Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 18:27:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106566 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Iskreno nemam informaciju da mu tasta drzi maderu, raspitacu se, ali dok es ne raspitam verujem vam na rec...Kao sto vidite nisam se bunio niti sam ikoga provocirao po tom pitanju...Malo mi je sumnjivo jer je madera jako star restoran, i ne verujem u to licno...Ali dok se ne raspitam jos jednom kazem,verujem vam...Necu da budem kao vi Smiley

The w, samo da se vratim na tvoj prosli post, ja sam tebi odgovorio na sva pitanja, tako da nisi u pravu...

I jos nesto,nevezano sad za tebe, ali ja kad nekoga uvredim odmah dobijem opomenu, zasto se u ovom slucaju to ne radi na prosli post? Molim moderatora da mi odgovori?

P.S. the W nije licno, samo me zanima zasto sam ja uvek na udaru...poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ma objasnio sam ti. Beogradski mangupi jedva docekali ove sto prvi put vide asfalt.
Kako se mozes u Beogradu zajebati, ako ne pazis sa kim razgovaras.
Oni te buve, izbacuju po kafanama savim ozbiljno.Vidi balvana da bulji i obraca se nekom sasvim drugom: Sad sam dovezao Chedinu tastu, taman potpisala preuzimanje Madere. Onda onaj drugi ce: Pa gde je Cheda, juce sam mu dao kljuceve od novog djipa.
Ma boli ga uvo, juce mu onaj dao 100 hiljada jevreja, da kupi robnu kucu.

I eto tako, balvan slusa, vidi ozbiljan razgovor i ode buva. Ovi sto pustaju, jedva imaju za pivo.
Sve je to gradska ujdurma.
Onda kaze ovom sto ga cujes na forumu i kune se da je sve cisto, svojim uzima video i cuo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iskreno nemam informaciju da mu tasta drzi maderu, raspitacu se, ali dok es ne raspitam verujem vam na rec...Kao sto vidite nisam se bunio niti sam ikoga provocirao po tom pitanju...Malo mi je sumnjivo jer je madera jako star restoran, i ne verujem u to licno...Ali dok se ne raspitam jos jednom kazem,verujem vam...Necu da budem kao vi Smiley

The w, samo da se vratim na tvoj prosli post, ja sam tebi odgovorio na sva pitanja, tako da nisi u pravu...

I jos nesto,nevezano sad za tebe, ali ja kad nekoga uvredim odmah dobijem opomenu, zasto se u ovom slucaju to ne radi na prosli post? Molim moderatora da mi odgovori?

P.S. the W nije licno, samo me zanima zasto sam ja uvek na udaru...poz
Ok, Gecko1. U pravu si za moj post, ali tvoj partijski drug me vredja papagajisanjem KurirPressRTSkurirPressRTS

Gecko1, malo cu se aktivirati i potrazicu  pitanja na koja mi nisi odgovorio i postavicu ih opet....

Madera je stari beogradski restoran, i nije lako istresti kesh za njega. Pogotovo ako si domacica iz unutrasnjosti. Ili je to fazon da udas cerku za mladog, ambicioznog i proevropskog politicara? Ako je to istina, da li ces imati drugacije misljenje o svom shefu? Ili ces ga cimati da omladina stranke klopa za dz tamo (pod uslovom da su iz Kruga dvojke)?

