Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravni savet - prepoznavanje kao dokaz (hitno)  (Pročitano 5223 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Roki ima sve predispozicije da bude ministar policije...
Napravio bih od njih uzorne gradjane! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
zar ne moze covek da okupi 30ak svedoka gde je ustao u 12 (majka tetka komsinica) jebavao se po kaucu i gledao tv do 4 sa ortacima iz kraja (pera, mika, zika) a onda odmorio malo do 7 (majka ga je pokrivala svakih 5 min jer se cesto otkrije dok spava a otac stekuje radzu u njegvoj sobi pa svako malo ulazi da gutne) a zatim je gledao dnevnik i ranjenog orla sa celom familijom, da bi dosli kumovi i uzeli da igraju monopol svi do ponoci (on je pobedio) nakon cega je otisao u krevet (spava nocu sa ocem i majkom zbog panicnog straha od provalnika). i tako svaki dan.
kad je bila kradja?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Jel vi mozete da procitate i jedan post koji napise bobaK_bl?
Ja krenem da citam i stanem posle tri reda, ubijaju razmaci, recenice od 4 reci.

Inace danas dok sam stojao ispred futoske kako je policajac sutnuo lika u glavu koji je lezao na podu, kao lubenica. I taj je nevin sigurno, zato su se jurili u krug.

Smile

moji postovi imaju funkciju da vam s njima natjeram te mozgove ...da malo  rade... Smile

i da se portudite da dodjete do kvalitetnih i poucnih informacija... Smile Smile Smile Smile
a ne da vam mozgovi  sluze samo kao "tijelo za pohranu podataka".. samo copi paste i stoji u mozgu bez ikakve fumkcije... Smile Smile Smile

za svako znanje je potreban trud...moras se pomuciti... Smile Smile Smile Smile

sve se moze kad se hoce...  Smile Smile Smile

Smile Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Bobak, u koje čelo se fiksaš? Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
na kitino celo... Smile

mali...zamlolit cu te lijepo da pazis malo kako mi se obracas... Smile
ako te roditelji nisu vaspitali moze lako socijalna sluzba da to uradi... Smile
i nemoj da me  vredjeas... Smile

jer sam danas posebno kratkih zivaca
mgao bi veoma lako da trznem neke drugare iz kragujevackog mupa da ti malo roditelje na informnativni privedu.. Smile

i da obavjestim socijalne sluzbe da maloljetno dijete bez nadzora provocira i vredja
ljude 30 godina starije od sebe...na internetu Smile

i to ce biti kraj tvog internet zabavljanja..  Smile

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2014, 11:58:44 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Najmanje bolno resenje je da joj vratis ogrlicu koju si ukrao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
kazem ja... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kasno je za to....

budala... mogao je lijepo da prizna..(posebno ako mu je prvi put da ga hapse-u sto sumnjam)
takva prva sranja..(dzeparenje i sl..sem ako ogrlica nije ukradena iz radnje)uglavnom budu sankcionisana nekim uslovnim kaznama... Smile

skoro su kod nas dvojica lokalnih dripaca..dobili 6 mjeseci na dve godine uslova...
za provalu i tesku kradju....
pijani bili i obili su prodavnicu..
dobro nisu je obili...(nekim lopovskim alatima i tehnikama..sto je velika pogodnost)  Smile

nego su razbili izlog...i ukrali steku cigara i karton piva i neke kobasice i kikiriki  Smile
i sjeli da piju i meze na poligon 200 metara udaljen od te radnje koju su obili... Smile

i nisu ni bjezali...kad je interventna uletila...
zajebavali su ih cijelu noc u kampu...(malo su jednog samarali..bio je bezobrazan) i ujutru ih prosledili obicnim plavcima..na obradu...
i pustili su ih isti dan... Smile

ma poprilicno dobri momci..ono ...tu su iz kraja... nisu nikad pravili neka zesca sranja...
ono pokoja tuca...i tako....uglavnom cugaju tu po nekim coskovima... Smile

i izvukli su se ovaj put....

a tako je mogao i ovaj....

samo ni to gledanje kroz prste nema uvijek i an svakome - efekta
ako covjek sam ne shvati da su ga ljudi pustili..tj da su mu dali  novu sansu..za zivot....
a ako on misli da se izvukao...on ce to isto djelo ponoviti i past ce ponovo kad tad.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
zanimljivo....a da nam ispricas kako su te priveli..tj kako su dosli do tebe... Smile
nisu valjda pohapsili sve momke tvoga godista ...tvoga opisa i u navedenoj boji garderobe... Smile

ili si mozda pre nekad napravio nesto slicno...

Smile

naisao sam na policijski auto bez licne karte par ulica ispred stana u kome sam tada stanovao, dok sam isao u prodavnicu, i po odeci sam tacno odgovarao opisu pocinioca, to je jedini razlog zbog koga su me priveli, uz licnu kartu naravno. tako nesto se moglo dogoditi bilo kome.

kradja se inace dogodila dvadesetak minuta pesice od tog mesta na kome sam priveden, i to ni manje ni vise nego i liftu stambene zgrade (nisam siguran da li je samo uleteo i izleteo iz lifta ili se vozio sa njom, valjda nije ovo drugo). Smile

da cemer bude veci, cak i nisam iz Beograda vec sam stan na toj lokaciji (inace u jednom od najopasnijih delova grada gde se takve kradje u toku leta desavaju pet-sest puta dnevno) iznajmio zbog studiranja, stoga, nije bilo apsolutno nijednog nacina da sprecim da kola krenu nizbrdo, kao sto su sada krenula...

ponavljam, tako nesto se u Beogradu bilo kome moze dogoditi, samo ako se kockice poklope.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
pa valjda si mogao da opravdas gdje si bio....i pre ai za vreme otimacine...valjda zna neko gdje si dosao gdje si posao...gdje si otisao..i tako... Smile
nisi valjda nasumicno setao.... Smile

a i lift je ono mjesto gdje imas susret  ...takve vrste..sa ljudima....da ti nista ne moze odvuci paznju....
mogla je ta zena dobro da osmotri napadaca.... Smile

ne znam jbg...nesto svasta tu ne stima,.... Smile

logicno je da nisi mogao za to tako kratko vreme da se resis ogrlice...ako si bio na ulici.... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.