Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:49:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200947 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Laksmi, meni je bitno da bih pronasla njega u mojoj karti, a sebe u njegovoj. Zato se toliko raspitujem o razvedenim, kako se to gleda..itd. Imaj razumevanja, ljubav je to Smile

Nego, ti mislis, da svaki brak treba gledati kroz 7 kucu? Au, pa meni to tesko. Kako da razlucim sta mi tu onda pokazuje za prvi, a sta za drugi brak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
PA ja mislim da je to tako...Kada gledas vase sinastrje gledas kao da niste vencani...
Mislim ako postoje signifikatori dva braka gledas koji su to...
Npr ako ti 7 pocinje na zednjem ili predzadnjem stepenu nekog znaka postoji mogucnost dva braka,ili npr zaruke i brak i ti ako znas da je bio vec jedan brak sada uzimas vladara znaka koji se nastavlja za signifikatora drugog bracnog partnera...

Dalje postoji i ona opcija ,sa koliko ej planeta sunce u aplikacionom aspketu a da su iza sunca tim redom se nizu partneri ako postoji mogucnost vise brakova,npr mesec u dvojnim znacima ili vrh sedme u dvojnim znacima(devica,blizanac i ne mogu se setiti treceg) i ovo vazi za zene,za muskarce se gledaju aspekti meseca...

Znaci prvo odredis sta u njegovom natalu govori o dva braka pa krenes odatle, ali uvek gledas 7 kucu Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 01:01:58 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidis kako je to cudno. Ako drugi brak gledam kroz 9 kucu, krajni dispozitor signifikatora (gledano kroz devetu) mi je venera. Ako gledam kroz 7 kuci, drugi signifikatora je opet venera. Znaci kako god da gledam, ja dolazim na isto.

Isti slucaj kad gledam njegovu kartu. Gledano kroz devetu ili kroz sedmu, dolazim na isto. Samo sto je razlika sto je moja venera dobro podstvljena u svom sedistu u vagi, a kod njega (posto je i njemu ona krajni dispozitor) nije slucaj. Bilo koju kucu da gledam, prica je ista, iste planete,isti signifikator. Samo sto ako gledam devetu, do venere dolazim tako sto je ona dispozitor vladara devete. A ako gledam sedmu, ona je suvladar sedme. Ista prica je i kod njega u karti. Venera dispozitor vladara devete, venera suvladar sedme.

Sada vidim, da sam se zeznula, njegova venera ima dispozitora. Ali ni to ne menja stvar, jer su u uzajamnoj recepciji. Opet mu na kraju dodje na isto.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 01:18:19 od tinna-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Dodje na isto jer se slucajno poklopilo da je rec o veneri ali da ej 7 npr u lavu ili vodoliji onda mislim da ne bi bilo tako kako ti kazes...

I zasto uopce gledas 9?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa pricitala sam da za drugi brak se gleda 9 polje. Zapravo osa 9/3. E sada, mozda opis drugog bracnog partnera treba gledati kroz deveto polje, a sam brak i dalje kroz 7. Znam da se ovo cudno poklopilo kod mene i njega u karti, i da to nije uvek slucaj. Ako nas dvoje gledam kroz deveto polje (mislim na opis partnera, ne na brak), pronalzim njega kod mene i mene kod njega u karti. Ako opis gledam kroz sedmo polje, ne pronalazim mene u njegovoj kati, niti pronalazim njega u mojoj. Ali zato odlicno pronalazim svog bivseg muza Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 02:06:25 od tinna-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ali zasto se gleda deveto polje,nije mi jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa verovatno za opis stvarno treba gledati od devetog polja. Mislim na onaj metod kad se gleda tvoje sedmo - njegovo prvo(pa dok ne stignes do tvoje sesto-njegovo dvanesto). Jer ako opis kakv ce on biti i za drugog gledas ponovo od sedmog, onda dobijas ponovo sliku tvog prvog bracnog partnera. A, nemoguce da budu isti prvi i drugi. To mi namece onako moje logicno razmisljanje, ne vezano sa ono sto sam procitala. A sam brak mozda i dalje treba gledati kroz sedmo polje ali preko suvladara sedmog. Ali se onda postavlja pitanje, sta se gleda ako neko skopi treci brak? Sta onda bude signifikator treceg braka? Mislim da se definitivno samo prvi brak gleda iskljucivo kroz sedmo polje. A za sve naredne povezujes, drugi 7-9, treci 7-11..itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Da ali pazi ovo,moj muz ce definitivno biti stranac sign mi je u 9 polju a dispozitor je otisao u 10,no ja tu imam i vladara 9 polja i njegov dispozitor je i dalje u 10 opet ista prica....Ako uzmemo u obzir mogucnost drugog braka...
Niej mi to nesto logicno...
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 03:10:45 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa prvi ce biti stranac, ti ces otici u tu zemlju da zivis, i ako se razvedes od prvog, eto velike mogucnosti da i drugi bude stranac. Upoznas ga tamo, posto tamo vec zivis (inostranstvo). To je meni namece kao neko logicno resenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Da,meni se poklopilo stranac kako god :lol:

Drugo nesto je bila poenta a to je da u oba slucaja ja imam isti opis muskarca kao i mesta upoznavanja Smile
A to ej ono sto tebi smeta u tvom horoskopu Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 09:43:25 od Laksmi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 19:49:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.