Skorpijo, za restoran i hotel sam 100% siguran. Ali imam jednu glasinu za tebe. Naime, znam par krupijea koji tvrde da Ceda drzi I lanac Meridijan kladionica. (Fiktivni) vlasnik je neki lik iz Stare Pazove. Da li je ovo tacno, ne znam. Proverice se, saznacemo.... Mogao bi neko da sibne molotovljeve koktele u 2-3 kladionice, pa ako se oglase Milic, Prokic, i ostala urbana bratija da je to atak na slobodnu Srbiju, eto odgovora....
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 16:47:45 od the w »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@ the w
Ne zanima me puno, jer ipak sam bio u tim vodama i mogu da procenim.
Pre tri gidine sam kupio jedan mali stan, od 30 kvadrata za sebe. Sa trogodisnjeg rada u Libiji, preko nase firme mukotrpno odradjeno.
Kupio sam ga za kes. Novi stanar, dobar dan dobar dan itd. Ja obucen malo firmirano, nista narocito kupljeno na rasprodajama, vidim ljudi gledaju i sigurno se pitaju: odakle ovom pare.
I onda dodje prica. Ste vi komsija direktor? Ne odakle vam to? Druga prica, nacuje neko da sam clan DSS-a (bio).
Ovom je Kostunica dao stan. Kada su me culi kako Kostunjavom jebem sve po spisku, opet nedoumica.
I onda da ih ne mucim, objasnim sta sam ovde objasnio.
I sada dodje tragicna situacija. E daj sredi i meni da idem tamo. kako? Pa mozes ti to.
Mogu roman da ti napisem kojih sve bisera nisam cuo. Hoce svi tamo negde da obrnu koju kintu, ne znaju engleski, nemaju neke potrbne kvalifikacije, ali daj sredi moze se.
Evo rezultate boljsevickih embriona. Ma moze brate i da nista ne znas, sredicemo. Smile
nemojte meni to da prodajete, meni je stvarno smesno. A i Cheda je svestan da bi izgubio deset Madera da tako nesto tasta radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
the w
cuo sam da je Čeda vlasnik Maxia, Mišković je samo fiktivno. Veruj mi na reč.Možeš da proveriš.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pricali su o Slobinim funkcionerima cuda.
Kada sam video sta je imao Komrakov, Sainovic, Sljivancanin pa ima seoski gedja vise od njih.
Neces mi verovati, Sainovic ,dvosoban stan. Milioni milijarde, Crni vrhovi, bunkeri, avioni.
Ista kuhinja to izbacuje i sada.Kaze Sainovic da je imao jos trosoban u Boru, ali da nema nikakve cene.
Pa ja ga nisam mogao smisliti, isto kao i ti Chedu, ali proveri neke stvari. Covek kupovao najjeftiniji Simpov namestaj a pricali nebuloze.
Morao sam da iskomentarisem ovaj deo....
Funkcioneri SPS-a grcaju u nemastini???? Ma, vazi.

Mirko Marjanovic, premijer sa mrtvackim pegama. Firme - Progres.... Klubovi- Partizan.....
Javna tajna da je platio mir da ga niko ne spominje i da ga niko ne dira....

Lilic - multimilioner. Da nije ne bi jebavao novinarke kao sumanut. Razveden od zene sa kojom ima sina od 24 godine. Sada ima zenu 25 godina mladju, naravno novinarka je u pitanju. O sinu necu da pisem da me ne bi roknuli....

Milosevici, takodje, grcaju u nemastini i verovatno sankerisu po Moskvi....

Bane Ivkovic, slicno imovinsko i slican ljubavni zivot kao i Lilic, samo bez sina sherifa...

Radovan Bozovic, bivsi premijer, vlasnik Genexa, teze ljige od ovog lika nema...

Tomic, predsednik skupstine, gazda Jugopetrola do 06.05.2000

Tomic - Simpo, nakaradni cicica sa mrtvackim pegama i zenicom koja izgleda bolje od Albe Parietti....

Vucela zigolo i playboy, njegova decica koja se skoluju u Svici....

Za Bojica ne znam nista. Verovatno je i on uradio sto ovigore navedeni...
Sta to? Platio DOSovcima za mir!
E za to nije bilo 06.05.2000, a ni 07.05.2000, a ne zbog Kostunjavog!!

Ko je najebao  - tata Slobodan, cika Milan Milutinovic, brkati Sain, i to je to....

