Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:38:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200917 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mogu ja jer i ja imam 3 planete tamo
reklo bi se da voli da ti partner bude lijep, razgovoljiv, strastven, pokretljiv, diskutljv,,,da bude deretkan u onom sto kaze, da recimo hodate gdje god vam padne na um...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hvala ljepotice na odgovoru , znaci ne izgleda mi lose sedma kuca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Znaci da je ovo nedovoljno,te planete su dosle iz nekih polja,vladari su nekih polja...Venera znaci i dobitak kroz brak a mars moze da znaci svadje ili prgavu zenu...zavisi i kakve aspekte te planete imaju sa drugim planetama...Inace vladar sedmog u sedmom takodjer znaci dobitak kroz brak...
Ima tu mnogo toga da se kaze...
Najbolje je kada je sedma kuca prazna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Zasto najbolje kada je prazna? Smile Pa ni to nista ne znaci,moja je prazna ali je vladar 7 napadnut sa svih strana,radje bi da imam neku planeticu jos unutra koja prima lijepe aspekte  nego ovako... Smile Cini mi se da ce cak onaj sa saturnom u 7 bolje proci nego ja,jeste tezak brak,teska osoba,ali u drugom slucaju vjerna zena
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Tu gresis...

Kada ej sedma kuca prazna brak ce zavisiti iskljucivo od vasih odnosa,kako se vas dvoje postavite u odnosu na dom i porodicu i u kakvom ste odnosu jedno prema drugom...a planete u 7 kuci odredju brak i kvalitet neovisno od vas...Vazno je i odkle je dosla planeta,iz kojeg polja itd...
Sta ako imas dobru planetu u sedmoja  u aflikciji,ili imas veneru u sedmoj ali je u skorpiji ili jarcu...Sam benefik u sedmoj en znaci odmah da ce sve da bude dobro,vazno je i u kojem je znaku i gde je njegov dispozitor i svasta nesto...
Bolje je kada vi mozete da uticete ne nju nego da planete uticu na vas Smile

Nije sve uvek onako kako se cini...

Inace to sto je vladar sedme napadnut sa svih strana ne znaci mnogo za brak vec na izbor patrnera,karakter,kako cete se upoznati itd...A onda ako ti natal pokazuje vise brakova ,brak moze biti i zajednica vanbracna pa se u drugoj zajednici promeni i signifikator isl...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Tu gresis...

Kada ej sedma kuca prazna brak ce zavisiti iskljucivo od vasih odnosa,kako se vas dvoje postavite u odnosu na dom i porodicu i u kakvom ste odnosu jedno prema drugom...a planete u 7 kuci odredju brak i kvalitet neovisno od vas...Vazno je i odkle je dosla planeta,iz kojeg polja itd...
Sta ako imas dobru planetu u sedmoja  u aflikciji,ili imas veneru u sedmoj ali je u skorpiji ili jarcu...Sam benefik u sedmoj en znaci odmah da ce sve da bude dobro,vazno je i u kojem je znaku i gde je njegov dispozitor i svasta nesto...

Nije sve uvek onako kako se cini...

Inace to sto je vladar sedme napadnut sa svih strana ne znaci mnogo za brak vec na izbor patrnera,karakter,kako cete se upoznati itd...A onda ako ti natal pokazuje vise brakova ,brak moze biti i zajednica vanbracna pa se u drugoj zajednici promeni i signifikator isl...

To nisam znala,da ako je prazna kuca zavisi od odnosa te kako ce se postaviti,vec sam mislila da signifikator 7 vise odredjuje a ovako mi se vec i vise svidja  Smile hvala na objasnjenju,sada mi je vec dosta toga jasnije  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nemora to znacit, dobro bi bilo imat planetu u svakoj kuci onda jace ta kuca djeluje neg bez planete....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nemora to znacit, dobro bi bilo imat planetu u svakoj kuci onda jace ta kuca djeluje neg bez planete....
Ne slazem se...
Bolje da nema planete jer sta ako je planeta u aflikciji,ili postavljena u losem znaku po nju...

Znaci sigurnije je da planete nema u 7 polju,manje polje utice a vise na sam brak uticu natusi i njihov medjusobni odnos...

Mislim ja volim da sam gospodar svoje sudbine nego da neko gospodari samnom...
Dalje na polje koje je prazno covjek sam moze da utice svojim postupicma a na ono koje je jako tesko,vec je ucrtan put...Pa ti sad biraj sta je tebi bolje..Da ne pricam o losim aspektima...

« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 09:15:08 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

i meni se chini Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne slazem se...
Bolje da nema planete jer sta ako je planeta u aflikciji,ili postavljena u losem znaku po nju...

Znaci sigurnije je da planete nema u 7 polju,manje polje utice a vise na sam brak uticu natusi i njihov medjusobni odnos...

Mislim ja volim da sam gospodar svoje sudbine nego da neko gospodari samnom...
Dalje na polje koje je prazno covjek sam moze da utice svojim postupicma a na ono koje je jako tesko,vec je ucrtan put...Pa ti sad biraj sta je tebi bolje..Da ne pricam o losim aspektima...

onda previse negativno gledas sve to
nisu svi aspekti losi
cak i kad nemas planeta opet vladar znaka koji se nalazi vlada 7 kucom samo manje naglasenom... na kraj krajeva da ni 1 kuca nemoze bit prazna bezobzira sto nema planeta u njoj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:38:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.