Nikada nemogu nikoga prisiliti da me voli, mogu samo voleti!!! Nije naj vrednije ono što neko poseduje, Nego ko su u svom životu!!! Nije dobro upoređivati se sa drugima. Nije bogat onaj koji najviše ima, nego onaj kome najmanje treba!!! Nekada je dovoljno nekoliko sekundi da se povredi voljeno biće, a potom su potrebne godine da se izleči!!! Treba praštati tako da sami opraštaju. Nije dovoljno da im drugi oproste, moraju i sami sebi oprostiti!!! Zato pokusaj Ti oprostiti sebi !!!!
Postoje stvari koje ne želiš da se dese, no, moraš da ih prihvatiš... Postoje stvari koje ne želiš da znaš, no, moraš da ih naučiš... Ima ljudi bez kojih ne možeš živeti, no, moraš ih pustiti da odu....
Nemoj stati,cak i onda kad ti koraci upadnu u zivi pesak turobnog zivota,uvijek postoji sansa da neko pruzi ruku i podigne te gore....okreni se oko sebe,pusti sunce da udje kroz prozor tvoje duse...odbaci tugu u daleko more i nek je plime nose...ustani,ne odustaj,jer samo oni koji se nedaju slomiti uvek imaju sanse da pronadju ono sto drugima je nedostizno,jer niko nam nista ne moze oduzeti ako mu mi sami to ne predamo...nedaj svoju snagu jednoj suzi ocaja,prkosno nastavi dalje i reci : JA TO MOGU....♥ Sandra ♥
♥♥♥ ''Jednostavno, nekada mi se činilo da je savršeno poznavati savršenu osobu poput tebe, ali na kraju shvatih da to savršeno poznavanje savršene osobe ipak traži da i ova druga strana bude savršena. Nažalost, ja nemam takav pedigre. Ja sam neko sasvim običan, manje bitan.. Samo jedna mala duša na ovome svetu, ali opet, ja sam neko ko je ceo svoj svet video u tebi... '' ♥♥♥
Ne bojim te se vise, videla sam tvoje slabosti i tvoje pravo lice, ne mozes me povrediti vise, nego sto vec jesi, uzivaj dok mozes... doci ce i mojih 5 minuta..
Kad odem poneću sve svoje sobom; i nemire, poljupce, uzdahe sve što sam imala s tobom. Kad odem druga nek bude smisao svih tvojih postojanja, ja nisam od onih koja se po cenu svega tvom poimanju ljubavi klanja.
Ne dam... kisi da mi smeta. Ne dam.... ljudima da me iznerviraju. Ni danu... da mi uzalud nestane. Ne dam... glupostima da me doticu. U inat svemu. U inat sebi.U inat zivotu. Uradicu nesto za sebe danas. Nesto lepo. Sescu na neki splav, naruciti omiljenu kafu, procitacu nesto pametno.Onda cu prosetati.Sama. Pa sta? Ionako niko ne bi ma umeo sa mnom da cuti. Veceras... napravicu neku pastu... ili ribu...nasucu sebi casu ohladjenog vina... eventualno, uhvaticu jos jedan krug na keju... Zatim cu prevariti noc. A sutra.... Sutra je novi dan. I ma koliko ovaj dan pokusavao biti bezvezan, i ma koliko ljudi bili sebicni i bezobrazni.... necu im dati tu moc. Da upravljaju mojim vremenom i mojim danima. E ne dam.