Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:35:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200685 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Muz i ja imamo zamenjena mesta sa vladarima  Smile
Vladar moje sedme je u prvoj ,vladar njegove prve je mu je sedmoj   Smile           
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
meni je sedma kuca u skorpiji a mars u prvoj kuci. sta bi to trebalo da znaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja imam vladara 7.u 1. kuci...a sto se tice aspekata..imam Veneru u trigonu s Marsom i Veneru u trigonu s Jupiterom..inace natalna mi je u indexu karata na 7.str.. Smile

Tvoj brak počinje stabilno (vrh VII je u Biku) a partner može biti finansijski dobro situiran. Smile
Biće ti jako privržen (vladar VII je u I kući), kao i ti za njega. Osećaćete se kao da ste jedno telo. Vaš brak je sudbinski brak, pa odatle potiče tolika vezanost. Venera je u škorpionu u svom determitetu, može doneti preteranu strast i požudu, ljubomora je naglašena takodje. On će tebi biti magnetski privlačan, možda neće biti nežnih osećanja ali će biti strastan, ljubomoran i erotičan  Smile

Venera trigon Mars: sklad muškog i ženskog principa.Daje harmoničan brak i duge veze, i može ti se dešavati da u životu srećeš upravo osobe suprotnog pola koji su omiljeni, zavodnici sa velikim životnim iskustvom u tom smislu. Smile

Venera trigon Jupiter: dobici sa brakom, partner je obrazovan,bogat i na dobrom položaju.Ovaj aspekt donosi mogućnost da se u tvom životu pojavi posebno imućan, ugledan čovek, češće iz daljine, koji te može materijalno apsolutno obezbediti.

Venera semisekstil Uran: život nije nikada monoton, ljubavi su uvek iznenadne i romantične i uvek srećne, sve dok se od odnosa nešto ne očekuje i neplanira.

Dispozitori Venere su ustvari vladari tvog horoskopa: Pluton - on je u XII kući u svom sedištu  i on može biti osoba koja svojim magnetizmom, voljom (koja ne zna za prepreke), neuporedivom snagom, doslednošću i fanatizmom, rušeći stvara trajno dobro za druge.... čudan neki lik  Smile Na primer: nadrilekar, vidovnjak, magnetičan čovek, vojna i sl. zanimanja dolaze u obzir.
(drugi je Mars i on je u IV kući - voleće dom, porodicu..)

Eto otprilike...neko moje vidjenje Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Makishon, puno zahvaljujem na tumacenju!Po svoj prilici ta osoba mi djeluje kao da ima skorpionske naravi u sebi..a s njima se nekako najbolje slazem..citamo si misli bez da puno govorimo..Jos jednom hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ako moze meni samo da se kaze o koliko se brakova ovde radi?

u VII polju se nalaze Sunce i Saturn. VII pocinje u Ribama a zavrsava se u Ovnu. Sunce se nalazi u Ribama, a Neptun u III polju u Skorpiji.  Neptun obrazuje trigon sa Saturnom, jupiterom i Suncem.
Pluton je u I kuci u Devici.

u VII kuci u Ovnu je Saturn, a Mars je u II kuci u Skorpiji.

Mesec i Merkur se takodje nalaze u Ribama ali u VI polju. Vi polje pocinje u Vodoliji. Uran se nalazi u I polju u Skorpiji.

nadam se da sam dala dovoljno informacija. Zanima me samo koliko ce brakova imati ova osoba.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 20:44:59 od maggie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Makishon, puno zahvaljujem na tumacenju!Po svoj prilici ta osoba mi djeluje kao da ima skorpionske naravi u sebi..a s njima se nekako najbolje slazem..citamo si misli bez da puno govorimo..Jos jednom hvala! Smile

Ja bih volela da još neko, neko sa više znanja, prokomentariše tvog partnera...čini mi se da će on biti zaista spešl osoba  Smile Nema na čemu, dugo si čekala  Smile Smile

Ako moze meni samo da se kaze o koliko se brakova ovde radi?

u VII polju se nalaze Sunce i Saturn. VII pocinje u Ribama a zavrsava se u Ovnu. Sunce se nalazi u Ribama, a Neptun u III polju u Skorpiji.  Neptun obrazuje trigon sa Saturnom, jupiterom i Suncem.
Pluton je u I kuci u Devici.

u VII kuci u Ovnu je Saturn, a Mars je u II kuci u Skorpiji.

Mesec i Merkur se takodje nalaze u Ribama ali u VI polju. Vi polje pocinje u Vodoliji. Uran se nalazi u I polju u Skorpiji.

nadam se da sam dala dovoljno informacija. Zanima me samo koliko ce brakova imati ova osoba.

Ovax. Ne može se precizno reći koliko će neko imati brakova. Astrologija nije svemoguća, dakle ne predskazuje budućnost ''e tako će to biti i nikako drugačije''... čovek je u mogućnosti da menja svoju sudbinu... dakle sudbina je relativna stvar.. Smile

Mislim da znam zbog čega si pitala da li će ova osoba imati više brakova, želim da ti kažem da na osnovu ''dva'' pokazatelja se ne može donositi takav zaključak... Smile

ovo što si napisala takodje nije dovoljno da se sagleda cela situacija, potrebna je karta a ne njen opis... pa ili ostavi podatke ili ih pošalji meni na p.p. ja ću je okačiti... Smile

Ukoliko budem umela, odgovoriću ti  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.01
Molila bih da meni neko proanalizira moje sedmo polje.. odnosno kakav će mi biti partner...i di bi ga mogl upoznati...
Sunce - vaga 28. stupnjeva - 7.kuća
Pluton - škorpion 1.stupanj - 7.kuća
Merkur - škorpion 6.stupanj - 7.kuća
Saturn - škorpion 17.stupanj - 7.kuća
Mars - jarac 11.stupanj - 10. kuća
Jupiter - jararac 7.stupanj - 9.kuća
Venera - strijelac 1. stupanj - 8.kuća  ( bez aspekata )

Aspekti : Sunce konjukcija Pluton
             Sunce konjukcija Merkur
             Merkur konjukcija Pluton
             Mars konjukcija jupiter
             Mars sekstil saturn
            Jupiter sekstil pluton
             Mekur sekstil mars
            Merkur sekstil jupiter

p.s. jedno sam 4-5 puta pisala..please
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa ako nastavite da ovako ispisujete gomilu podataka koji nama ništa ne znače dok ne vidimo natalnu kartu - nećete nikada ni dobiti odgovor. Treba nam karta dakle - podaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ako je 7 prazna, onda gledamo gde je planeta znaka kojom pošinje kuća? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ako je 7 prazna, onda gledamo gde je planeta znaka kojom pošinje kuća? Smile

a ako nije prazna, sta se onda gleda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 15:35:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.