Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Okt 2025, 18:51:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106841 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ne znam koliko bi smo bili svi bas slozni, ali svakako bi bilo manje izjava da se covek prekrsti i mnogo manje sramote medju nama samima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cuvena kineska poslovica glasi - "Da bi pobedio neprijatelja, ne smes mu pricati stvari koje on zeli da cuje!!!"
Eto, ovde je problem sa ldp-om, pricaju stvari na koje aplaudiraju ljudi iz Hrvatske, Albanije, Pristine, Federacije,....
Da se razumemo, nisam mislio da nasi predstavnici (kakvi god bili) i narod treba da mise kao radikali, i da veruju u "Srbija do Tokija, a Zemun do Milvokija"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Evo ja cu vam reci da postoji resenje koje ne bi smeli ni albanci ni ameri ni srbi da odbiju i to dugorocno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Evo kako LDP-ovci u sve zivo guraju politiku!

ПАНЧЕВО, 13. јула 2007. (Бета) - Представници омладине Либерално демократске партије (ЛДП) у Панчеву затражили су данас од председника Општине Срђана Миковића да обезбеди нормалне услове за тренинг државној рекордерки у пливању Нађи Хигл како би се припремила за Универзијаду и Олимпујаду.

У писму које је испред Општине прочитала активисткиња омладине ЛДП Ксенија Лалић, изражава се уверење да Нађа Хигл нема нормалне услове за тренирање због тога што има различита политичка уверења од Миковића који је члан Демократске странке.

Нађа Хигл била је кандидат ЛДП за посланика на претходним парламентарним изборима.

"Ви, као председник Општине, могли бисте да учините много да Нађа добије нормалне услове рада како би постигла олимпијску норму од које је дели само пола секунде. Не можемо се отети утиску да је подршка изостала само због тога што се ваши и Нађини политички ставови разликују", пише у писму.

Двадесетогодишња Нађа Хигл, пливачица панчевачког Динама, државна репрезентативка и вишеструка рекордерка, биће, ако успе да оствари олимпијску норму, једини спортиста из Панчева на највећем светском спортском такмичењу које се наредне године одржава у Пекингу.

Znaci jad i beda od nekoga ko sebe predstavlja kao neku nazovi partiju demokratske orijentacije.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
pakodazna isto mi je da li cu ti prepisati 10 stranica knjige ili cu ti reci da ih procitas...Posto citiras odatle tu imas i odgovor...Jednostavno rekao sam da na glupa pitanja necu da odgovaram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
pakodazna isto mi je da li cu ti prepisati 10 stranica knjige ili cu ti reci da ih procitas...Posto citiras odatle tu imas i odgovor...Jednostavno rekao sam da na glupa pitanja necu da odgovaram

Smile Smile Smile Smile Smile Smile....ti koji si na sva pitanja na ovom forumu odgovorio xaxaxaxaxaxaxxa

e moj sine,ako ces na pitanja da mi ogovoris tako sto ces se pozvati na cedinu knjigu ako su ti to argumenti onda stvarno imam pravo da te pitam koliko jeb..e imas godina covece boziji ?????? Smile Smile :shock  nisi u stanju da ogovoris ni na jedno pitanje i opet trab uljas o glupim pitanjima,cudo jedno nisi spomenuo kostunicu ili tijanica da imaju veze sa ovim pitanjima.....

ps.ajd ja cu probati sa  jos nekim pitanjima mozda ti ona nisu glupa, pa mozda i uspes na neko da odgovoris?????

Zanimljivo je i pitanje, ko još ide na skijanje ili na letovanje u Italiju, 11. marta...i još nije siguran sa kim sse vratca (da li sa ženom ili ne)???

Zašto Legiju primaju u zgradu Vlade i gde su stenogrami ...i cii je Džip-poklon odleteo u vazduh...i cijeg konja je kupio Ceda kao poklon za rodendan... 

