Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:32:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 201012 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sedma kuca u vodoliji i u njoj je mesec koji dolazi iz 12 u kojoj imam Saturna.Vladar 7 u 4 i gradi kvadrat sa Saturnom i u slaboj opoziciji sa Jupiterom.Lose,zar ne?

Reših da se ženim... Smile

Pa vodolija na vrhu sedme obično nije povoljan aspekt za brak. Znaš i sam kakve su Vodolije...ali i Uran.. Smile
Vladar sedme u četvrtoj je sa druge strane odličan znak za bračni život, jak porodični život a sam partner je jako vezan za kuću.
Uran je u svom znaku, škorpionu, daje posebne osobe, jake volje, prodorne intuicije, koje poseduju harizmu. Njihov veliki licni magnetizam zna da bude uzrok njihove narcisoidnosti. Imaju veoma neobicne stavove kada je seks u pitanju. Njihova seksualnost je naglašena. Veoma su plodni, žele i imaju više dece. Snalažljivi su i vec u vazduhu osecaju promene. Veliki su individualisti i žestoko se bore za ono u šta veruju. Žele da sve doživljavaju snažno i duboko, jednom recju da kroz život plove punim jedrima, cak i kada je to skopcano sa rizicima. Ljubomorni su na sve što poseduju i znaju da budu veoma teški za svoju okolinu. Takode se znaju uvuci u sebe i nikome nije jasno šta se sa njima dešava.

Pošto je u četvrtoj kući mislim da moraš da izbalansiraš neke gore navedene osobine, da smanjiš nervozu, da sve rešavaš sa partnerom dogovorom a ne svadjom.. Smile

Venera sekstil Uran: čine život neobično interesantnim i nikad monotonim. ljubavi su romantične, iznenadne i uvek su srećne, sve dok se od odnosa nešto ne očekuje i ne planira. Ovde je ljubav zaljubljena u slobodu. Mogući i neki dobici za dvoje..neko putovanje na Halkidiki, Sejšele i slično (romantično)  Smile Ovaj aspekt nije baš poželjan za brak ( sem u slučaju ako partner ili nije razveden, ili će se razvesti, ili se bavi nekom simbolikom Urana ) .Ovde ljubav traži iznenadjenja, vatromet, rutina je ubija i Venera i Uran beže svako na svoju stranu . Uran opozicija Jupiter ...imaš silnu želju da bdueš svoj...pa ti Uran kvadrat Saturn kazuje da  treba da prihvatiš da se vremenom stanje stvari menja i ne treba previše da živiš oslanjajući se na stabilnost i konzervativan pristup. Smile

Venerica u drugoj kući kaže da partner treba dosta da se trudi da bi te zadovoljio. Možda opisuje tvoju buduću...
Pazi, ona je retrogradna-opis devojke koja se predomišlja. Ne ulazi rano u brak jer izgleda kao da za njega nije zainteresovana. Ljubav je ovde povezana sa tajnom..ona traži čistu ljubav i neće se venčati ako uslov nije ispunjen
Bolja je kao ljubavnica nego kao žena u braku pa samim timopisuje takvu ličnost ili pojavu takve ličnosti u život osobe.
Dakle, može da simbolizuje brak koji dolazi kasnije ili probleme u njemu. Mada je Venera jako lepo postavljena... Smile

Venera sekstil Merkur:Ljubav se nalazi u komšiluku ili na putu, u prevoznom sredstvu...Partner je uvek mladji od osobe , komunikativan je , šarmantan , moguće je da se bavim komunikacijama , obrazovanjem , putovanjima , izdavaštvom .

Venera trigon Jupiter jako srećan aspekt. Partner je obrazovan, bogat i na dobrom položaju.Ljubav i novac ovde skoro uvek idu zajedno . Ukazuje na poklone od strane voljene osobe . Ozbiljne veze koje vrlo brzo vuku u brak .

