Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravni savet - prepoznavanje kao dokaz (hitno)  (Pročitano 5254 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Mog drugara su panduri tukli celu noc zato sto je opljackao trafiku. Bukvalno su ubili Boga u njemu. Na kraju je priznao da je opljackao trafiku koju ustvari nije opljackao. Da bi posle nekoliko dana lik koji je stvarno opljackao trafiku vratio kintu vlasniku i to.  Smile

Ortak je dobio psorijazu od stresa Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
pa valjda si mogao da opravdas gdje si bio....i pre ai za vreme otimacine...valjda zna neko gdje si dosao gdje si posao...gdje si otisao..i tako... Smile
nisi valjda nasumicno setao.... Smile

svedok kog sam pomenuo je moj svedok, i on treba da potvrdi gde sam se kretao tog dana, ali rekoh vec da nisam siguran koliko je to koristi posto nemam informaciju u koliko sati se kradja dogodila. teoretski vec i pola sata razlike je dovoljno da se obidje pola grada...

sto se tice lifta, zena ga je videla na svega par sekundi jer je samo uleteo u lift i izleteo iz njega na nekom spratu, ne verujem da se vozio sa njom sve do prizemlja, to bi bilo sumanuto.
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 21:46:39 od JozefK. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Mog drugara su panduri tukli celu noc zato sto je opljackao trafiku. Bukvalno su ubili Boga u njemu. Na kraju je priznao da je opljackao trafiku koju ustvari nije opljackao. Da bi posle nekoliko dana lik koji je stvarno opljackao trafiku vratio kintu vlasniku i to.  Smile

Ortak je dobio psorijazu od stresa Smile
Fini neki policajci.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa valjda si mogao da opravdas gdje si bio....i pre ai za vreme otimacine...valjda zna neko gdje si dosao gdje si posao...gdje si otisao..i tako... Smile
nisi valjda nasumicno setao.... Smile

svedok kog sam pomenuo je moj svedok, i on treba da potvrdi gde sam se kretao tog dana, ali rekoh vec da nisam siguran koliko je to koristi posto nemam informaciju u koliko sati se kradja dogodila. teoretski vec i pola sata razlike je dovoljno da se obidje pola grada...

sto se tice lifta, zena ga je videla na svega par sekundi jer je samo uleteo u lift i izleteo iz njega na nekom spratu, ne verujem da se vozio sa njom sve do prizemlja, to bi bilo sumanuto.

ako imas svedoka koji moze da sigurno potvrdi..da si bio sa njim..u vreme otimacine.... Smile
a i ako  si tog svjedoka pomenuo u vreme istrage.... Smile
nemas brigu.... Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 21:53:55 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Bobak, ne vređam ja tebe već te samo pitam... Nijedna rečenica ti nije završena, jer je puna tačkica, smajlija i mnogo toga i potpuno je nemoguće čitati tvoje postove. Primera radi:
I ti možeš.......... da       ......... ! ! i i i..,, ,,,, ... Smile Smile Smile

P.S Baš si me zaplašio.
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
salim se ja  ba.. Smile
htio sam ti reci aprilililiiii  Smile Smile

malac...ti volis tako da kuckas   - kako kuckas  ..i to je tvoja stvar...
mene to ne dotice....niti me zanima sta ti radis ili bilo ko.... i kako sta ko radi.... Smile

a ja volim ovako da kuckam... Smile
i to je moja stvar..i ne vidim gdje je tu tvoj problem...  Smile
ako hoces citaj - ako neces odjebi... Smile

ovo je forum a ne drustvo mladih lingvista... Smile Smile
i ovdje se ne pise ....nego kucka.... Smile

a velika je razlika izmedju pisanja i kuckanja.... Smile
i to posebno velika je razlika ...ako se radi o kuckanju na nekom forumu... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
......... Ok.............. Važi ........... vidimo ........... se ............... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Citat
a i ako  si tog svjedoka pomenuo u vreme istrage.... Smile

nije ni doslo do istrage... postupak je u predistraznoj fazi odnosno tek je poceo, ali bilo bi katastrofa da se ne zaustavi sada vec da ode na sudjenje i to je ono cega se plasim. jesam li spomenuo vec da samo jedno pojavljivanje advokata kosta 30.000.

tako da ono cega se plasim je da pod 1) advokat nece biti dovoljno motivisan da ga zaustavi u ovoj fazi iako ima nacina, jer mu se jednostavno ne isplati i pod 2) da mi svedok nece biti ni od kakve koristi ako se termini ne poklope i da bi to stavise moglo samo da zakomplikuje celu pricu sa dokazivanjima... a tako nesto je i advokat spomenuo, iako je slucaj jednostavan da jednostavniji ne moze biti, tacnije nista konkretno se nije dogodilo. ne mogu da verujem sta me je snaslo. Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 22:21:57 od JozefK. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa eto imas svjedoka...sta ti vise treba....
a i imas pravo i na advokata po "sluzbenoj duznosti" kojega ti sud mora obezbjediti....

i taj advokat cete braniti najbolje kako zna..
posebno ako bude skapirao  da nisi kriv....

ako nisi kriv...i ako mozes dokazati svoju nevinost ..nemas sta da se plasis.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
ako nisi kriv...i ako mozes dokazati svoju nevinost ..nemas sta da se plasis.... Smile

ali sta ako se kradja dogodila npr. u 1 a svedok potvrdi gde sam bio u dva i tri... kakvu onda imam korist od toga? za sat vremena sam mogao da stignem i do Panceva i natrag, hipoteticki... sa takvom preciznoscu ne bih mogao da dokazem ni gde sam bio pre pet sati kamoli pre dve godine.

najveci problem u svemu je da je poziv na saslusanje stigao tek dve godine nakon privodjenja Smile i sta sad, treba da poveruju svedoku koji ce kao da se seti gde me je video nn-nn-og 2012. u pola tri Smile

sto se mene tice ja tu uopste ne vidim kako bi mogla da se organizuje odbrana ako ode na sudjenje, na kon toliko vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.