Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39435 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Zasto se i njegova majka ne ubije, kad je odgaila dete koje je postalo narkoman?

Trebaju li tvoji roditelji da se ubiju ako se, hipoteticki, odlucis za jacu gudrovinu u buducnosti?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Stvar je u posledicama koje na organizam ostavlja ponavljajuce konzumiranje alkohola odnosno "droga". U svakom slucaju je u pitanju zavisno ponasanje.

Sta ako ti kazem da neke "droge" ostavljaju manje posledica od alkohola?

Citat
ije mu majka špricala heroin u venu. Ljudi žive kao u kamenom dobu, u bedi, gladi, bolesti i ne znam čemu sve pa su ipak toliko normalni da znaju da je droga još veće zlo od njihovog trenutnog stanja.

Majka ga je zanemarivala kad mu je bila najvise potrebna, tacnije, kad je bio klinac. Zasto pokusavas da je opravdas kad ona definitivno nosi deo odgovornosti za njegovo bice?

Citat
Trebaju li tvoji roditelji da se ubiju ako se, hipoteticki, odlucis za jacu gudrovinu u buducnosti?

Ja sam se izselio iz kuce mojih roditelja i poceo da zivim od novca koji sam zaradjujem pre nego sto sam krenuo da koristim marihuanu. S' druge strane, ovaj lik se drogirao na njihove oci, sto samo po sebi govori da oni nisu pretstavljali nikakav autoritet njemu, sto je, opet, posledica loseg roditeljstva. Ako nemas autoritet prema sopstvenom detetu onda si los roditelj. Prosto k'o kurac. Primetili su promenu u ponasanju, ali ih je boleo kurac za istu. Zasto jednostavno ne prihvati krivicu i suoci se sa tim?
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60

Sta ako ti kazem da neke "droge" ostavljaju manje posledica od alkohola?
Sasvim sigurno. Zar sam ja rekao suprotno? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
@skineru

Majka ga zanemarivala kad je poceo da se drogira, tacnije sa 19 godina? Daj, reci da se zajebavas? Mene u srednjoj skoli nije bilo moguce kontrolisati. Za mamu i tatu sam bio sin starunac, posten, vredan, dobar djak, a ovamo svako drugo vece akademija, KST, alkohola koliko hoces i cega sve ne. Nebrojano puta sam se vracao kuci pesice, da malo dodjem sebi.

I kakve veze ima sto zivis sam? Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno ali ako roditelji treba da te vaspitavaju u 25-30-35 godina, onda nesto nije u redu sa tobom.

Da se ne jurimo u krug, ako sada, sam u svom stanu pocnes da se pucas necim jacim, jer to krivica tvojih roditelja ili tebe samog? (Imaj u vidu da su njegovi roditelji bili razvedeni, dodje pusi vutru pred majkom i sta mu ova moze? Da ga otera u cosak?)
« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 01:00:59 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
@skineru

Majka ga zanemarivala kad je poceo da se drogira, tacnije sa 19 godina? Daj, reci da se zajebavas? Mene u srednjoj skoli nije bilo moguce kontrolisati. Za mamu i tatu sam bio sin starunac, posten, vredan, dobar djak, a ovamo svako drugo vece akademija, KST, alkohola koliko hoces i cega sve ne. Nebrojano puta sam se vracao kuci pesice, da malo dodjem sebi.

I kakve veze ima sto zivis sam? Ne znam koliko godina imas, nije ni bitno ali ako roditelji treba da te vaspitavaju u 25-30-35 godina, onda nesto nije u redu sa tobom.

Da se ne jurimo u krug, ako sada, sam u svom stanu pocnes da se pucas necim jacim, jer to krivica tvojih roditelja ili tebe samog? (Imaj u vidu da su njegovi roditelji bili razvedeni, dodje pusi vutru pred majkom i sta mu ova moze? Da ga otera u cosak?)

Moja poenta je da ga roditelji nisu properno vaspitali kad je to trebalo. Toliko je jednostavno. Zena (baba?) je primetila promenu u ponasanju deteta jos u osnovnoj skoli, sto je evidentno uticalo na to da krene da se drogira. Jednostavno su ga napustili i krivili zlu sudbinu jer im se sin promenio. Sta su preduzeli po tom pitanju? Oni su autoritet prema detetu izgubili pre nego sto je on poceo da se drogira, tacnije, dok je bio maloletan. Ne mozes da poreknes da oni snose deo krivice za to.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
Sta su preduzeli po tom pitanju?
pa konacno su ga predali u prave ruke. Otac Branislav je ucinio najbolje sto je mogao.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Na vreme su se setili. Sad kao glumi ludilo i nece da mu ide na sahranu. Koje licemerje...
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ti si bas besan na svoje roditelje ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Majka ga je zanemarivala kad mu je bila najvise potrebna, tacnije, kad je bio klinac. Zasto pokusavas da je opravdas kad ona definitivno nosi deo odgovornosti za njegovo bice?

A šta ćemo sa onih 99% zanemarivanih i zlostavljanih od strane roditelja koji nisu postali narkomani? Sve te priče o zanemarivanju, uticaju okoline, teškog života su samo izgovori koji od zavisnika prave još većeg bednika, koji nije u stanju da prizna sebi i drugima da je sam kriv što je od svog i života svojih bližnjih napravio pakao.

Ne znam koliko neko treba da bude glup ili dokon pa da mu padne na pamet da se šprica herionom, kada valjda svako još sa 6 godina nauči da je heroin na kraju gori od smrti. To je isto kao da odlučiš da imaš seks sa prostitutkom koja ti pokaže svoj pozitivan nalaz na sidu...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60

A šta ćemo sa onih 99% zanemarivanih i zlostavljanih od strane roditelja koji nisu postali narkomani?
Empirija govori da je svaki narkoman zrtva traume, ali to ne znaci da ce svako ko je traumatizovan postati narkoman! Najzad, svi smo u neku ruku traumatizovani. Ovde se govori o nesvakidasnje teskom  individualnom razvoju, pre svega detinjstvo i uskoj povezanosti sa razvojem zavisnosti.

Citat
Sve te priče o zanemarivanju, uticaju okoline, teškog života su samo izgovori koji od zavisnika prave još većeg bednika, koji nije u stanju da prizna sebi i drugima da je sam kriv što je od svog i života svojih bližnjih napravio pakao.
Dobro, ovo je tvoje misljenje, ali praksa pokazuje suprotno! Niko se ne probudi na svoj 17. rodjendan i odluci da bude narkoman! Prelistaj moje poruke, ako ti nije tesko.

Citat
Ne znam koliko neko treba da bude glup ili dokon pa da mu padne na pamet da se šprica herionom
Ponovoci jos jednom: Droge ne stvaraju zavisnost same od sebe (ovo ne znaci da treba da probate bilo sta! )!

Ne radi se ni o kakvoj gluposti, dokonosti, obesti, vec se zavinost razvija, sustinski kada nismo tretirani kao ljudska bica! Ne moze se narkomanija svesti na indidualni problem, jer drustvena klima stvara pogodno tlo za razvoj zavisnosti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.