Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:47:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200694 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Draga ti izgleda uopce ne kapiras sta ti pisemo sve vreme...

Polje bez planete ja slabije u ondosu na polje s planetama...Polje s planetama ne mozes da izigras koliko mozes polje bez planeta...
Razumes?
Osoba sa jakim 1 poljem je egocentricna...Kazi mi kada je to ego nekome pomogao? Osoba koja tu ima vladara 4 je zavisna od roditelja. Sta ej tu dobro? Ako je vladar 7 u 1 tada ce osoba imati srece sa avanturama ali na duze staze samo nesrecu pa jos ako je nedabojze u aflikciji od vladara 4 eto ti nesrece kroz zivot,kroz porodicu,brak itd...I na to sve natus ne moze preterano da utice ili cak nkako zavisno od aspekata,al to je opet licnost...neko te prihvati ili ne prihvati takvog kakv jesi...

Ali devojka pita sta ej sa sedmom kucom i kada je najbolja i najbolja jeste bez planeta ako sam zelis da utices na svoj brak...
Ako je prazna sve zavisi od onih koji u brak ulaze a ako je puna uvek ce biti neki problem u braku zbog ovog ili onog i tesko da ce na to moci da se utice,aspekti ce se odrazavati direktno na brak...Bolje je slabiji uticaj posredno preko vladara nego diraktan preko planete u njoj,ta planete uvek odnekle dodje...
Razumes sada?
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 08:54:37 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovo mi se svidja, moja 7 kuca je isto bez planeta u blizancima, ali dobro To je bas lepo
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a jel moze meni neko da kaze kad cu se udati  Smile
karta mi je na 21 strani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vec me je nekoliko ljudi pitalo za tumacenje na PM,a  i ovako,pa cisto da kazem da tumacenja cu moci da radim tek za nekih mesec dana,posto sam u jezivoj guzvi...trenutno radim,a i studiram,a pocinje mi za koji dan ispitni rok,tako da budite strpljivi!!!
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 21:33:39 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Draga ti izgleda uopce ne kapiras sta ti pisemo sve vreme...

Polje bez planete ja slabije u ondosu na polje s planetama...Polje s planetama ne mozes da izigras koliko mozes polje bez planeta...
Razumes?
Osoba sa jakim 1 poljem je egocentricna...Kazi mi kada je to ego nekome pomogao? Osoba koja tu ima vladara 4 je zavisna od roditelja. Sta ej tu dobro? Ako je vladar 7 u 1 tada ce osoba imati srece sa avanturama ali na duze staze samo nesrecu pa jos ako je nedabojze u aflikciji od vladara 4 eto ti nesrece kroz zivot,kroz porodicu,brak itd...I na to sve natus ne moze preterano da utice ili cak nkako zavisno od aspekata,al to je opet licnost...neko te prihvati ili ne prihvati takvog kakv jesi...

Ali devojka pita sta ej sa sedmom kucom i kada je najbolja i najbolja jeste bez planeta ako sam zelis da utices na svoj brak...
Ako je prazna sve zavisi od onih koji u brak ulaze a ako je puna uvek ce biti neki problem u braku zbog ovog ili onog i tesko da ce na to moci da se utice,aspekti ce se odrazavati direktno na brak...Bolje je slabiji uticaj posredno preko vladara nego diraktan preko planete u njoj,ta planete uvek odnekle dodje...
Razumes sada?

Ja bih htela samo da pitam zasto vladar sedme u prvoj donosi nesrecu (u braku) ? Ja eto imam vladara sedme u prvoj  Smile a ni prva mi nije prazna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
514, vladar VII u I kući po meni ne može doneti nesreću u braku - naprotiv! Ovaj položaj govori da je partner jako vezan za osobu, osećaju kao da su jedno telo, kažu - sudbinski brak. Aspekti i znak u kome se nalazi vladar će opisati sam odnos Smiley Ukoliko je vladar jako loše aspektovan onda je drugačija stvar... može doći do raskida koji se vrlo teško podnosi.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na odgovoru Maki  Smile, moram priznati da je ovo bio prvi put da cujem da polozaj vladara 7-1 donosi nesrecu ali dobro...nisam ni ja strucnjak u ovome.
Vladar moje sedme ima nekolicinu aspekata za koje nisam sigurna da li su jako losi (pored dobrih aspekata tu je i kvadrat i polukvadrat i inkonjukcija)?  Smile   Karta mi je u Index-u 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
A što onda znači vladar 1 u 7? Dali je to isto kao vladar 7.u 1?

Negdje sam čitala da to znači da ću ja morati smuvati svog muža, prići mu prva jer je ascendent između ostalog i inicijativa.
Ali meni je vladar 1 saturn pa je negiranje inicijative!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
A što onda znači vladar 1 u 7?

Ne može biti isto tumačenje kao za vladara VII u I, dakle vladar I u VII govori da ćeš ti biti vezana za svog partnera, i da se kroz svog partnera pronalaziš.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja imam vladara 7.u 1. kuci...a sto se tice aspekata..imam Veneru u trigonu s Marsom i Veneru u trigonu s Jupiterom..inace natalna mi je u indexu karata na 7.str.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:47:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.