Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пољопривредници блокирали путеве  (Pročitano 36081 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Nije tacno da psenica najvise trpi od vremenskih nepogoda. I kako to subvencije treba da sprece susu i grad. Ovde se forsira neka prica da ako ne gajimo svoju psenicu da cemo umreti od gladi, a mi vec inace uvozimo psenicu.
Koliko se psenice proizvede u Svedskoj, Norveskoj, Svajcarskoj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nije tacno da psenica najvise trpi od vremenskih nepogoda. I kako to subvencije treba da sprece susu i grad. Ovde se forsira neka prica da ako ne gajimo svoju psenicu da cemo umreti od gladi, a mi vec inace uvozimo psenicu.

Sve trpi podjednako od vremenskih nepogoda, samo sto me zabole ako podbace breskve i jabuke ali ne i kad je skuplji hleb i brasno. SUbvencije su tu da seljak ne bankrotira ako ako ga pogodi neka nepogoda i ono malo sto mu ostane psenice ne prodaje po trzisnoj ceni, znaci, skupljoj.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5

Marko, dobio si sasvim fino i lepo objasnjenje.

Ako nemas hleba, nije dobro, ako hleb poskupi, opet nije dobro.

Ako nema malina ili ako one poskupe, jesces gloginje ili kruske ili neces jesti voce uopste. Ljudi jednostavno idu na siguricu. Nego se ovde sada potencira prica: "Majku im jebem, oni imaju 50 hektara, a ja samo 30 ari, ko ce meni da da"?

Lepo sam ja pitao nekoliko strana pre, kad ce neko meni u Beogradu da da neke repa? Vojvodina nas ubi. Vise para Beogradu!
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 11:20:22 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A stvarno si i izabrao zemlje za poredjenje, Norveška, Švedska, Švajcarska ....

Ako ćemo tako, a Zimbabve, Kongo, SOmalija, Nigerija .... ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Онда нека умру, ко их јебе кад су бескичмењаци.

Pa kad nisu u stanju da se organizuju makar preko Fejsa onda bas ko ih hebe  Smile

I ovaj maradic ume po nekada da zavuce, onako profesorski.  Smile

Prohodni putevi u Vojvodini

Nema blokada na području Vojvodine i većini putnih pravaca. Na pojedinim mestima i dalje veći broj parkiranih traktora pored puta. Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost

Na području Vojvodine i na većini putnih pravaca nema blokada, međutim na pojedinim mestima se i dalje beleži veći broj parkiranih traktora pored puta, tako da će se tek tokom dana znati da li će vozači moći nesmetano putovati kroz Vojvodinu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na graničnim prelazima putnička vozila se u oba smera ne zadržavaju duže od 15 minuta.

Na deonicama puteva koje prolaze kroz stenske useke i klisure učestala je pojava odrona; najčešće na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali i na drumovima u Ovčarsko-kablarskoj, Grdeličkoj, Sićevačkoj i Drenskoj klisuri.

Vozači treba da obrate pažnju i na tzv. udarne rupe koje, pri nešto većim brzinama, mogu da oštete vozilo ali i da ugroze bezbednost vozača i njihovih saputnika.

Zbog rekonstrukcije Zrenjaninske petlje na autoputu E-75, za saobraćaj će do 30. juna biti zatvoreno nekoliko uključenja i isključenja sa ovog druma.

Na novoj Dobanovačkoj petlji na autoputu E-75 od 25. maja se rade šipovi, pa je zatvoreno isključenje sa autoputa iz pravca Beograda ka Šidu na obilaznicu oko Beograda.

Zatvorena je deonica autoputa E-75 Beograd - Niš iza petlje Lasta u dužini od 1.600 metara u ka Nišu. Tokom radova na ovoj deonici, saobraćaj će se obavljati dvosmerno kolovoznom trakom od Niša prema Beogradu, i neće biti pristupa Jugopetrolovoj pumpi u smeru ka Nišu.

Zatvorena je za saobraćaj deonica autoputa E-75, od hipermarketa Roda na Novom Beogradu do preduzeća Grmeč u dužini od 1.600 metara u smeru ka Šidu. Saobraćaj se obavlja dvosmerno, kolovoznom trakom od Šida ka Beogradu.

