Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parada kojoj nisu potrebni kordoni policije  (Pročitano 29572 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
To ti je "lepota" demokratije... Ne kako jeste vec kako izgleda. Po meni sistem koji nepismenig coveka u ocima politike, izjednacava sa akademikom- nije normalan... Ups  Smile izgovori jeres da je demokratija trula...  Smiley 1

Citat
U suprotom bi i danas bilo robova...

Ne znam, eto sam sebi protivrecis, u antickoj Grckoj jeste bila demokratija al gomila robova nisu mogli da glasaju, al eto, nisu bili pismeni ni akademici  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 856
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ne znam zasto mislis da sam protivrecan... Ali ih bre bato, gde ode? Anticko i moderno razlikovanje demokratije je potpuno ralzicito. Da ne potezem razlike izmedju moderne predstavnicke i anticke neposredne demokratije.
Uostalom danasnji je mit da je Atina bila stalno demokratska. Toliko je bila tesko sprovodiva cak i u tom malenom polisu da je ubrzo napustena. Prava atinska demokratija je postojala samo za vreme Perikla...

Poveza ti dva razlicita posta u kompost...  Smile
IP sačuvana
social share
Si vis pacem, para bellum...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Demokratija nikada nije postojala genije, isto kao sto ne postoji ni sada.   Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11

treba  sve pedere preseliti u grebza...(tamo su svejedno svi pederi ...pa nek sisaju kitu jedni drugim ) i  nek njima tamo 'paradiraju  Smile i mirna bosna  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
To ti je "lepota" demokratije... Ne kako jeste vec kako izgleda. Po meni sistem koji nepismenig coveka u ocima politike, izjednacava sa akademikom- nije normalan... Ups  Smile izgovori jeres da je demokratija trula...  Smiley 1
Проблем је што је "1 човек - 1 глас", иако рањив, најмање подложан крађи. По мени би требало урачунати образовање, квоцијент интелигенције, имовинско стање, породично стање и на основу тих фактора одредити број "гласовних бодова". Али, који да буде однос? Можда 1 : 3? Или 1 : 12? И ко ће да одређује међусобне односе фактора? И да ли су ти фактори прави? Да ли увести чињенуицу да је неко запослен/незапослен? Пријављен у иностранству, али има држављанство?
Због свега овога, "1 човек - 1 глас" је најприхватљивији. Али и омогућава да два лоша убију Милоша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne znam zasto mislis da sam protivrecan... Ali ih bre bato, gde ode? Anticko i moderno razlikovanje demokratije je potpuno ralzicito. Da ne potezem razlike izmedju moderne predstavnicke i anticke neposredne demokratije.
Uostalom danasnji je mit da je Atina bila stalno demokratska. Toliko je bila tesko sprovodiva cak i u tom malenom polisu da je ubrzo napustena. Prava atinska demokratija je postojala samo za vreme Perikla...

Poveza ti dva razlicita posta u kompost...  Smile

Povezao sam dva posta jer si naveo kako recimo glasovi nepismenih nisu jednaki glasovima akademika, tako sam razumeo  Smile

Citat
Проблем је што је "1 човек - 1 глас", иако рањив, најмање подложан крађи. По мени би требало урачунати образовање, квоцијент интелигенције, имовинско стање, породично стање и на основу тих фактора одредити број "гласовних бодова". Али, који да буде однос? Можда 1 : 3? Или 1 : 12? И ко ће да одређује међусобне односе фактора? И да ли су ти фактори прави? Да ли увести чињенуицу да је неко запослен/незапослен? Пријављен у иностранству, али има држављанство?
Због свега овога, "1 човек - 1 глас" је најприхватљивији. Али и омогућава да два лоша убију Милоша.

Tako nekako, mada meni nekakva akademska titula je vise znak pripadnosti odredjenoj klasi i materijalnom stanju nego nekakvoj inteligenciji. A recimo i dva akademika mogu itekako da imaju razlicito misljenje.
Sa druge strane, nema skroz "postenog" sistema, tako je kako je
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Svet danas mesa demokratiju i liberalizam. To su dve razlicite stvari, ali jbg...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 6300
Србија неће геј параде и геј кафиће у Србији, Србија хоће Шешеља у Србији! Smile

Zabole Srbe i za gejeve i Sekija, Srbi oce posao, pristojnu platu, dobre puteve, robu i hranu dobrog kvaliteta, tacne vozove, autobuse i jos par sitnica...  Smile

A то ти је Наташа Кандић рекла да напишеш? Видећеш ти за који дан кад се Војвода врати из Хашког казамата...

И понављам гласно опет:
Србија неће геј параде и геј кафиће у Србији, Србија хоће Шешеља у Србији! Smile
Србија неће мишљења гастарбајтерских издајника о Србији и лажи о пристојним платама, добрим путевима, роби и храни доброг квалитета, тачним возовима и аутобусима и посебно о још неким ситницама! Србија хоће Шешеља у Србији! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153

I u Bukureštu jeodržana gej parada sa oko 400 ljudi koji su, takođe, tražili da se prizna građanski brak za parove istog pola. Naša prava nisu priznata u Rumuniji i to ne donosi korist zemlji koja čini mnogo toga na štetu gej zajednice - rekao je predsednik gej organizacije "Prihvati", Kozmin Bebu-Vijianu. Nadam se...da će stvari krenuti u smeru događanja na zapadu, a ne u pravcu stavova kao što je (predsednika Rusije Vladimira) Putina - rekao je Bebu-Vijianu.

Pojedini učesnici marša su zviždali kada su prolazili pored ruske ambasade u Bukureštu. 
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Čak 400?! Auuuu!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.