Uopste se ne radi o glupim navijacima... ni o tome da su oni krivi i da ih treba kaznjavati. Моја ствар је например што волим да шетам го по својој кући, да своју девојку је*ем на поду, али ја то не радим напољу, нити излазим да промовишем "свој" начин живота некоме... јел разумете о како болесној ствари је реч... Није у питању ни ЕУ ни УСА ни права ни закон, они једноставно пропагирају, не нормалан и неприродан начин живота... ако нису сами бирали то се не сме дозволити да се јавно рекламира...
А наравно доћемо и ми. И погледајте као врхунац цинизма тачку 9. које оружије? шта лупетају...
Тим болесницима није место у Србији и то је требало одавно да схвате. Имали су скоро Загреб, па што се нису тамо лепо прошетали и поносили тиме што су педери?
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
ne kontam zasto ovo nekom smeta... ovi navijaci su bas homo-kseno-fobicni... kao i uvek
ne, mislim ako si heteroseksualac, zasto bi se obazirao na bilo kakvu gej paradu ili provokaciju... da li je moj problem sto neko voli isti pol? nije! da li je moj problem sto se ljudi drogiraju? nije! da li je moj problem sto ljudi gledaju velikog brata? nije! hvala lepo... sloboda volje i tolerancija na prvom mestu...
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Није у питању ни ЕУ ни УСА ни права ни закон, они једноставно пропагирају, не нормалан и неприродан начин живота... ако нису сами бирали то се не сме дозволити да се јавно рекламира...
Tako nesto ne moze da se reklamira, ili jesi ili nisi
Jedino onaj koji nije bas siguran u svoje opredeljenje moze biti iziritiran njihovim egzibicionistickim poduhvatima,a ostale sta ima da bude briga
ne kontam zasto ovo nekom smeta... ovi navijaci su bas homo-kseno-fobicni... kao i uvek
ne, mislim ako si heteroseksualac, zasto bi se obazirao na bilo kakvu gej paradu ili provokaciju... da li je moj problem sto neko voli isti pol? nije! da li je moj problem sto se ljudi drogiraju? nije! da li je moj problem sto ljudi gledaju velikog brata? nije! hvala lepo... sloboda volje i tolerancija na prvom mestu...
Ja uopste ne obracam paznju na njih, ali me nerviraju time sto hoce sebe da stave u prvi plan, da svi obracaju paznju na njih, da svi znaju da su oni pederi, hoce da se svet vrti oko njih zato sto su pederi. Sta kukaju kako "odvratni, primitivni, psihopatski navijaci" dolaze da ih biju i sta ja znam kada sami to izazivaju time sto odrzavaju te parade, koliko puta je jasno kazano da ljude oni ne zanimaju pa sta onda nastavljaju, ako budu napadnuti tokom te parade neka znaju da sami izazivaju, neka kasnije ne govore kako su navijaci stoke kako, su to fasisti, nacionalisti....
Sami izazivaju
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:20:34 od Eagle »