Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pacijent nožem nasmrt izbo medicinsku sestru  (Pročitano 7724 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 47.0.2526.76
Pa ima i sranja. Ali paradoksalno je sto osteceni pacijenti odustanu od tuzbi, ili nisu svjesni mogucnosti, ni u novine ne izlaze.

A ovakvi manijaci su drugi problem skroz. Obicno nisu to ti osteceni od zdravstva. Sto bi covjek nekako i ocekivao, ali ustvari nisu.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 16:36:04 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
A neki komentari na temi ko da ju je čovek opsovao ili izvređao. A ne preklao nožem usred pune bolnice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
dali ti opravdavas ubistvo ove zene?

Zavisi kakva je bila kao zdravstveni radnik. Verujem da pojedini ljudi svojim ponašanjem zaslužuju smrt, naročito oni za koje očigledno nema zakonske sankcije.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Problem je u tome sto mito nije jednostrano... Da niko ne casti lekare, majstore, profesore, salterske sluzbenike... mito ne bi ni postojalo...

Zato je u nekim pametnim zemljama uvedena kazna i za one koji daju mito.

Inace, ne castim. Nikada. Dajem baksis u kafani ili kaficu, ali van toga... jock.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Istina, ali da nismo odneli flašu pića doktoru i kafu za medicinsko osoblje, moj deda ne bi živ izašao iz bolnice prošle godine.

A kad smo kod toga... da je neko ovako preklao šalterušu usred bela dana, pitam se da li bi se iko potresao... naravno, sad će svi da kažu da bi, ali... zaista?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
SonyEricsson k750i
Citat
dali ti opravdavas ubistvo ove zene?

Zavisi kakva je bila kao zdravstveni radnik. Verujem da pojedini ljudi svojim ponašanjem zaslužuju smrt, naročito oni za koje očigledno nema zakonske sankcije.

moju majku nisu hteli da prime u bezanijsku kosu kada je imala prvi infarkt... lezala zena par sati na ulici niko da pridje da pomogne, kada se malo opasuljia dovukla se kuci, burazer u auto i pravac bolnica i nece da je prime...

i naravno burazer je vratio kuci i hteo da ide da bije onog dezurnog doktora ali ga je keva odvratila , rekla mu da ostane kuci sa njom...

naravno mi tada nismo znali sta je u pitanju, posle drugog infarkta su joj rekli da ima valjda neki oziljak na srcu i da joj je ovo drugi po redu .... tako nekako...

e taj doktor je zasluzio otkaz, ni par samara ne bi bilo mnogo( zbog njega je mogla da umre i sigurno da ima posledica sto se nije odma lecila), ali ubiti nekoga to jednostavno ne podrzavam...

i nije bilo nista sto smo mogli protiv njega tada...

razumem ja sta ti pricas, i definitivno ima tih koji ne bi smeli da se bave ljudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ne bih ni ja podržavao kad bi takvi doktori zaista dobijali otkaz, ovako ne mogu da krivim nekog ako mu pukne film... niti mogu da žalim nekog ko je odgovoran za nečiju smrt... ubio si, budi ubijen, nemam problem s tim.

Tvoja majka je imala sreće što je preživela, neko drugi možda nije bio te sreće... pa ti posle kaži članovima porodice preminulog da je pogrešno svetiti se.

Ponovo, ne kažem ništa konkretno za ovaj slučaj, nisam upoznat sa likom i delom ubijene... a ne verujem ni da ćemo saznati nešto više, koliko vidim u struci se već stvorio zid ćutanja... o pokojniku sve najbolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Istina, ali da nismo odneli flašu pića doktoru i kafu za medicinsko osoblje, moj deda ne bi živ izašao iz bolnice prošle godine.

A kad smo kod toga... da je neko ovako preklao šalterušu usred bela dana, pitam se da li bi se iko potresao... naravno, sad će svi da kažu da bi, ali... zaista?

Opet, ja ili imam neku ludu srecu ili se ponasam nenormalno, ali caki  sa nadrkanim salterusama izlazim na kraj... Fino kazem - to, to i hvala.. izvolite... Ako krene da me drka, opet u krug...
Vise puta sam i ovde pisala o svojim frustracijama sa drzavnim sluzbenicima, ali isto tako znam kako je raditi sa ljudima... Nije lako... i ja bih popizdela posle tri dana... dobro.. tri meseca...

Ali svadjom se zaista nista ne postize...

Sto se tice falasa i svega ostalog, ostajem pri svome... posebno sto to zaista nema veze... Opet, iz licnog iskustva... doneo, nedoneo... ponekad je dovoljno biti samo covek...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ne delim tvoj idealizam... čovek je ceo dan ležao maltene na samrti u bolnici, nit su mu prepisali terapiju, nit mu merili temperaturu, niko se nije udostojio da dođe da pogleda dal je živ, medicinske sestre nisu htele da mu pomognu ni u klozet da ode... kako smo ga dovezli tako smo ga zatekli uveče. Da nam nije rekao jedan pacijent iz susednog kreveta u čemu je fora, umro bi tamo... trebalo je da vidiš kako su se onda ustrčali. Tako da, ima veze, i te kakve.

A to za državne službenike... ja moram da radim s decom, to je veća frustracija od svakog šalterskog posla, u to sam siguran... čak i da nije veća, sigurno nije manja. Ali jebi ga, za to sam plaćen, niko me nije terao na silu da se time bavim... ako ne mogu i nemam živce, ostaje mi da tražim drugi posao. Mislim, mogu i da počnem da  maltretiram decu, ali koliko god to privlačno zvučalo, sigurno nije pravo rešenje.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 17:21:03 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ja sam se takođe naslušao tih priča o divljim šalterušama, službenicima i sestrama pa nikad nisam imao problem sa njima. Ne kažem da su sve priče laž, ali mislim da im je broj prenaduvan. Pričam dakle o situacijama na šalteru, medicinske usluge su druga priča i u to ne ulazim.

Naravno, dešavalo mi se da čekam na nešto predugo, i da me to u tom trenutku iritira, ali nije to ništa zbog čega bih čupao kosu, a i sem toga koliko sam video, redove ne prave samo službenici sporim radom nego i oni koji na šalter dođu potpuno nespremni.

Opet, ne kažem da nema toga, ali ja stvarno nisam dosad imao te probleme. Svaka koje se trenutno sećam je bila ok, a neke su čak uvek ljubazne i korektne. Možda mi se tako posrećilo ali stvarno je tako.
Češće me nadrndaju ''jadni mali'' žickaroši i klošari (namerno neću da kažem prosjaci) koji smaraju ljude na svakom koraku i onda histerišu ili dobacuju ko pičkice kad nećeš da im daš ''dva's dinara z' pivou'' nego šalterski službenici ili medicinske sestre.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2016, 17:34:14 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.