Do 23. juna za saobraćaj će, na beogradskom mostu Gazela, biti zatvorene srednja i desna kolovozna traka autoputa E-75 u pravcu ka Nišu, kao i niz uključenja na most i isključenja sa mosta. Svim terenim vozilima težim od 3,5 tone zabranjeno je da koriste most.

Zbog rekonstrukcije auto-puta E-75 kroz Begrad, vozačima se generalno preporučuje da koriste obilaznicu oko glavnog grada ili aterantivne  gradske pravce.

Zbog radova su na autoputu E-75 zatvorene naplatna rampa "Tranšped" na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, rampa i naplatna stanica Smederevo. Radovi kod naplatne rampe Umčari su završeni i saobraćaj je normalizovan.

Na magistralnom putu Novi Sad - Zrenjanin saobraćaj će do 9. juna biti potpuno obustavljen na deonici Kać - Žabalj.  Zbog radova na magistralnom putu M-25.1 Požarevac-Veliko Gradište, na deonici Bratinac-Beranje saobraćaj je usmeren na alternativni put.

Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje - Bijelo Polje, u neposrednoj blizini Graničnog prelaza Brodarevo, saobraćaj se obustavlja od 09:30 do 12:30, od 14:30 do 17:30 i od 22:00 do 03:00 sata.

Na delu magistralnog puta M-5 Paraćin - Zaječar, od Selišta do raskrsnice za Lubnicu, put je sužen, a neposredno ispred Zaječara vozila se upućuju na obilaznicu.

Počeli su radovi na magistralnom putu M-5 Užice - Požega, te povremeno ima zastoja i preusmeravanja saobraćaja.  Na magistralnom putu M-22 Kraljevo - Raška, deonica Biljanovac - Baljevac, zbog radova vozila prolaze naizmenično.

Izvor: RTS

Na strateskim mestima su njihovi ljudi, kurvini sinovi:

Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 11:33:36 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
A stvarno si i izabrao zemlje za poredjenje, Norveška, Švedska, Švajcarska ....
A sto se nebi sa njima poredio. Jel su oni lepsi od nas, pametniji, imaju vece k...?

@ Crowz

Nisam dobio odgovor i verujem da mi cak niko ni iz ministarstva nebi dao valjan odgovor na pitanje kako subvencionisanje psenice pomaze nasoj poljoprivredi. Nego smo mi videli da to tako i drugi rade, a sta majmun vidi to on i radi.

Mi inace proizvodimo vise psenice nego sto pojedemo(predpostavljam). Treba napraviti takav zakon da onaj ko ima neku manju zemlju, recimo do 50 hektara, da njemu ne padne na pamet da sadi psenicu. Sad ne mogu na pamet da pricam za tako nesto je potrebna ozbiljna analiza, ali mi psenicu treba da proizvodimo tek toliko da ima za nas, a da gledamo da izvozimo ono sto ce nam doneti veci profit i drzavi i seljaku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa odgovor si dobio, ako poskupi psenica jer nema subvencija i onda su trzisne cene u pitanju, onda udara sve po dzepu. A ako poskupi hleb, svi automatski vise daju na hranu i tu ti je inflacija. A mozes i da uvozis, ali ti onda prodaju psenicu za dolare ili evre kojih se bas i nema.
MNije za poredjenje ali recimo mozemo i da promenimo strane u saobracaju pa da svi vozimo levom stranom posto ovo sa desnom stranom smo videli od okolnih zemalja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Imati toliko plodne zemlje i koristiti je za uzgajanje psenice i kukuruza je isto kao i imati dobar kompijuter a koristiti ga zbog kalkulatora. I to drzava ovakvim subvencionisanjem podrzava i to ne vodi nigde niti ce poljoprivreda biti uspesnija zbog toga.
Ne jede se samo hleb, sta mi vredi sto imam jeftin hleb, a nemam pare za ostalo. Te pare za ostale stvari sigurno necemo zaraditi gajeci psenicu i kukuruz.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 12:07:03 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Drzava mnogo vise daje para administraciji i za poslanicke dnevnice. Nije problem drzavi sto daje seljacima pare.

To sto imamo za hleb, a nemamo za ostale stvari, to opet nije problem seljaka. Neka seljak dobije 16 din po kilu psenice, ti hleb placas 50 din. Gde ide tih 34 dinara? Na amortizaciju, transport? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
marco sta to donosi veci prihod od psenice? koje dobro?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.