Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16386 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
Znam da vise nisam tebi potrebna. I tebi se polako gubi trag iz mog oka. Tesko jeste. Ali sve je to zivot. Istrpecu ja i to. Samo vreme nek pozuri.
Da lakse izbrise tvoj lik iz mog secanja.
27. Jan 2012, 15:55:00  

Tu gde ljubav udari pukne dusa napola.....
27. Jan 2012, 15:50:35  
27. Jan 2012, 13:23:18  

Reci su skupe onda kada im nas ponos podize cenu. Skupo je ,,hvala.. izvini.... molim te"... I te reci su skupe uglavnom za one koji misle da imaju sve... A ne znaju da je pravo bogatstvo iskreno se zahvaliti, izvinuti, oprostiti, zamoliti... ne znaju da je bogatiji onaj koji ima cistu savest i mirno srce...
27. Jan 2012, 00:39:18  
Ne pohodi me više. Ni u snovima. Ako i navratiš onako, nenajavljen,
ja neću jutrom plakati što to nije zbilja. Ali stvarno neću.
jer, ti nisi taj koga ja trebam, od koga očekujem nešto što liči na sreću
Jer, i tebe nešto, vidim, sreća zaobilazi,
zato moraš da paziš, gazeći tudju,da svoju sreću ne nagaziš.
27. Jan 2012, 00:33:57  

Sreća dodje, kako kome... Svako na kraju, ne ostane čist. Ja sam izgubila... Njega. Duše su se naše razdvojile. Ko je na kraju glumio i kome je stalo bilo, više... Posve nebitno je. To sada ostaje negde tamo zapisano, na nebu. Šta je bilo, bilo je.

Cutim, ljubavi... i cutacu... i makar tisina bila ta koja najvise boli - ja cu da izdrzim... po prvi put. Plakati necu, a neka boli. Ici ce onoliko duboko koliko joj ja dozvolim. Bol nije jaca od mene. Sve je to posledica ljubavi, koju ti, ljubavi, nisi zelio da vidis... Nauci cu da volim bol. Ipak je posledica slomljenog srca... zbog tebe. A tebe jedini najvise volim...volecu i bol, jer je od tebe. Ti, ljubavi, nastavi da glumis... vidim i osecam... i znas, ljubavi... ne boli me ovo sad koliko me boli tvoja laz...
27. Jan 2012, 00:29:31  

Znam da nije lako zivjeti sa tim
znam, al' ipak svaki novi dan na nas me podsjeti
da je moglo biti sve bolje i drugacije...♥
*samo da si zeleo to .........*
26. Jan 2012, 10:58:36  

Ako izgubimo nas san nije vise vazno koliko cemo ziveti... Vec nacin kako ce nasi zivoti teci.

Na neke stvari staviš tačku... Ne zato što tako želiš, nego zato što tako mora da bude...

26. Jan 2012, 10:52:19  
"Prema jednoj legendi
postoji ptica koja peva
samo jednom u zivotu
lepse nego bilo koji drugi
stvor na ovoj zemlji.
Od trenutka kad napusti
gnezdo ta ptica trazi
trnovito drvo i nema mira
dok ga ne nadje.Uvuce
se u njegove divlje
isprepletene grane i
pevajuci nabode svoje
telo na najduzi, najostriji
trn.Dok umire njen bol
prerasta u pjesmu
daleko lepsu od pesme
slavuja ili seve.Cena
te predivne pesme je zivot.
Ali celi svet zastaje
da je slusa, a bog na
nebu se osmehuje.Jer
ono najbolje sto postoji
moze se dobiti samo po
cenu velike boli...
Ili bar tako kaze
legenda."
25. Jan 2012, 23:46:20  

Obecavam da ti nikada vise necu napisati ni jednu jedinu pesmu.
Obecavam da te vise necu voleti,niti cu te za ista moliti. Obecavam!
Da cu iz tvoga zivota tiho izaci, isto onako tiho kao sto sam usla. Bez kucanja, i pozdrava. Bez dobar dan i dovidjenja.
Bez reci i patetike, bez osmeha na usnama, sa tobom sada sve je drugacije. Putujem kroz izmaglicu secanja, i pitam se koliko sam ti uopste znacila?
25. Jan 2012, 13:11:28  
1 ... 19 20 22 23 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.