Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16342 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)
03. Feb 2012, 10:42:10  

Sta jos mogu da ti kazem, a da vec ti to nisam rekla... da je jos jedna suza potekla, slila se niz lice, usne dodirnula jer zelja za tobom nije uminula... Daljine nas dele, a ti si blizu... Blizu jer deo si misli svake, svakog uzdaha i svakog pokreta... cujem ti po srcu mome korake... Dotaknem te snovima i vetrom ljubim, zracima sunca ruke ti grejem, a ujutru opet sama se budim.. i opet suzama lice mijem... I dokle tako...ima li kraja... dokle da cekam sama jutra... ti prico moga dalekog beskraja, moje juce danas i sutra...
02. Feb 2012, 18:58:15  

Mozda nisam najbolja i jesam pogresila... ali niko ne ostaje cist, sta god ti mislio. Fora je u tome, sto ja to priznajem. Niti si ti bezgresan bio, niti ja. Trudila sam se da popravim, nisi hteo. I to je u redu. Jedno sam puno naučila i iz svega izvukla jako veliku pouku i na tome ti hvala mnogo. Ono sto nikada neces saznati, a znas, u dubini duse znas... tebe sam najviše zavolela a ti si me najvise povredio. Zao mi je sto to nisi umeo da vidis, da me sacekas i prepoznas, da ja vredim vise nego sto pokazujem. Da volim vise nego sto mozes znati.
Budi mi dobro. Strasno mi nedostaješ. Nije mi dobro...Ostavljam drugoj ono što najviše na svetu volim. lako je tebi, kratko sam ja tebi falila... jer ti sve u zivotu mozes odglumiti. Ali maske na kraju uvek spadnu............
02. Feb 2012, 11:38:09  

Ljudi pitaju i ovoga jutra "Gde ti je ljubav i kako je?“
Samo se nasmejem... Ruku stavim na srce i kažem, tu je i dobro je.
♥ DOBRO JUTRO ♥
02. Feb 2012, 11:34:02  
Koliko god bivali povredjeni zbog ljubavi....i cesto nas srce zabolelo,nikada sebi ne trebamo dozvoliti da izgubimo onu nasu unutrasnju srecu.....onu nasu pozitivu sto smo imali oduvek..niko nije vredan da zbog njega patimo.....i budemo povredjeni...mi ne gubimo nista sto volimo.....neka se zapita druga strana sta zapravoi gubi.........Smiley
01. Feb 2012, 14:27:59  
evo nesto lepo ......prija dusi .................odvojite malo vremena  poslusajte.....................

01. Feb 2012, 14:25:54  

daleko si neko te drugi ima.............................. Smile
01. Feb 2012, 13:26:06  

Ja sam samo jedna Emotivna Luda, koja želi da svi budu srećni..da ispune svoje snove..jer, snovi ne umiru..umiru samo sanjari...
I ja ću jednom...ali, moji snovi neće...nikad *****
01. Feb 2012, 13:18:36  
I tebi je jasno da jutro ce postati dan
i tebi je jasno da posle dana utonuces u san
ali verujem da nikad nece ti biti jasno
i ne verujem da znas sta si to ucinio
da ostanes tako sam......
01. Feb 2012, 12:23:43  
01. Feb 2012, 11:53:56  
1 ... 16 17 19 20 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.167 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.