Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj gej parade u Srbij BR:2 14.7.2007. 18h Trg slobode Novi Sad  (Pročitano 5686 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Uopste se ne radi o glupim navijacima... ni o tome da su oni krivi i da ih treba kaznjavati.
Моја ствар је например што волим да шетам го по својој кући, да своју девојку је*ем на поду, али ја то не радим напољу, нити излазим да промовишем "свој" начин живота некоме... јел разумете о како болесној ствари је реч...
Није у питању ни ЕУ ни УСА ни права ни закон, они једноставно пропагирају, не нормалан и неприродан начин живота... ако нису сами бирали то се не сме дозволити да се јавно рекламира...

А наравно доћемо и ми.
И погледајте као врхунац цинизма тачку 9. које оружије? шта лупетају...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia n73
Тим болесницима није место у Србији и то је требало одавно да схвате. Имали су скоро Загреб, па што се нису тамо лепо прошетали и поносили тиме што су педери?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
aj da vidimo kako ce ovo da prodje
IP sačuvana
social share
"All beings tremble before violence. All fear death. All love life. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?'' izvor Sutta Nipata
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
9. ponašati se kao str8, ali u gay/bi/trans fazonu (kreativnost se ceni),
Citat
svaka sličnost sa deset božjih zapovesti je slučajna; autor se odriče odgovornosti za neuspešno rukovanje
Citat
dovedu prijatelje i ostalu friendly masu (mame i tate),
Smile Ja idiotskije obavestenje nisam procitao u zivotu........... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Ma to je za nas pojedince da dovedemo prijatelje:) glupo je da akcijamo sami Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ne kontam zasto ovo nekom smeta... ovi navijaci su bas homo-kseno-fobicni... kao i uvek Smile

ne, mislim ako si heteroseksualac, zasto bi se obazirao na bilo kakvu gej paradu ili provokaciju... da li je moj problem sto neko voli isti pol? nije! da li je moj problem sto se ljudi drogiraju? nije! da li je moj problem sto ljudi gledaju velikog brata? nije! hvala lepo... sloboda volje i tolerancija na prvom mestu...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Није у питању ни ЕУ ни УСА ни права ни закон, они једноставно пропагирају, не нормалан и неприродан начин живота... ако нису сами бирали то се не сме дозволити да се јавно рекламира...

Tako nesto ne moze da se reklamira, ili jesi ili nisi  Smile

Jedino onaj koji nije bas siguran u svoje opredeljenje moze biti iziritiran njihovim egzibicionistickim poduhvatima,a ostale sta ima da bude briga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
ne kontam zasto ovo nekom smeta... ovi navijaci su bas homo-kseno-fobicni... kao i uvek Smile

ne, mislim ako si heteroseksualac, zasto bi se obazirao na bilo kakvu gej paradu ili provokaciju... da li je moj problem sto neko voli isti pol? nije! da li je moj problem sto se ljudi drogiraju? nije! da li je moj problem sto ljudi gledaju velikog brata? nije! hvala lepo... sloboda volje i tolerancija na prvom mestu...

Ja uopste ne obracam paznju na njih, ali me nerviraju time sto hoce sebe da stave u prvi plan, da svi obracaju paznju na njih, da svi znaju da su oni pederi, hoce da se svet vrti oko njih zato sto su pederi. Sta kukaju kako "odvratni, primitivni, psihopatski navijaci" dolaze da ih biju i sta ja znam kada sami to izazivaju time sto odrzavaju te parade, koliko puta je jasno kazano da ljude oni ne zanimaju pa sta onda nastavljaju, ako budu napadnuti tokom te parade neka znaju da sami izazivaju, neka kasnije ne govore kako su navijaci stoke kako, su to fasisti, nacionalisti....

Sami izazivaju
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:20:34 od Eagle »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Tachka 9 je zanimljiva...Najverovatnije dobice batine, ako se "drzhe" tachke 9!

Nek zakupe prostor...A, ne da  provociraju sa svojim izopachenom sexualnom orjentacijom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson K800i
pa da mozda se i odbrane ako ponesu torbice  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.