Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravni savet - prepoznavanje kao dokaz (hitno)  (Pročitano 5251 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Nek tvoj svedok kaze da je bio sa tobom sve vreme od trenutka kada si se probudio pa do trenutka kada su te uhapsili. Odnosno smislite pricu po kojoj ce on da potvrdi tvoje kretanje sve do tog trenutka.

Tipa bili smo tu tu i tu, onda smo hteli da popijemo kafu i on(ti) je otisao do prodze da kupi istu posto u stanu nismo imali nista. Kada se nije pojavio pola sata zapitao sam se gde je, zvao sam ga na mobilni i rekao mi je da je u SUPu i da je uhapsen zbog pljacke o kojoj ne zna nista.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

mrzim sebe volim Partizan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
bravo Orfanelin i ja sam mu to preporučio još na prvoj strani samo on nije pročitao  Smile

ovo mi nije jasno, čiji svjedok, tvoj ili neki što se javio policiji i rekao da te prepoznao ???

ako je tvoj 300% ćeš biti oslobođen, ako potvrdi da ste bili u kafiću, kod kurvi ili na drugom kraju grada bilo đe.

Džozefe odradi sa drugarom ovo što ti je Orfanelin preporučio naučite napamet priču jer  će vas nekoliko puta razdvojene ispitivati i ako sve zapamtite unapred što ste se dogovorili oslobođen si, jer će i tvoj advokat da cima policiju zbog odjeće i razlike u godinama kad si vođen na prepoznavanje što znači da te moraju osloboditi.

edit

ako si u prošlosti bio osuđivan za ista ili slična dijela, onda za sve ove naše trikove Orfanelinov i moj piši propalo -  jer će viđeti da si sklon tome a ni drugu neće vjerovati, tako da ti je onda najbolje da se nagodiš sa osobom kojoj si ukrao to ili da se spremiš za uslovnu ako budeš imao sreće jer te mogu i u zatvor poslati ako ponavljaš isto ili slično dijelo.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2014, 13:39:22 od šđžđž »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
Samo sto ja pretpostavljam da si ti vec dao neku izjavu kada su te uhapsili, pa probaj da se setis sta si tad rekao...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ja sam mu odma rekao da mu je najbolje da se nagodi...ukro ne ukro...to i nema neke razlike...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
ako si u prošlosti bio osuđivan za ista ili slična dijela, onda za sve ove naše trikove Orfanelinov i moj piši propalo -  jer će viđeti da si sklon tome a ni drugu neće vjerovati, tako da ti je onda najbolje da se nagodiš sa osobom kojoj si ukrao to ili da se spremiš za uslovnu ako budeš imao sreće jer te mogu i u zatvor poslati ako ponavljaš isto ili slično dijelo.

kakvo crno osudjivanje, meni se o desilo za vreme studija, tokom celog tog perioda prakticno belog dana nisam video i u medjuvremenu sam zavrsio jedan od najtezih fakulteta... dakle, ono sto je glavno u celoj prici je da uopste nisam iz Beograda vec sam samo slucajno stanovao na toj lokaciji i to manje od godinu dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Bravo...sad imas papir koji kaze da si pametan...sad samo treba da ti ljudi poveruju u to...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
jesam li spomenuo vec da se privodjenje nije dogodilo u negde u Barajevu, vec u najopasnijem delu Beograda u kome se kradje te vrste dogadjaju pet-sest puta dnevno. konkretno 20ak metara ispod cuvene ulice "Strahinjica Bana"...

takva nevolja se moze dogoditi bilo kome, ko ne veruje nek proba da se proseta tom ulicom u letnjim mesecima u sorcu i bez licne karte i nek oproba srecu...
« Poslednja izmena: 03. Apr 2014, 17:20:17 od JozefK. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Da je bilo u zemunu niko ne bi smeo da te dira...i verovatno bi ti rekli da si opasna riba... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Samsung SGH-E590
 Smile

Ja sve misllim ti opisujes neki geto, kad ono ti pricas o centru grada... Najopasniji deo Beograda. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
, jer će i tvoj advokat da cima policiju zbog odjeće i razlike u godinama kad si vođen na prepoznavanje što znači da te moraju osloboditi.

u tome je jos jedan problem jer je advokat rekao da ne bi prozivao previse MUP u svemu tome jer bi to vodilo u neku komplikovanu proceduru dokazivanja a njemu je navodno cilj da se ceo slucaj zavrsi sto pre odnosno da krivicna prijava bude odbacena. tako da ne znam da li je dovoljno samo sto je prica o prepoznavanju predocena tuziteljki i sto vec postoje neke primedbe u zapisniku koje je ostavio prethodni advokat neposredno nakon prepoznavanja, ili bi i neko iz policije trebao da nesto potvrdi ili "prizna".

sad ne znam da li je advokat u pravu sa tim ili ga jednostavno boli ona stvar da se cima oko komplikovanih procedura u ovako jednostavnom slucaju za koji je inace otvoreno rekao da je "glupost" misleci na to sto je prijava uopste prosledjena. ispada na kraju da su mi ipak ceo problem napravili u MUP-u i da su jedino oni krivi za sve sto se sada dogadja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.