Znam, dragi. Navikao si da plačem svaki put kad me povrediš. Navikao si da se ljutim svaki put kad me isprovociraš. A najviše si navikao da mi se vraćaš posle svega toga. Ovaj put ćeš dobiti nešto čemu se nikako ne nadaš. Ravnodušnost. Navikni se... ♥ Sandra ♥
Od svakog placa dvaput sam jaca i necu plakati budi srecan, ja cu mirna cekati nekog heroja bez laznih boja koji nece lagati..... nego umeti da se sa mnom ponosi !!!
Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče – uključujući i one koje gubimo. Kad porasteš, otkrit ćeš da si često branio laž, obmanjivao sebe ili patio zbog gluposti.” Paulo Coelho
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Ljudi se međusobno varaju, lažu jedni drugima u lice, obmanjuju se laskanjem i prozirno pretvorljivim udvaranjem, a to im često pošteno ljudski izgleda nerazmjerno hrabrije, nego da jedni drugima kažu golu istinu. - Krleža -
Neka ti je prosto sve od mene nacicu kraj drugog sto nisam kraj tebe............ neka ti je prosta i ova tuga doci ce neko drugi da razume sto nisi mogao ti............
Kako samo klizi niz obraz! Prokleta bila! Puna je tebe! I kao da reže ovu kožu,tetovirajući polako, slovo po slovo tvog imena.. da se vidi da sam nekad tvoja bila, da svi vide da te nisam prebolela.. O, kako samo peče,ta suza što se zaustavila na rubu mojih usana... Prokleta bila.............