mnogo paznje pridajete ovoj diskusiji. neka radi sta ko hoce u svom privatnom zivotu, svako ima pravo na svoj izbor. a ne znam sta bi postigli tom paradom osim sto bi opet neko zgrnuo neku lovu.
Sacekajte... Nije svako ko nije isti kao ostali nenormalan, ali nije ni poseban tj dragocen ako ima nenormalnu naviku... tj opredeljenje.. Nije u stvari tolerancija po sredi, tolerise se ovde mnogo stvari, preko "mladica u hag" do " secanja na Srebrenicu" i slicno... jednostavno to se protivi srpskom nacionalnom bicu... svemu onom sto nas uci i na sta nam ukazuje nasa vekovna tradicija, vera, crkva, obicaji... sve zajedno.
Diskriminacija... cesto predje u oni drugu krajnost, kada osobe koje misle da su posobni jer se razlikuju od etickih, ljudskih, i svih mogucih normi, da "diskriminisu" sami sebe trazeci prava koja nema niko jer su toboze oni "ugrozeni"
Mgrina, ako kazes da je pedofilija bolest, po kojem kriterijumu homofilija nije?
Ne trebamo mi nikog da se bojimo, nicije dete nece postati peder, nego jednostavno, pored navale "pro-ultra-gej-3pm@ sljama ovde... nama ne preostaje nista drugo nego da budemo robovi nekog ko voli da se hefta u bulju... ko priznaje zlocine sa kojima nema nikakve veze, neko ko se izvinjava u ime svog naroda a isto izvinjenje @njegov@ narod nikad nije dobio...
Ovo je jos malo, jako malo... sta nam sve dolazi.. iz kuhinje ldpa, prava ljudi i slicnih "ne vladnih" organizacija...
ako je neko svesno pristao na seksualni odnos sa doticnom osobom, zasto je onda on/ona bolestan/na??? homoseksualci, kao i heteroseksualci, biseksualci, svesno stupaju u seksualni odnos... hej, izricito sam protiv silovanja, ali ako neka devojcica od 12-13 godina zeli seksualan odnos sa muskarcem koji bi mogao da joj bude otac, zasto se ovo smatra prestupom... pedofili uglavnom siluju svoje "partnere", a nekrofil ima seksualan odnos sa mrtvom osobom... svesna odluka ne postoji ni u prvom ni u drugom slucaju... dotle ide i moja tolerancija, do svesne odluke...
e, da, ortak, ne mesaj politiku sa ovim, molim te...
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Izvinjavam se zbog politike ipak je ovo "deca cveca" tema..
Covece... pa jer se svesno tebi digne, tj dobijes erekciju posle vatanja sa tvojom devojkom mozes i tudjom.. tako se nekom nesvesno digne na lesh, ili na dete od 3 godine! i to je poriv mozga, nema to veze sa voljom, shodno situaciji, da ti ne navodim primere mislim da je ovaj prvi dovoljan, kontas to sve pocinje od ljudske psihe... normalne ili one izpacene... Ako se 90% ljudi heteroopredeljeni, zasto oni ne prave protest. zasto pusaci kojih sigurno ima vise od gejeva ne protestuju jer je zabrano pusenje...
Razumes nisam ja netolerantan, ustvari jesam ali do mere da ne moze niko da nesto izopaceno i nemoralno pokazuje na ulici. Brate u svojoj kuci mozes da karas svoju mamu(ne ti, da ne bude nesporazuma), ali brate nemoj na ulici to da pokazujes...
Meni je extra kad vidim zene koje se ekstremno bore protiv homoseksualaca... Da li su to one besne sto ti gejevi ne jure njih, vec pripadnike svog pola ili sta?
Ma to je za nas pojedince da dovedemo prijatelje:) glupo je da akcijamo sami
mozda i ti dobijes po shubari Kakve veze uopste imaju navijaci sa paradom? kako li je neko odlucio da navijaci treba da sprovode "red". Imaju svoje stadione i utakmice, pa nek se tamo tuku, gaze i lece komplexe. Uostalom, zna se kakva je to bagra medju tim navijacima. Nemam nista protiv parada. Svaka grupacija ljudi ima pravo da zatrazi dozvolu od nadleznih organa i organizuje skup, miting, bilo kakve vrste. Pa pre sam za to da se tuku radikali na njihovim mitinzima. I ko je uopste relevantan da kaze sta je to "normalna sexualna orijentacija"? Da li je normalan SM recimo medju hetero populacijom? Nije normalan, ali je "manje nenormalan"