Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:58:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200802 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene interesuje sta se gleda za drugi brak? Da li je to IX kuca?

Ako je tako, meni IX pocinje u blizancima, vladar merkur koji se nalazi u 12 na 10'27 stepenu (stepen jarca), dispozitor venera koja se nalazi u prvoj kuci. Merkur pravi dosta aspekata, a to su konjukcija sa suncem, uranom, ASC, Lilit, trigon sa marsem(4 kuca) i saturnom(8 kuca), opozicija sa hironom (hiron na ds) i kvadrat sa MC koji je u raku.

Mene sada interesuje, sta sve ti aspekti znace i gde bih mogla upoznati drugog muza (da li preko interneta, zbog ove konjukcije merkur i uran u 12 polju?) On bi trebalo biti obrazovan, mladolik i da se bavi nekim novim tehnologijama (konjukcija uran i merkur)? Ne znam da protumacim ovu konjukciju merkura i ASC sto se tice drugog braka:(
A, Ne znam ni da protumacim ove trigone merkura i saturna, i merkura i marsa.
Konjukcija merkura i sunca?? Sunce je vladar mog 11 polja, da li to znaci da bih sa drugim muzem bila prvestveno dobar prijatelj? A, posto je dispozitor merkura venera u vagi, da li to znaci da bi taj brak ipak bio iz ljubavi?
Posto je merkur u 12, da li to znaci da bi to prvo bila neka tajna veza, daleko od ociju javnosti? Mozda sastanci po hotelima? Mozda fizicka odvojenost na pocetku?

Ala sam se zapetljala, a mozda i nalupetala:(

Molila bih nekog ko zna, ako moze da mi razjasni tj protumaci:)

A sada vidim, imam i trigon SMC sa merkurom. Sta to znaci po pitanju partnerskih odnosa, tj. drugog braka:)
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 12:54:19 od tinna-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Evo Makishon nece vise biti off top ne brini Smiley

Nisi nalupetala Tinna:)

Mislim da taj brak moze da uspe ali da je bolje da to ne bude brak na papiru.Jer je umesan uran koji se protivi bilo kakvom vezivanju.
Gledano po dispozitorima,krajnji dispozitor je Venera u Vagi u 1 polju sto znaci da ces se ti potruditi da to uspe i odrzaces taj odnos.

Vrh 9 u blizancima sigurno da donosi jednu leprsavu osobu jos u konj sa Uranom on je sigurno neko sa puno novih ideja.Inovativan tip.Moze da bude neko ko ima veze sa kompjuterima kao sto si ti rekla a kako je Merkur simbol interneta,mogla bi ovo biti veza preko interneta.
Kako je vladar 9 otisao u 12 to bi znacilo da ce ova veza biti mozda tajna,izolovana na neki nacin,ali da ce vremenom (dispozitor Merkura je Venera u 1) postati javna i jako lepa,mozda ste fizicki lep par venera u Vagi Smiley

Ne znam da li si ti sada u inostranstvu ali ovo da je Merkur u konj sa Suncem moze da se objasni da ce to biti neko iz tvoje domovine.Lav pokazuje domovinu a i vladar je tvoje 11 koja je njegova 4.

merkur trigon Mars moze da ukaze na coveka koji je radan,sposoban da obavlja poslove Smiley
kako je tebi mars vladar 2 kuce on ti moze pomoci oko finansija,porodicnih proboblema
u svakom slucaju mislim da je ovo jako pozitivan covek samo eto ta mesavina merkura sa uranom mi se malo ne svidja,odnosno moze da ukaze na kidanje da kako je brzo doslo do te veze tako se brzo ona i zavrsi ali ti si ta koja ce to uspeti da stavis pod kontrolu Smiley

puno srece Smiley
lepo bi bilo da sam pogodila sto sam pisala.

pozz

p.s volela bih da se i ostali ukljuce,ukazu na moje greske,dopune Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
LadyInRed,

Hvala ti puno na odgovoru:)

Samo mi nesto nije jasno, napisala si

Ne znam da li si ti sada u inostranstvu ali ovo da je Merkur u konj sa Suncem moze da se objasni da ce to biti neko iz tvoje domovine.Lav pokazuje domovinu a i vladar je tvoje 11 koja je njegova 4.

Vladar moje 11 je Sunce, to mi jasno, ali mi nije jasno da je to njegova 4. Kako se dolazi do toga da u nasim natalima znamo koje su kuce naseg partnera?