Mesec u sedmoj kući veza sa starijom ženom, a ponekad i sa ženom koja je već majka ili je bila u nekom braku kada je osoba upoznaje. Duševna vezanost za partnera. To što je Mesec vladar dvanaeste u sedmoj može govoriti da veza počinje tajno. Tajanstveni partneri...paralelne veze tokom braka  Smile

vrh četvrte kuće govori o lepoj kući i sreći u domu. Do stana se dolazi preko braka. Dobar porodični i emotivni život,sklad.

Djoleeee gde si ? Smile   Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2006, 00:04:17 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Uran je u svom znaku, škorpionu, daje posebne osobe, jake volje, prodorne intuicije, koje poseduju harizmu. Njihov veliki licni magnetizam zna da bude uzrok njihove narcisoidnosti. Imaju veoma neobicne stavove kada je seks u pitanju. Njihova seksualnost je naglašena. Veoma su plodni, žele i imaju više dece. Snalažljivi su i vec u vazduhu osecaju promene. Veliki su individualisti i žestoko se bore za ono u šta veruju. Žele da sve doživljavaju snažno i duboko, jednom recju da kroz život plove punim jedrima, cak i kada je to skopcano sa rizicima. Ljubomorni su na sve što poseduju i znaju da budu veoma teški za svoju okolinu. Takode se znaju uvuci u sebe i nikome nije jasno šta se sa njima dešava.
Maki glupo je opisivati spoljashne planete na ovakacv nachin,jer konkretno Uran stoji 7 godina u jednom znaku,znachi svak ko se rodio u tom periodu ima ove osobine Smile
Inache odlichno ti ide,i jako se puno trudish u analizama,sve potkrepljujesh citatima iz knjiga,a za to treba jako puno vremena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Možeš li prokomentarisati Djoletovu kartu da bih videla gde grešim tj.kako treba da sklopim pričicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@grtalica
Pokusacu tako da gledam,tacno je da volim timski rad,ali opet malo i na svoju ruku,jer mi Lav daje to da se malo izdignem iz grupe

@Makishon

Auuuuuuu!Sestro!Resih da se zenim!I stan i pare i njeno dete i njen muz i sve ostalo.A Uranijska delatnost,da li je to televizija?Ako jeste onda je to ova moja sadasnja,samo nema muza i nema decu,a starija je i stvarno dok ne bude sigurna u ljubav nece se udavati.Samo to malo teze,jer je idealista u ljubavi.Lepo joj kazem,tesko da ces i jednog naci da ti pase potaman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Per Aspera ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jel moze iko pogledati moju VII kucu?????Djolevodja???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa slušaćeš jednu te istu priču....različito izraženu Smile
ja bih volela ako je neko u mogucnosti da mi predvidi koje godine mi stoji brak,mislim da u tome nicega nema lose Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Da li DC tj znak u kome se nalazi DC može da ukaže na našeg partnera~budućeg supruga? Na neke njegove osobine, izgled...ili je to ipak Sunce?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Da li DC tj znak u kome se nalazi DC može da ukaže na našeg partnera~budućeg supruga? Na neke njegove osobine, izgled...ili je to ipak Sunce?  Smile

Dc pokazuje kakav tip muškarca te privlači tj. ono što bi ti željela pored sebe. To su karakteristike muškarca koji bi ti bio dobar partner.

Dodatno treba pogledati i Sunce i MArs u ženskom, odnosno Veneru i Mjesec u muškom horoskopu,  Smile

Ja imam Dc u raku i skoro cijeli lav je u sedmoj - -muž lav sa Asc  raka.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2006, 19:58:26 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa zato i pitam Smile, moj Dc u devici - njegov podznak u devici. Njegov Dc u ribama - ja podznak Ribe...i primetila sam to kod još nekih parova koji ili imaju ozbiljne veze...ili su u braku.  Smile
Lenora, hvala puno za odgovor, imaću i ostale elemente u vidu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

nikad necesh odrasti mali veseljache

Zodijak
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
bash me interesuje hocu li uopshte biti u braku?
sedma kuca mi je u jarcu,nemam pojma da li je potreban josh neki podatak....toliko znam......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 16:32:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.