"Umorna sam... Od sebe, od tebe, od vas, njih, nas, svih. Vise vam ni imena ne znam. Ne znam ni svoje, ostala sam tamo negdje u daljini cekajuci.. Vrijeme me uhvatilo u svoj kostac. Dani lete, nizu se, a ja i dalje stojim na istom mjestu. Cekam tebe, cekam Godoa. Pa koji prije dodje. Ime sam zaboravila i sebi i tebi. Znam da smo nekad bili "mi". Nekad.. Kratko,ali sasvim dovoljno da mi udjes pod kozu i postanes vladar srca, misli, mene. Veceras me ubija ova ravnodusnost. Ne osjecam nista, ne znam nista. Svi su oko mene, a ja sam sama. Toga se i plasim. Plasim se ove svoje samoce vise nego onoga bola koji mi nocima nije dozvoljavao da zaspim. Obecavala sam, stavljala tacku, lagala tebe, lagala druge, ali nisam uspjela sebe. To nikad nije bila tacka, uvijek bi mi ruka zadrhtala i dodala jos jednu crticu, dobijala sam zarez. I tako, vec godinama. Ti, ja, ali nema nas."
Ne pada mi na pamet da objašnjavam svoje ili razumem tvoje razloge za nešto što ti zoveš saobraćaj, a ja - ljubav. Na kraju, sve se svodi na isto: i saobraćaj i ljubav zaustavljeni. Na vreme... Bez posledica.Laž uvek izadje na videlo, uvek se laži razotkriju.....................možeš kako oces ali i ne dokle oces ostaces za uvek zaboravljen da ne kazem mrtav pokopan za uvek !!!! To i zaslužujes !!! Svakome po zasluzi,ja ?? ja idem dalje cistog srca uzdignute glave !! dali ti to mozes?? Hm.......
Znaš li mit o Tezeju? - Ne sećam se sasvim! - E pa, Tezej ulazi u lavirint da ubije čudovište, zvano Minotaur. Svi pre njega izgubili su se u tom lavirintu, i Minotaur ih je, obeshrabrene i umorne, savladao bez muke. Ali Tezej u ruci drži klupče konca, čiji je drugi kraj u rukama Arijadne koja ga voli. Ubija Minotaura i tragom tog konca nalazi izlaz iz lavirinta. Znaš li zašto? Zato što je imao nešto što ga je očekivalo napolju. Nekoga ko ga je voleo. Neki kraj konca. Neku ideju. Neki jak razlog. Šta imaš ti? Ništa. Nikada nećes izaći!