Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pacijent nožem nasmrt izbo medicinsku sestru  (Pročitano 7659 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Lik jeste lud, ima problem sa zakonom. Zasto su ludaci na slobodi? Sa jedne strane ovo je horor da odes na posao, odgovoris na pitanje i budes ubijen. Sa druge strane ludak je dosao s namernom da nesto uradi,  mogao je nekog pacijenta, doktora, dete, da ubije. Pitanje je da li je ova bila ljubazna, da li je bio ludak ljut sto je pauza i mora, pa je ubio. Nek je zeni laka zemlja. Verujem da svi imaju problema i te sestere i salteruse u bankama, opstinama i drugim mestima, da ljudi dolaze ljuti, bolesni, besni da nekad, veoma retko, i bez razloga ljudi burno raguju. Sad se sve svaljuje na med. sestre, puno posla, na 100 000 gradjana manje od 500 njih radi itd. Sta cemo sa njihovim drskim, bezobraznim ponasanjem kad cekas da otvori salter da pruzis knjizicu 5 minuta, kad predas knjizicu prvi dodjes na red poslednji, jer je nekao promesao spil knjizica, kad zoves telefonom DZ jave se posle 10 poziva i mrzovljno te otkaci i drugi primeri. Jos je gore sta cemo sa zakonima kad doktor ubije svojim nemarom pacijenta kojih ima dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
SonyEricsson k750i
ima dosta istine u komentarima, ali su na totalno pogresnom mestu...

zena je ubijena bez meni poznatog i jednog jedinog razloga... on je dosao sa nozem i ubio nekoga... ubistva nozem su veoma licna, i za tako nesto je potreban poseban um, bolestan ili zao neznam, ali cinjenica je da sve cesce ljudi ginu od ruku nazovi bolesnika , koji su se slobodno setali iako je postojala sumnja da su prsli s mozgom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
ima dosta istine u komentarima, ali su na totalno pogresnom mestu...

zena je ubijena bez meni poznatog i jednog jedinog razloga... on je dosao sa nozem i ubio nekoga... ubistva nozem su veoma licna, i za tako nesto je potreban poseban um, bolestan ili zao neznam, ali cinjenica je da sve cesce ljudi ginu od ruku nazovi bolesnika , koji su se slobodno setali iako je postojala sumnja da su prsli s mozgom...

Ili su jednostavno ubili nekog clana porodice njihovom odlicnom brigom.  Sto se mene tice, svi oni koji ne zele da rade u svojoj struci i pomazu pacijentima nek kopa kanale, da njih ne pokopaju.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Simulant.

Tako je. Psihicki poremeceni (po tipu psihoze i poremecaja licnosti) nemaju uvid u svoju bolest. Tj. tvrde da nisu bolesni.

Jedino neuroze i depresije jesu uvidjajni u svoju bolest, ali oni nisu nasilni. U globalu su psihicki bolesnici RIJEDJE nasilni od opste, tj. zdrave populacije. Osim naravno depresivnih prema samim sebi, i neka suzenja svijesti, ali i to spada u rijedje.

steta sto nije pobio onu stoku u Svetog Save, njima treba neko da jebe kevu

Pa hajde ti, vidim da si oran.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 08:37:09 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Moju babu su ubili u Svetog Save pre neki dan, svojim nemarom, svojom nebrigom i srednjovekovnim metodama. Ja bih licno sve likvidirao bez trunke milosti. Tako da se zna kakva je briga u Srbiji i sve ostalo.

