Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16340 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)

Da li si nekad osećao da ti je neko potreban više od svega? Znaš li za onaj osećaj kada te stiska u grudima? Onaj osećaj kad ti dođe da pustiš krik... ali.. nikako da ti se omakne... Pa vlažiš jastuke, ne bi li težinu iz grudi izbacio?
Nisi ti iz te priče? Izvini... Samo tražim zračak sunca, mali komadić sreće...
Lepo je to ... Samo... Nepodnošljivo, jer uvek tražim u pogrešnom osmehu, pogrešnim pogledom...
Ma... Uzalud ti objašnjavam, onog dana kad te grč probudi, znaćeš šta sam htela reći ...
15. Feb 2012, 13:00:27  

Zdravo neostvareni snu, kako si?
Red je da pitam i za nju... Pa... kako je ona?
Hvala na pitanju, ja evo živim u pesmama tobom inspirisanim...
Svakog dana po dve-tri reči na papir stavim i šaljem mislima...
Zamišljam kako ih sa čežnjom čekaš i u zanosu čitaš, daleko od njenih pogleda...
Zamišljam kako ih stavljaš pod jastuke da dočaraš slikovito u snovima sve te stihove osećanjima satkane...
Jeste da te ne zanima, ali kad već pišem...
Svako mi jutro s tvojim poljupcem na usnama osvane.. Još uvek na zamagljenim prozorima žvrljam slova tvoga imena... U svakoj šoljici kafe tebe zamišljam...
Jeste, luda sam.. Još uvek žalim za onim što nismo nikad doživeli, a znaš i sam, nismo imali ništa sem par stidljivih pogleda, malo toplih usna ... Možda se više i ne sećaš... Ja još uvek imam onu staru bol, koja se rodila tvojim delima, tvojim rečima...
Jeste, luda sam.. Pišem i ovaj put u nadi da je poslednji .. Nemam te, nikad te nisam imala, svesna sam, ne brini .. Ali još uvek imam ona osećanja pred kojima bi ti kao golo dete na mrazu drhtao .. Žao mi je što nikad nisam pokazala kolika su .. Možda bi i tebe ona danas bolela, gušila... Možda bi neku suzu u tim hladnim očima izmamila ...
Ali jedno znam... svaka moja suza ce te trostruko boleti !!!!!!!
15. Feb 2012, 11:29:23  
14. Feb 2012, 22:54:46  

Sitnice su zivot, zivot je tren, tren je sve. U tom trenu nema mesta za laz.
Laz je krupna. Laz je neoprostiva. Sve drugo se prasta.
14. Feb 2012, 22:46:52  
I kad pomislis da je kraj, da nade vise nema... kad ti se srce kida na hiljadu komadica... odnekuda se pojavi ruka spasa... odakle si se najmanje nadala... i tada shvatis da nije sve uzalud, da je zavrsena jedna gorka prica, jedna etapa zivota... da si dobila jos jednu zivotnu lekciju... i da si spremna krenuti dalje, uzvisene glave i cistog srca.......
14. Feb 2012, 21:45:31  

Posljednji put ja ti kosu diram i crnu haljinu noćas biram..........
14. Feb 2012, 13:45:53  
Izvini za sve receno i nedoreceno, za sve javno i skriveno.
Izvini za ono sto je trebalo precutati, i za ono sto je trebalo reci.
Oprosti za poglede koje sam upucivala tebi, trazeci te u drugima.
Oprosti za sve granice koje sam presla, oprosti za one koje je trebalo da predjem, a nisam.
Zaboravi ono malo sto rekoh, i ono mnogo sto precutah.
Zaboravi onu dugacku cutnju.
Pricala bi ti o mnogo cemu, ali nisam mogla dozvoliti da mi podrhtava glas.
Okreni se i zaboravi!
Zaboravi onaj dodir u prolazu, ovu kisu i ovaj ocajan dan!
Okreni se! Zovu te.
Zaboravi ovu zajednicku cutnju kojom smo rekli previse, i ono malo reci kojima nismo rekli nista.
I molim te, ne pitaj me sta sam htela reci...
14. Feb 2012, 00:07:53  
Toliko je hladno da su mi se emocije zaledile,ako mi verujete.....................

13. Feb 2012, 16:38:42  
kad  prave ljubavi ginu...................

13. Feb 2012, 15:39:26  

Ako se ikad sretnemo, pruzicemo ruke kao prijatelji stari. Dignucemo casu za one koji se vole, jer mi to nismo znali.
13. Feb 2012, 15:29:52  
1 ... 14 15 17 18 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.