Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:08:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane braka...nasim ocima  (Pročitano 37984 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Lapsuse, sinko  Smile, iako te gotivim, ovde mnogo nisi u pravu. Lepo rekoše pametni ljudi ovde da nema loših brakova, no loših ljudi ili odnosa među njima. I nebitno je da li je to brak, vanbračna zajednica ili šta već, tj. sam papir nije važan. Niko se ne svađa i nije nesrećan zbog braka kao institucije. Ja znam porodice koje su najsrećnije na svetu, brakove koji su i posle 20 godina idealni. To je neka vrsta životne lutrije i sposobnost svakog od nas da procenimo da li je nešto stvarno za ceo život ili smo se samo istripovali.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ti bi  i od Busha napravila pacenika

Nije svakom u braku kao Tebi pa cvjetaju ruze,a mozda i ne.Jos nisam vidio komentar u kojem si opisala kako funkcionise tvoja bracna zajednica.Da li se posvadjate,psujete,tucete,zadovoljni seksom ili ne,ili se ipak vazda volite uz note vudstoka?
Da li grijesim ako kazem da ogroman broj parova koji su usli u zajednicu poput braka nije to uradio iz ljubavi nego iz sasvim drugih razlicitih pobuda?Vrlo mali broj ljudi je srecan u braku i to nije moje misljenje,nego cinjenica koju svakodnevno slusam kako od muskaraca tako od zena.
Istina je da ljudi bi trebali stupiti u brak zbog ljubavi,ali sta reci na slucaj Ivane i njene prijateljice M..Namjerno sam rekao da su iz "OkOlInE" gdje jos uvijek vlada ono pravilo,ako se zena ne uda do 20 godine poslije tih godina je vise ne zeli niko.Sta ocekivati od djeteta koje rodi dijete? Znamo kakvih muskaraca ima i da zenu posmatraju kao roba a nikada kao Ljubav svoju, i sasvim je normalno da takve zene potraze tu rijec van braka.Mana braka je sto se ljudi papirom vezu uz nekoga a od pocetka znaju da to nije to  i cute i trepe,a zasto? Pojedini zbog djece,drugi sto misle da nikada vise nece pronaci nikoga drugog i boje se ostati sami.Pa vele daj sta das,neka je neko uz mene pa kakav je takav je.Zbog te cinjenice ljudi izlaze "pomalo" iz braka i nije to varanje nego popuna onog praznog mjesta za cim zude.

Edit:Nemoj me Sandra vuci za tastaturu (kao sto jedan moj veliki prijatelj ima obicaj reci).Neka bude da veze nemam o zenama Smile

hahahhahahahaa JA nisam rekla?  Smile Smile Smile
Pa ne poznajes me dragi lapsuse , niti si gledao moje postove od ranije, niti me znas ovde 5 godina kao sto me ovde vrlo malo ljudi zna.
Pa ja se razvodim bar jednnom nedeljno  Smile
Svadjamo se, jedemo govna zajedno, seksamo se, spavamo odvojeno, ne pricamo citav dan, vdimo ljubav 15 minuta ujutro  Smile

Sta ti je covece, radim sve sto radi ostali svet. Nista novo nisam otkrila , niti sam nesto preskocila. Sve sam ti rekla sada.

Brak je zajednica 2 coveka koja ce pojesti brdo govana i brdo soli i secera zajedno , izroditi decu i na kraju biti zahranjena zajedno. To je moja vizija braka. Ja imam svog para pod zvezdama, kakav god on bio - moj je.
Tako i tebi zelim da nadjes zenu sa kojom ces raditi sve ono sto radim i ja u braku. Smile
Nemojte se samo tuci, sve ostalo je dozvoljeno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Svakom u zivotu fali nesto...nekom diploma,nekom zivot,nekom laptop,ali ebiga ljudi mudro cute da nebi dobili cusku po usima ako progovore.Zasto komsija ne prica komsiji da njegova zena nije bas idealna?Zasto prijatelj nikada ne kaze prijatelju da mnoge stvari su zabluda?Razlog je jednostavan...na kraju uvijek gubis i kada istinu govoris...
Ljudi koji zive svoj zivot zar ne ispadaju iz klisea okoline?
Ljudi koji zive svoj zivot zar nisu uvijek crna ovca u stadu snjezno bijelih dlakavaca?
Zasto ljudi vole se baviti tudjim zivotima,umjesto da vode svoj takav kakav imaju?

Slazem se apstrahova i poenta upravo bi u tome da ljudi biraju ljude i izaberu zajeb,zar ne?Pomisle med i mlijeko ce biti a ustvari kaku kusaju nakon par mjeseci i zar treba takve kriviti sto ucine zajeb...a izbora vrlo malo imaju?
Stvarno bih zelio upoznati tu osobu koja je 40 godina braka ostala vjerna...zar svako od nas ne pozeli promjenu pa makar to bilo za par minuta?Zar stvarno ljudi misle kako je neko uz njih vjeran do bola?
Mislim da je sve stvar umijeca lazi i obmane...nema tog covjeka koji nece prevariti,samo je stvar koliko ce ta prevara njega uzeti i koliko vjesto moze sakriti.A ljubav...eh ta ljubav u nju vjeruju samo sanjari.

Takav brak treba da bude Sandra Smile...ali ako mislis da je on tebi vjeran sada i do groba...oprosti ali ti si sanjar
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Ako tako razmišljaš nikad nećeš naći idealnu ženu za tebe, a ona postoji. I ako je nađeš, nećeš znati da je idealna za tebe, pošto ne veruješ da takva postoji. Moraš da veruješ, ključ je u tome. Moja najbolja drugarica ima idealan brak. Kakvo varanje, kakve gluposti, oni se obožavaju, i to već traje jako dugo i trajaće do kraja života. Jednostavno su se našli. I nisu jedini. Jeste da ih ima vrlo malo, al, ko i sve prave stvari na svetu i prava ljubav je retka. I takva ljubav ne prolazi. Kad nekog voliš bezuslovno, nećeš ga nikad namerno povrediti, čuvaćeš ga i paziti. I daćeš mu sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Kad bi on samo znao koliko je malo dovoljno da budu istinski srecni...

Ja sam pre neki dan upoznala jedan par koji  je odagnao decenije raznoraznog trovanja....sve je za ljudr... apsolutno sve....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Lapsuse ne mesaj Vernost u pricu evo mi se kosa nakostresila momentalno  Smile

E tu me pusti da budem sanjar. Mislim da ce da mi bude veran. Idem sa to premisom kroz zivot. Jer verujem da je to ispravno.

Mada mi je rekao da ako budem i dalje zapostavljala bracne duznisti da ide kod Dobrile, preko. Smile Smile
Reko :"Idi samo pare ostavi kuci"
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
A jeste zanimljivo ovo, tri žene na jednog Lapsusa, i to kakve žene.  Smile Bolje bi ti bilo da se predaš odmah.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
A nemoj da ga podcennjujes ima on estrogena za nas 3  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Estrogena možda, al će argumenti da mu ponestanu. Kvota 1.05 na našoj strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
C , nema sanse. Nismo mi tako dobre u napadu koliko je on u penalima. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 00:08:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.