora veze nema za gradove u krugu od 100 km gdje se nalaze.Recimo Venezia od koje nasa dijaspora zivi nekih 100-njak km niti za 15 godina nisu posjetili taj grad...Ljudi rade vazda i stede da bi kada dodju u svoje selo nekom se trsili sa mocnom makinom i par hiljada eura...krajnji seljakluk.
Na kraju sta ocekivati od ljudi koji su po prvi put vidjeli ulicnu rasvjetu i dalje slusaju neku cincilinci muziku...dzaba svijet kada nemaju oci za gledati isti.Sta ocekivati od seljaka nego da se navali na zenu k'o bik tek da isprazni spermatozoide a njoj kako bude.Normalno da takva zena potrazi nekoga uz koga bi bila i z od zene a ne rupa u koju se samo gura.Ja jesam u dijaspori ali prvo sto nisam je ono da nisam dijaspora.

Dijaspora jeste divna za one koji znaju uzivati u zivotu,ali dzaba dijaspora onim koji nisu znali zivjeti zivot niti kod kuce
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ti sinko silno gresis.
Muskarac i zena imaju zajednicko , prvo, i pre dece -ljubav, postovanje, povezanost, srecu - tek iz toga izlaze deca kao proizvod. Jesu deca najlepse u braku , i ovo je relativno, a ispred svega dvoje koji obrazuju zajednicu.
Zamisli sebe kako si u braku bez ljubavi a imas decu?
Zamisli sebe kako si u braku punom ljubavi a nemas decu?
Ja bih, ako bih morala, izabrala drugu opciju.

To sto si ti sanjar, na jednu stranu. Na tuistu stranu i to sto si sam, i sto imas ozbiljan problem u poznavanju i shvatanju zena...Vec sto ces sa ovakvim razmisljanjem i praksom ostati SAM. Sam. Sam.
Uzmi se u pamet - sto rek'o moj tata - i osvrni se , tvoja zena je tu negde, trazi - ne kukaj. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ti bi  i od Busha napravila pacenika

Nije svakom u braku kao Tebi pa cvjetaju ruze,a mozda i ne.Jos nisam vidio komentar u kojem si opisala kako funkcionise tvoja bracna zajednica.Da li se posvadjate,psujete,tucete,zadovoljni seksom ili ne,ili se ipak vazda volite uz note vudstoka?
Da li grijesim ako kazem da ogroman broj parova koji su usli u zajednicu poput braka nije to uradio iz ljubavi nego iz sasvim drugih razlicitih pobuda?Vrlo mali broj ljudi je srecan u braku i to nije moje misljenje,nego cinjenica koju svakodnevno slusam kako od muskaraca tako od zena.
Istina je da ljudi bi trebali stupiti u brak zbog ljubavi,ali sta reci na slucaj Ivane i njene prijateljice M..Namjerno sam rekao da su iz "OkOlInE" gdje jos uvijek vlada ono pravilo,ako se zena ne uda do 20 godine poslije tih godina je vise ne zeli niko.Sta ocekivati od djeteta koje rodi dijete? Znamo kakvih muskaraca ima i da zenu posmatraju kao roba a nikada kao Ljubav svoju, i sasvim je normalno da takve zene potraze tu rijec van braka.Mana braka je sto se ljudi papirom vezu uz nekoga a od pocetka znaju da to nije to  i cute i trepe,a zasto? Pojedini zbog djece,drugi sto misle da nikada vise nece pronaci nikoga drugog i boje se ostati sami.Pa vele daj sta das,neka je neko uz mene pa kakav je takav je.Zbog te cinjenice ljudi izlaze "pomalo" iz braka i nije to varanje nego popuna onog praznog mjesta za cim zude.

Edit:Nemoj me Sandra vuci za tastaturu (kao sto jedan moj veliki prijatelj ima obicaj reci).Neka bude da veze nemam o zenama Smile
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ljubav, sreca, leptirici, brak...mogu da nestanu ... i sta sad?

Ziveti kao vuk samotnjak?

Pa...ako neko toliko bira i prebira... zasto da ne...

Nije veza i brak nikakva tragedija... sa ili bez ljudskih mana i slabosti... Sve je to potpuno normalno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Kada sve nestane covjek ostaje sam, i tu lezi jacina svakog od nas.Velika vecina ljudi se boji ostati sam.Njima uvijek treba neko da kaze sta je ispravno a sta ne.
Sta fali ljudima koji zive svoj zivot ne mareci za bilo sta?
Da li je brak usko povezan sa godinama starosti i one odlucuju kad' nam je vrijeme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ocigledno ti smatras da nesto fali ljudima koji zive svoj zivot, posto ne bi pisao o svojim drugaricama Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 12:45:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.