Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16350 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
Znam da ti stojim na putu... to sam sad primetila...
Zato ću se polako povući... Možeš me nazvati i kukavicom i izdajicom ali ja nemam snage da se borim protiv sebe. A ako ostanem moraću. Jer tebe ce proći, a mene moje rane ne....
I sta da kazem,a da me ne izdaju suze?

* Ljubav je za tebe bila samo rec...a za mene ceo zivot, ti to ne znas, jer me nisi voleo, ali ja i dalje ostajem tvoja...i jednom kada ti se oci zasuze, kada ti usne zadrhte, seti se mene...to sam ja, koja te nije zaboravila, ja, koja te je iskreno volela.***
24. Jan 2012, 23:05:37  

Sebična sam, nestrpljiva i pomalo nesigurna... Grešim, izvan kontrole sam i ponekad me je teško trpeti. Ali, ako se ne umes sa mnom nositi u najgorem izdanju, onda me, sigurno ne zaslužujes ni u najboljem izdanju!
24. Jan 2012, 13:45:16  

Dobro bi bilo da mogu... jednostavno da ustanem  i kazem - od danas volim malo ili ni malo...... Kako jednostavno konacno da odem i da ne boli, da me nista ne vuce tebi... Iako znam da ovo sto od tebe dobijam je nista... cak i gore nego nista. Ja sam ipak i dalje tu i cekam. Sta cekam? Mozda da me konacno jednom ubije ova ljubav do kraja...
24. Jan 2012, 09:12:22  

Odustani od onih koji te ne prepoznaju, NIKADA te nece ni prepoznati... koliko god se trudila da budes prepoznatljiva NIKO nece primetiti TVOJU dobrotu, veselost, sarm i inteligenciju.....
Jednom ce se pojaviti NEKO ko ce te odmah prepoznati, jednim pogledom u oci, i znace koliko si posebno bice.... Znace sve tvoje kvalitete i vrednosti.... nece biti potrebe za ikakvim objasnjenjem, da crtas putokaze, da vodis besmisleni zivot, da se patis, a da ti NIKO ne prizna....
ZATO VERUJ.... ima ih koji umeju, koji nas traze, koji nas nadju
I POSTOJE ONI KOJI IMAJU SUNCE U OCIMA, VERUJ DA POSTOJE ONI KOJI ZELE DA VOLE I BUDU VOLJENI.... P O S T O J E !!!
23. Jan 2012, 14:27:09  
22. Jan 2012, 19:26:12  
22. Jan 2012, 19:18:33  
jesi cu vestiiiiiii.......................... Smile

22. Jan 2012, 11:35:56  
Nikad necu dozvoliti sebi, da budem ono sto drugi vide u meni. Bicu ono sto jesam, necu dozvoliti ovom svetu da unisti coveka u meni. Volecu i verovati, ali cu odbaciti laz i prevaru. To su osobine koje ne dolikuju jednom ljudskom bicu. Ljubav ce biti jedini osecaj sto ga imam u meni a osmeh jedini jezik sto ga razumem. Neka moj zivot, bude samo moj i pusticu da u njega udju samo oni koji to zaista zasluzuju!..

Ogovaraju me, ja njih necu, neki me i mrze, ja njima zelim srecu. Posle njihovog trača, ja sam još jača jer ono što me ne ubije, samo me Ojača!!!

Ne brisite suze,vec osobe koje su vas naterale na njih..Onaj ko nikada nece uspeti da bude kao TI,izmislice hiljadu reci da te opise na pogrdan nacin.Jer,ogovaranje je odlika "sitnih dusa" a ignorisanje odlika "sampiona". Ko ne zna da cuva tudje dostojanstvo ne zna ni svoje; ili bolje receno-svoje i nema.
21. Jan 2012, 16:41:45  
U grlu jos uvek ukus gorcine, boli... ljubavi i tuge koje nosim u sebi, svo ovo vreme zbog tebe. Ne primjecujes ti to, niti mozes da vidis koliko sam suza pustila u tisini svake noci. Svaka tvoja rec bolela je poput ostrog noza... Ne vidis bol u ocima....... Pitam se da li se ikad pokajes za sve sto si uradio i rekao... Od tebe sam trazila amo mrvicu ljubavi... Samo tvoje srce je nekad bilo hladno kao stena. Ono najvaznije si mi uskratio - svoje srce.
Molim Boga da jednog dana skupim hrabrost i odem odakle nas vise nista nece vezati... Mozda tada shvatis koliko sam se trudila... Jednog dana kad me vise ne bude, mozda se pokajes... Mozda shvatis da sve sto sam zelela od tebe je tvoj zagrljaj, tvoja ljubav i dasak toplote...

Ovo je samo novi kraj....nista vise. Rastali smo se mi i pre ovog, vec odavno. Ne moramo nista reci, razumemo se mi... samo, gde god da krenem na tu tvoju stranu me vuce. Svi idu napred, gledaju u sutra...a samo ja gledam u juce....
21. Jan 2012, 16:16:06  

Tuzno je kad osobe koje poznajes postanu osobe koje si poznavao.
Ne razumem kako… se mozes smejati ceo dan, a zaspati u suzama po noci. Kako se ‘zauvijek’ pretvara u nekoliko kratkih meseci, za koje bi dao sve da se vrate. Kako mozemo pustiti nesto za sta smo nekada rekli da ne mozemo ziveti bez toga. Kako... iako znamo da je pustanje neceg bolje za nas, boli jednako. Kako ljudi koji su jednom hteli provesti svaki trenutak s tobom, sada misle da je nekoliko minuta previse.. Kako vas ljudi mogu izbrisati iz svojeg zivota samo zato sto je to jednostavnije nego pokusati ispraviti stvari..................
21. Jan 2012, 16:04:25  
1 ... 20 21 23 24 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.