Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj gej parade u Srbij BR:2 14.7.2007. 18h Trg slobode Novi Sad  (Pročitano 5685 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sve stoji sto je mrly rekao,ali....ne seeeeeeeee*i da setas go po kuci  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Vide se navodnici Smiley to sam napomenuo kao neku ruznu naviku sto mi je pala na pamet Smiley
Ne hodam Smiley bar kad su ostali ukucani tu hahah

Монтегрина, није проблем у томе... то је, морамо се сложити, изопачено и неприродно.
Као што нико не мора да буде приморан да у центру града гледа моје длакаво дупе голо, или да гледа како неко силује кера... не мора да гледа ни како се неко љуби мислим мушкарца и мушкарца... тј жену и жену.

Поведем сутра брата малог у шетњу и он види 2 лика како се држе за руке и љубе.. у својој кући можеш напољу пред очима јавности НЕ СМЕШ то да радиш.
Ја волим да се тучем па јел треба да то пропагирам на улици, да то свет гледа мислим у варијанти протеста тј скретања пажње на себе.
Овако то креће нико није од нас ни луд и глуп, само смо после испирања мозга померили праг толеранције на нашу штету, сутра крећу педофили, па некрофили... јер они нису то бирали, они нас не присиљавају да будемо као и они... то исто можемо да кажемо и за групу која ће се у наредних година скупити и онанисати на слике мале девојчице из Сомалије... да је то њихова ствар. Зато оваквим стварима треба стати на пут на почетку.

Србија!!

Edit: "torbica" je biber sprej, suzavac i slicna sranja... Smile stangla ale stangla ale!!! 
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 23:56:50 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pedofilija i nekrofilija su bolesti, takvi ljudi su izopaceni, opasni,  njih bi pre izjednacila sa nekima na nacionalistickomckom forumu koji pozivaju na nasilje i podrzavaju klanje i ubijanje.

Homoseksualci jednostavno nisu imali srece, Bog je malo pobrkao kad im je dodeljivao emocionalne i sexualne sklonosti Smiley

To sto oni organizuju te parade i okupljanja ne rade zbog toga sto zele da ih ti vidis kako se jedni sa drugima ljube, vec da nekim protestom ukazu na svoj polozaj u drustvu, diskriminacije i slicno.

Sto se tice male dece, pa i na televiziji se po ceo dan mogu videti razne gadosti, ali se kanal uvek moze promeniti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pedofilija i nekrofilija su bolesti, takvi ljudi su izopaceni, opasni,  njih bi pre izjednacila sa nekima na nacionalistickomckom forumu koji pozivaju na nasilje i podrzavaju klanje i ubijanje.

Homoseksualci jednostavno nisu imali srece, Bog je malo pobrkao kad im je dodeljivao emocionalne i sexualne sklonosti Smiley

To sto oni organizuju te parade i okupljanja ne rade zbog toga sto zele da ih ti vidis kako se jedni sa drugima ljube, vec da nekim protestom ukazu na svoj polozaj u drustvu, diskriminacije i slicno.

Sto se tice male dece, pa i na televiziji se po ceo dan mogu videti razne gadosti, ali se kanal uvek moze promeniti  Smile

Tako da pokazhu svoj polozhaj u drushtvu...ma nek zakupe prostor da ih ne gledaju deca! Njihova izopachenost me ne zanima.
 Shta treba da se guze i da tako dokazuju svoj polozhaj u drushtvu Smile

Strashnooooooooooooooooo
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 00:10:25 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pa ne mogu u zakupljenom prostoru protestvovati Smiley

Dajte ljudi, malo vise tolerancije... ima nas raznih, pomirite se s tim. Najlakse je demonstrirati silu, zasto ne bi isto tako lako moglo da bude i pokusati onog drugog razumeti?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ _enigma_

cega se ti bojis, cega????? da li se bojis da ti dete postane homoseksualac????? ne razumem... da li je seksualnost nesto cega se treba stideti? da li te bilo koji homoseksualac ugrozava ili vredja??? pa neka pravi svaki dan paradu ako hoce... ti napravi heteroseksualni karneval na trg, ulici, bulevaru, pa mu pokazi svoju seksualnu opredeljenost...
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ _enigma_

cega se ti bojis, cega????? da li se bojis da ti dete postane homoseksualac????? ne razumem... da li je seksualnost nesto cega se treba stideti? da li te bilo koji homoseksualac ugrozava ili vredja??? pa neka pravi svaki dan paradu ako hoce... ti napravi heteroseksualni karneval na trg, ulici, bulevaru, pa mu pokazi svoju seksualnu opredeljenost...

Odakle Tebi da se Ja bojim? Je l' smem Ja da iznesem svoje mishljenje (pitam moderatore)

Je l' sam Ja Tebe spominjala Smile

Kakav Bulevar..shta prichash to Smile Smile Smile

" ti napravi heteroseksualni karneval na trg, ulici, bulevaru, pa mu pokazi svoju seksualnu opredeljenost..."

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 00:52:18 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ _enigma_

Odakle Tebi da se Ja bojim? Je l' smem Ja da iznesem svoje mishljenje (pitam moderatore)

Je l' sam Ja Tebe spominjala Smile

Kakav Bulevar..shta prichash to Smile Smile Smile

stavio sam ? na kraju recenice, prema tome ne kazem da se bojis, vec te pitam da li se bojis....

nisi mene spomenula, vec te ja samo pitam zasto si toliko netolerantna po tom pitanju...

sta je sa bulevarom? Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Sacekajte...
Nije svako ko nije isti kao ostali nenormalan, ali nije ni poseban tj dragocen ako ima nenormalnu naviku... tj opredeljenje..
Nije u stvari tolerancija po sredi, tolerise se ovde mnogo stvari, preko "mladica u hag" do " secanja na Srebrenicu" i slicno...
jednostavno to se protivi srpskom nacionalnom bicu... svemu onom sto nas uci i na sta nam ukazuje nasa vekovna tradicija, vera, crkva, obicaji... sve zajedno.

Diskriminacija... cesto predje u oni drugu krajnost, kada osobe koje misle da su posobni jer se razlikuju od etickih, ljudskih, i svih mogucih normi, da "diskriminisu" sami sebe trazeci prava koja nema niko jer su toboze oni "ugrozeni"

Mgrina, ako kazes da je pedofilija bolest, po kojem kriterijumu homofilija nije?

Ne trebamo mi nikog da se bojimo, nicije dete nece postati peder, nego jednostavno, pored navale "pro-ultra-gej-3pm@ sljama ovde... nama ne preostaje nista drugo nego da budemo robovi nekog ko voli da se hefta u bulju... ko priznaje zlocine sa kojima nema nikakve veze, neko ko se izvinjava u ime svog naroda a isto izvinjenje @njegov@ narod nikad nije dobio...

Ovo je jos malo, jako malo... sta nam sve dolazi.. iz kuhinje ldpa, prava ljudi i slicnih "ne vladnih" organizacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja nisam rekla ni da su posebni ni dragoceni. Sigurno bi oni prvi najvise voleli da su normalni, ali eto nisu. I sta im preostaje drugo nego da se bore za neka svoja osnovna prava, jer su i oni ljudi kao i ti i ja i svi drugi.

P.S.

Nije ti trebao komentar o Srebrenici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.