Зашто ниси одвео баку у Америку? Ипак је ту код тебе најбоља медицинска нега и најбољи стручњаци на свету Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Naravno, to se neće desiti nego će izrod u najboljem slučaju dobiti par meseci kućnog pritvora, i već naredne godine biti pušten među populaciju,

nece... budi siguran u to ..
ovaj degenerik je vec jednom lezao u zatvoru..zgazio je kolima neko jadno djete...
nadam se da on nikad  vise nece vidjeti nebo...a kamoli sunce..

sto se tice (NE) ljubaznosti medicinskog osoblja...to uglavnom nije do njih...

recimo ja ne pamtim kad je neko prema meni bio bezobrazan i arogantan bilo gdje...
pocev od raznih salterusa ..prodavacica ..pa eto do medicinskog osoblja...

ne kazem... desi se..
ali i kad se desi... vecim dijelom krivnja je na meni...

postoji jedna mala tajna...u toj prici...a ona se zove postovanje...
i kad tome dodas stalozenost i strpljenje.. i ljubazan ton..
pa i poneki osmjeh....nemas puno pizdarija oko sebe...

uglavnom...da bi te neko ispostovao ...moras i ti da postujes njega...

drskost i pogled sa visine ...a posebno bezobrazluk... ne prolaze nigdje..
 i gotovo uvijek se vracaju u istoj mjeri...i to na licu mjesta...

mojne biti papak..polako i kulturno gazi kroz zivot...stici ces na red i na  vrijeme.... :ballbounce
a sem toga...niko nije duzan da te trpi...i nisi sam na svetu...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung S7
Ovog ludaka pod hitno u rudnik ili na tesku robiju na 30 godina. Vec je dosao sa nozem, nije ga sestra isprovocirala, pa je dovatio neki predmet i udario je u glavu. Ovo je namerno ubistvo. Mozda je doticnu znao od ranije. Dok ne saznamo celu pricu, sve su nagadjanja.

A lekari i medicinsko osoblje...,

Dok se ne uvede sudski sistem u nasu zemlju, i gde ce biti moguce da tuzis bolnicu za nemarnost u postupku ili za neljudsko ponasanje, dotle ce ljudi da se deru jedni na druge i iskaljuju bes i nezadovoljstvo na 1001 nacin.

Drustvo je trulo, samo je pitanje dana, gde ce neko nekog da rokne. Secam se pre par meseci, citam: covek machetom ubio lika na parkingu. Ej, machetom! - (nozekanjom - nije malo mache u pitanju  Smile)!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Divan mladic, verovatno ste ponosni na njega... i vi biste tako poneli noz i bocnuli svakoga...

ZA NJOM SE JOŠ TRAGA: Majka ubice medicinske sestre nestala bez traga pre 6 godina

Radmila Vilotić Vukašin Foto Printscrin
Otišla iz porodične kuće
Crna Hronika 14:39, 13.01.2016. 1

ŠABAC - Majka Vukašina Vilotića, osumnjičenog za ubistvo medicinske sestre u Šapcu, nestala je 2010. godine i od tada joj nema traga.

U trenutku nestanka imala je 61 godinu, a nestala je 15. jula 2010. godine. Ona je izašla iz porodične kuće u selu Bojić i više se nije vratila, navodi se na sajtu za nestale osobe.

Radmilin nestanak porodica je prijavila policiji dan posle njenog odlaska iz dvorišta pošto su je najpre tražili u komšiluku i okolini. Kako se nije pojavila ni narednog dana, nestanak je i zvanično potvrđen.

Vukašin Vilotić je osumnjičen da je u utorak nožem zaklao medicinsku sestru u šabačkom Domu zdravlja.

Danas je saslušan i izjavio je da je otišao do prodavnice da kupi nož, ali se samog ubistva ne seća.

Prema prvim saznanjima, on je ušao tokom pauze i prerezao joj vrat, a zatim se mirno vratio i čekaonicu. Nesrećnu ženu je pronašao muškarac koji je ušao u prostoriju gde se nalazila Ljubinka.

Ljubinka Popović je davala znake života, ali je preminula na putu do Urgentnog centra.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Moju babu su ubili u Svetog Save pre neki dan, svojim nemarom, svojom nebrigom i srednjovekovnim metodama. Ja bih licno sve likvidirao bez trunke milosti. Tako da se zna kakva je briga u Srbiji i sve ostalo.

Moj teca, hirurg... umro je u kancelariji svog kolege, hirurga, 20 metara od ulaza u Urgentni...
Kad te smrt hoce, onda hoce...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.76
Simulant glupi, popusice kitu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.