Molila bih te ako mozes ovo da mi objasnis, hvala ti puno jos jedanput:)

Sve ovo sto si napisala, strasno se puno poklapa sa osobom sa kojom sam trenutno u vezi. E, zanimama me ako mozes molim te da pogledas njegovu kartu i da mi kazes, sta njemu stoji za drugi brak. On nikad nije bio zvanicno vencan, ali je 4-5 god. ziveo sa jednom zenom (to se valjda astroloski racuna kao brak).
Nase kuce su isto podstavljenje, posto smo isti podznak sa pribliznim stepenom.
Vidis li mene u njegovom horoskopu tj. sta njemu natal kaze za drugu zenu, pa cu se ja sama pronaci ili ne Smiley

Njegovi podaci su

18.09.1967 u 7:00 ujutro Podgorica

Hvala ti puno puno:)

« Poslednja izmena: 06. Jul 2007, 20:34:51 od tinna-bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
hehehe
sad videh da ne umem da brojim Smiley

tvoja 11 je njegova 5

desc ili ti vrh 7 kuce je vrh njegove prve pa dalje tako brojis
znaci vrh tvoje 8 je njegove 2 i tako dalje

e sada sunce generalno predstavlja domovinu ali sada to sto dolazi iz 5 moze da ima i drugo znacenje samo nesto mi ne radi mozak 5 kuca su deca,svakava vrsta zabave...

p.s. nema na cemu tinna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala puno na objasnjenju, sada mi je jasno:)

Ako budes imala vremena pogledaj molim te njegovu kartu, dala sam ti podatke malopre u postu:)

Hvala ti jos jednom:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Gledajuci njegocu natalnu,mislim da njemu u zivotu nece biti bas lako.Dobro je kada se krajnji dispozitor nalazi u znaku sedista i tu da zavrsi svoju pricu kao nesto dobro a kod njega se to ne sesava tako da ce verotavtno celog zivota prolaziti kroz iste price i tako u krug.

Sto se tice ljubavi u startu sam zapazila ovaj kvadrat izmedju Venere i Marsa koji je sjo bitniji zato sto je njemu Venera vladar asc.Venera je pri tom i retrogradna.Kako je u 11 kuci ona ima ponasanje jednog Urana odnosno njegove veze su ili slobodne ili cesto brzo ulazi u njih i raskida ih isto tako brzo a ova Rvenera ga verovatno vraca tim starim vezama.
Ovaj jupiter mu pomaze u zivotu a to moze da bude sestra,brat,neki rodjak.

Da ne skrecem sa teme kuce braka Smiley
Kako vidis njemu je vladar 7 mars koji je u kvadratu sa ovom nesrecnom Uranovskom Venerom.to je prvi los znak.drgi los znak je sto je njemu vladar 4 kuce(porodice) saturn u ovnu gde je u padu i opet ide preko dispozitora do venere,od venere do sunca u devici gde je jako lose i do merkura na asc u vagi gde je merkuru lose.Njemu taj brak nikako nije dobar.Stalno problemi.
Mesec koji takodje oznacava zenu u muskarcevom zivotu je u opoziciji sa ovim lose polozenim suncem i Uranom koji predstavlja prekide,razilazenja.

Ne zelim da zvucim surovo ali ni njegova 9 kuca nije mnogo bolja jer se opet preko dispozitora svodi na iste probleme kao i 7.
Vidis da je vladar 9 otisao u 1(Merkur u Vagi) gde se Merkur ne oseca dobro.Zatim Venera dizpozitor Merkura odlazi u Lava gde se takodje ne oseca dobro.Tu je ovaj jupiter koji ce malo pripomoci ali tu ce osim jakve fizicke privlacnosti (Venera kvadrat Mars) sigurno biti i svadja,neslaganja.
kako se sada preko dispozitora venere dolazi do sunca u devici koje je smesteno u 12 kucu ovo moze ukazivati na jednu izolaciju,bolest i opetm se  na kraju dolazi do merkura u vagi koje je takodje nesrecan.

Ne znam,nesto mi se ne cini da ste vas dvoje iz tvoje karte isto ovo dvoje iz ove.Kod tebe je situacija daleeeeeeko bolja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti LedyInRed, punooooo:)

Ali i meni je merkur u vagi, a ti kazes da se on tu ne oseca dobro:(

A, za njega si pogodila, zivot mu nije lak (sto se tice ljubavi).

Hvala ti puno, jos jednom:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Jeste tebi merkur u vagi ali tebi je njegov dizpozitor venera u vagi koja je tu u sedistu pa je kraj price dobar
a kod njega to nije slucaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
hvala vam cure što se sve trudite da objasnite tog našeg dispozitora Smile

A da li taj dispozitor uvijek pokazuje osobine koje će se razviti vremenom  ili jednostavno više pojašnjava njegove osobine koje je imao i na početku, to mene zanima, da li je bitno to vrijeme u cijeloj priči Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da ne offtopujemo, postoji temica o dispozitorima...
Sudbina nekog uticaja je izražena kroz poziciju planete ali i njenog dispozitora, kada se dispozitor nalazi u znaku kojim vlada ukazuje na ''tvrdu sudbinu'' (konačnu sudbinu) a sami aspekti ukazuju da li je sudbina povoljna i nepovoljna.
Dispozitor opisuje prirodu same planete, odnosno osobe, situacije ili osobine koju ona predstvalja a takodje opisuje budućnost situacije ili razvitak neke osobine. Dispozitor date planete opisuje ''treću dimenziju'' stvari, odnosno šta će se desiti nakon opisane pozicije planete u znaku i aspektima. Dakle konačan dogadjaj opisuje dispozitor.

Selimo se u temu o dispozitorima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 13:58:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.