Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 18:49:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200814 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Hvala Maki  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
kod procene 7 polja- braka nisam pomenuli da treba gledati i planete koje prave aspekte na sam vrh 7 kuce
to je takodje bitno
ako npr merkur pravi aspekt s vrhom to cesto govori o vise brakova,uran govori o razlascima....

recimo kod mene licno 7 kuca i nije narocito sjajna ali se pojavljuje sextil saturna u vagi sa vrhom 7 sto itekako stabilizuje pitanje 7 kuce Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
evo pitanja vrh 7 u ribama  neptun u strelcu u 3 . jupiter u 5 u vodoliji . ili vrh 7 u ovnu mars u ribama u 6 neptun u strelcu jupiter u vodoliji  u uran u 1 polju ..pitanje je u kojoj varijanti umire 1. muz ..inace  ovo je moj problem jer mi je minutaza malo pod znakom pitanja ...inace moj muz je  nosio naocare,voleo dugu kosu .bio je  visok, upoznala sam ga preko svoje tetke  kad sam igrom  slucaja dosla sa njom kod njega kuci..i nije imao nikakve kontakte sa inostranstvom iz istog smo grada..bio je jako pazljiv i nezan muz..  umro je iznenada ...koja situacija 7 kuce upucuje na sve ovo meni je sve ovo nekako slicno pa se vec ko zna koliko mucim vrteci se u krug...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
obicno kuca koja je u ribama govori o patnji kroz simboliku te kuce u ovom slusaju ukazuje da ces patiti kroz brak

e sada ovo sto si napisala je nedovoljno da kaze o smrti partnera

tvoja 2 kuca je njegova 8 pa bi mozda ako se uran nalazi na samom kraju 1 odnosno da aktivira 2 tvoju kucu a njegovu 8 moze da bude pokazatelj smrti

uran sigurno govori o naglim nekim desavanjima

sada ja bezveze sve ovo pisem jer sigurno da se na osnovu ovoga sto si napisala ne moze govoriti o smrti partnera

postavi kartu ali na nekoj temi vezanoj za smrt jer bolje je da ovde pricamo o sklapanju braka i nekim lepim stvarima Smiley

mozes da mi posaljes pp pa da ja pogledam i da se konsultujem sa prijateljima koji se malo vise razumeju pa ti mozda mogu nesto vise reci

pozz Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta ukacuje da li ce se neko udati/ozeniti sa razvedenom osobom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je uran u konjukciji sa suncem, razvedena sam Smile

Samo to se ne nalzi u sedmoj kuci, ali nema veze, simboliku sam vec ispunila Smile

Hvala na odgovoru, ali da li ima jos neki pokazatelj Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
joj kako  sam ti odgovorila tek sad vidim, al nema veze Smile

7.kuća u vodenjaku ili možda još više vladar 7.kuće u aspektu sa uranom (često lošem aspektu)!

to sam čula od ljudi koji se malo više razumiju od mene al eto možda ti pomogne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ali ne mora to da predstavi razvdenog coveka to moze da ukaze i da ce se njen prvi brak zavrsiti razvodom

hm... ne znam kako odvojiti sta se konkretno na sta odnosi????

evo sad mi pade na pamet,mozda trebas gledati njega kao tvoju 1 kucu a tvoju 10 kao njegovu 4 i sve to da sklopis zajedno i sa suncem u tvom horoskopu pa da vidis kakv mu je bio prvi brak i ako se tu umesao uran onda to moze da kaze da je on imao brak iza sebe.

a ovako ako je uran u 7 ili vrh 7 u vodoliji to se vide odnosi na tvoj 1 brak ja mislim Smile

neka me neko ispravi ako gresim Smiley
pozz
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 12:42:19 od LadyInRed »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako moja prva predstavlja njegovu sedmu, eto ga tu uran. Onda bi to bilo ono skolski (razveden). Ali i ja sam razvedena, pa mislim da bih onda trebala da pocnem da gledam moju devetu kao njegovu prvu, e onda uran upada u njegovu petu (kroz moju prvu), to moze da znaci da iza sebe ima neku dugu vezu, slicni braku???

Jaoj, sto bi mi odgovarao potvrdan odgovor Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
A zasto je toliko bitno jel ozenjen bio ?I zasto menjate kuce ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 18:49:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.