I zašto tužioci ne mogu da se dogovore ko je pustio Zemunce iz zatvora i po cijem nalogu (inace tužilac nema prava da nikoga pušta iz zatvora)...I kako je Bagzi osloboden nakon pokušaja atentata (Beba je lagao u emisiji Insajder)

Tužilac tvrdi da ima transkripte snimanih razgovora Šiptara, na kojima je "uhvacen" i Ceda...Ne ulazim u to, da li je ono što je objavljeno u njima istina ili ne, ali evidentno je da su se oni mnogo puta culi telefonom....privatno...   Smile Smile

Bilo bi lepo da se zna i zašto je morala da bude srušena zgrada u Šilerovoj odmah, kao kako je to Šiprat pružao otpor policiji, ako je parafinska rukavica ustanovila da nema barutnih cestica na njegovim rukama...

Jesi li procitao pre dva dana....`Saopštenje za medije, LDP Dvanaest godina od genocida u Srebrenici

PA u vezi sa tim PItanje.....da li postoji neko  saopštenje za medije, LDP-a, povodom godišnjice masakra u Bratuncu...ili može povodom četvorogodišnjice pogroma Srba na KiM, ili može i povodom dvanestogodišnjice hrvatskog zločina u Oluji???????????...

« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 20:39:00 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
REKAO sam da na glupa pitanja necu da odgovaram!!! Znaci na glupa pitanja,glupa,znas glupa...

A tebi posto si naveo citat iz Cedine knjige, rekao sam da procitas tamo sve...Jednostavno sto bi ja tebi pisao nesto, sto mozes da procitas kod kuce...Ako si mogao tri recenice da procitas, procitaj je celu!!!
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 00:52:29 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
O cemu vi raspravljate? Prosula vam je ozna da je Djindjic ubijen od kao fol svojih" pajtasa kriminalaca" i sad se raspravljate dal je ovaj pustio onog.
Vi niste svesni sta bi od ove drzave bilo da nije bilo Djikijeve borbe.
Metiljavi nije stradao, jer on ima vremena, nikada nije i nece zuriti, dok je Djiki hteo sve odjednom.
Uhvatio se u kostac sa svim problemima, hteo da se brzo resavaju i zato su ga ubili.
Ono sto su Slobine komunjare napravile, je debelo iskorisceno i kada je Sloba stigao u Hag.
Svi ti procesi idu dalje, sa ili bez Djindjica, jer bukvalno covecanstvo ide u tom smeru.
Cak i u novim komunjarskim otadjbinama Indiji, Kini, Brazilu ili ne znam gde sve.Za Rusiju da ne govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Geco, pa tebi sva pitanja, na koja ne smes da odgovoris ili nemas odgovor, glupa. Toliko o tebi.
Folirant!

Pa ko ga je ubio ako ne njegovi pajtosi krimosi. To je bio klasican obracun mafijasa, jedan klan unajmio placene ubice, da ubiju vodju koji je poceo da vrda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Geco, pa tebi sva pitanja, na koja ne smes da odgovoris ili nemas odgovor, glupa. Toliko o tebi.
Folirant!

Pa ko ga je ubio ako ne njegovi pajtosi krimosi. To je bio klasican obracun mafijasa, jedan klan unajmio placene ubice, da ubiju vodju koji je poceo da vrda!
U koju si se sad pecinu preselio Rasho?
Ja verujem da ti pripadas onom Udruzenju Nesretnih Pojava, ali da te informisem da na ovom svetu ima i ljudi, ne samo oni izdanci komunjara koji lice na ljude.Neko je tebe debelo zajebao dok si bio mali.Znam da za tebe nema leka, ali mogao bi da zamislis ko te tako zajebao da vidis krimosa u svakoga ko ti se ne svidja, a ne svidja ti se svako ko stvarno i lici na coveka i ponasa se ko covek.

Kazes nemam argumente? Pa jel su dvojica iz ozne obavestavala o kretanju premijera? Pa ko je skim u dilu? Jel Djiki sa krimosima ili ozna namesta krimose da ubijaju premijera? Kakvi tebi argumenti jos trebaju?Sta ti nije jasno?
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 10:53:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 94 95 97 98 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Okt 2025, 18:51:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.