@ the w
Ne zanima me puno, jer ipak sam bio u tim vodama i mogu da procenim.
Pre tri gidine sam kupio jedan mali stan, od 30 kvadrata za sebe. Sa trogodisnjeg rada u Libiji, preko nase firme mukotrpno odradjeno.
Kupio sam ga za kes. Novi stanar, dobar dan dobar dan itd. Ja obucen malo firmirano, nista narocito kupljeno na rasprodajama, vidim ljudi gledaju i sigurno se pitaju: odakle ovom pare.
I onda dodje prica. Ste vi komsija direktor? Ne odakle vam to? Druga prica, nacuje neko da sam clan DSS-a (bio).
Ovom je Kostunica dao stan. Kada su me culi kako Kostunjavom jebem sve po spisku, opet nedoumica.
I onda da ih ne mucim, objasnim sta sam ovde objasnio.
I sada dodje tragicna situacija. E daj sredi i meni da idem tamo. kako? Pa mozes ti to.
Mogu roman da ti napisem kojih sve bisera nisam cuo. Hoce svi tamo negde da obrnu koju kintu, ne znaju engleski, nemaju neke potrbne kvalifikacije, ali daj sredi moze se.
Evo rezultate boljsevickih embriona. Ma moze brate i da nista ne znas, sredicemo. Smile
nemojte meni to da prodajete, meni je stvarno smesno. A i Cheda je svestan da bi izgubio deset Madera da tako nesto tasta radi.
Imam i ja vise nekretnina u gradu, i cuo sam sta se prica po carsiji... Potpuno te razumem.
Ali ovde je prica o mladom coveku, koji nije imao radno mesto pre mesta Shefa poslanickog kluba DOS. Radi se o keshu koji je nas. Isto mislim i za Velju, i za ostale... Ali taj vo Velja ne palamudi o postenju...
Ti si decko isao napolje, i bio si tamo 3 godine bez svojih i to je legitimno, ali ja ti pricam o ovom olosu...

cuo sam da je Čeda vlasnik Maxia, Mišković je samo fiktivno. Veruj mi na reč.Možeš da proveriš.
Neverovatno!!!! Nemas nijednu gramaticku gresku, bravo!  Smile
Ja sam za kupovinu vile ovde cuo i to ne komentarisem, ali za Maderu i hotel na grani znam. Meridijan kladionica? Saznacemo polako....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
the w
Dali si čuo da je Čeda suvlasnik Dzip komerca sa Dačićem.
Ti to sigurno znaš.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 17:51:43 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ja sam samo rekao za koga sam znao. Slucajno sam bio u zgradi gde je Komrakov, posle isao na pice sa jednim majstorem sa kojim sam se povezao posla radi i onda mi je on ispricao kad su dobili stanove, da im je svakodnevno nesto radio i stalno isao da nesto prcka.
Zalio se Sljivancaninu da ga njegova zena zajebava oko posla, a ovaj otvorio viski i kaze mu: daj majstore ovde ces biti samo par sati, a ja moram celog zivota sa njom.Znam ja sve to. Istrpi.

Kazem sasvim slucajno, jer sam pre par godina citao nebuloze oko stanova na Banovom brdu.
Marjanovic je bio dugo godina direktor Progresa. To je bila jednina firma koja je tesno saradjivala sa Rusima za vreme Sovjeta.
Svakako da je imao odnose i poznastva.
Velja svinjar je bio bogat (vise brat mu) jos osamdesetih. Stari cetnici.
Za ove druge stvarno nisam pratio a i prica oko Marka, dobro bi bilo da se razjasni.
Znam da je Sarinic u memoarima pisao, kako je Mira prevela neke knjige na indijskom, da je drzala neka predavanja, da se to dobro prodalo i rekao Slobi: pa dobro si se ozenio. Na sta mu je Sloba odgovorio: ne mogu se pozaliti.
Opet ponavljam ne znam sta je istina, ali imam blag utisak, da ovi sadasnji su daleko veci mangasi od predjasnjih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Meridian kladionica - glupost...To budi siguran, kao i za hotel...To su proverene informacije...Za Maderu jos ne znam...

I da ga ima, pa dospelo bi to u javnost brate...Nemoj da mislis da ne bi...Ti znas, a niko o tome nema pojma...Malo mi je to cudno...Zna se da u ovoj drzavi lose vesti se za sekund saznaju...Stvarno mi vise nije jasno, koliko pljujete Cedu sad ste dosli do toga da ima i hotel...Jeste, Ceda je jaci od drzave...Mozda je i Deltu preuzeo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Cheda je vlastima teska kost u grlu.
Ubiti ga, napravis mucenika.
Zatvoriti ga, dizes mu popularnost.
Kako da ga kompromitujes, nego ovako.
I onda dodje B92, napravi intervju, napravi film: Cheda nema ni za kafu da skuva i evo vam. Ne vredi. Duh je ispusten iz boce i bas volim kako se mali Chedica tuce. Svima prstak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 18:27:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.