Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:46:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200810 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Isti opis sto se tice porekla i mesta upoznavanja. Ali, kreni da za prvog gledas od tvoje sedme, a za drugog od tvoje devete, pa ces videti da nisu isti. A kod mene isti opis sto se tice porekla, ali nisam gledala za upoznavanje. Sing. mog prvog braka je  mars u 4 -oj u vodoliji, uran u 12 mada se moze racunati i u prvoj, na samoj liniji asc ali dolazi iz dvaneste. Prvog muza sam upoznala nekih 20 metara od moje kuce (pa moze da se racuna mars u 4, mada bi mars u 3 to bolje pokazivao) nocu, negde oko 4 ujutro, pred svitanje, Uran na samoj liniji asc, ali dolazi iz dvaneste, ipak je bila jos uvek noc Smiley A drugog muza upoznajem preko interneta, sigurno. Smiley

Sada gledam kartu jedne zene koja je u drugom braku, i kod nje se potrefilo kao kod mene. Sing suvladrar sedmog ili sing vladar devetog, preko dispozitora se dolazi do iste planete. Pa ja bih to protumacila samo kao potvrdjivanje kad se poklapa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
E imas u indexu moj natalnu kartu,neka od topovanih tema i klikni na laksmi pa ces videti da je kod mene ista prica...

Sign Mars ode u deveto a njegov dispozitr ode u 10...Vlad devetog u devetom a dispozitor ode u deseto jer su oba u istom znaku Wink ISti nacin upoznavanja sve isto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pogledacu Smiley

Ja bih to protumacila da kod tebe nece doci do drugog, jer ti se prvi i drugi poklapaju, pa to znaci bice taj prvi zauvek. Sto bi se reklo, jedan ali vredan Smiley

Ovo je bilo samo moje neko zakljucivanje, za prognozu treba gledati kartu, znas i sama Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
PA dobro i ja to tako mislim ali pricamo hipoteticki...Btv znacenje mog kratkog braka se vec ispunilo sa simbolikom raskinutih zaruka koje su trajale tacno koliko mi je 7 kuca u ovnu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej, za to nisam znala. Trajanje prvog kroz gledanje koliko je sedma kuca u znaku vladara dc-a. Idem sada da brojim stepene kod mene Smile Pazi kad ima istine, meni pocinje na 14 stepenu. Moj prvi brak je ako gledamo kad smo se zvanicno razveli, trajao onda 14 god. Jer se mi nismo odmah razveli (zvanicno- sudski). On je inace trajao 9 god., a sudski smo se razveli pet godina posle rastanka. Po toj prici se pokapa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Da,i sad ja trazim npr svog buduceg tamo gde mi ej venera jer se bikom nastavlja 7,a ona je u 10 i njen dispozitor je otisao u deveto polje...

Znaci meni opet ista prica,kako god da okrenes bit ce stranac Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 11:22:06 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Devojke jel moze koja malo da baci look na moje 7 polje,btw,malo me zbunjuje i ova uzajamna recepcija venere i jupitera.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Devojke jel moze koja malo da baci look na moje 7 polje,btw,malo me zbunjuje i ova uzajamna recepcija venere i jupitera.
 Smile
Pa ocekuje te dobit kroz brak,verovatna udaja za nekog u uniformi,doktora,policajca,oficira,onako ukratko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
 Smile imam jednog takvog u vidu  Smile
A jel on moze imati neke veze sa inostranstvom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u sedmom polju imam najvise planeta . sedmo polje mi se nalazi u ovnu a u njemu imam : veneru , mars i merkur . dali mi neko moze reci sta sve to predstavlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:46:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.