Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26162 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Eo sad se vratio iz grada do malopre sam sedeo ispred kluba gde se ovo izdesavalo pio pivo sa drustvom.. Klub se nalazi u zgradi gde mi zive 3 drugara od cega jedan spada u ono sto se zove prijatelj ili najbolji drugar i u momentu tuce je bio ispred zgrade sa likom koji je jedan od najpoznatiji po gradu upravo po tome sto je na polju obezbedjenja najtrazeniji.
Pricao danas sa obojcom bili na pivu a ono sto se desilo je najklasicnija moguca tuca. Ovaj nas nesrecnik, koji je koliko sam skapirao imao 2-3 dece, je celo vece maltretirao neku devojku koja je inace riba jednog zesce zajebanog lika. Za divno cudo objasnjavano mu je da je ostavi na miru i to na fin nacin i to vise puta, i to samo iz razloga da se ne bi pravili problemi jr su ovi nasi bili gosti gazde kluba. Na kraju je dogovoreno da izadju da ne bi bilo frke al je ovaj papan u prolazu uhvatio za bulju tu devojku. E aj sad el postoji veca provokacija od toga?

A to da mrze Srbe mozda i stoji po ostatku Makedonije, evo ne znam, nisam sigruan nek se neko od vas odlepi od kompa i nek sidje dole bar jednom u zivotu pa nek ispita situaciju. Za Ohrid to ne stoji posto su Srbi ovde (pogotovo u posledjnje vreme) najbrojniji turisti a daleko su najkulturniji. Ko ne veruje nek dodje pa nek se raspita. Ja sutra odo na plazu u Zvezdinom dresu pa tako da ako me vise ne bude bilo na Bureku bice da nas stvarno mrze Smile

Aj uzdravlje.

a da su oni krivi, sigurno bi ti rekli  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127

E, sad.. zasto su ga toliko tukli... ne znam, ali znam da kada je odredjena kombinacija hormona i alkohola u pitanju, stvari vrlo lako mogu da se omaknu kontroli... posebno kada je tuca u pitanju...

A u pitanju je bila masovna tuca... gde se ne zna ko koga lema... I tada nema nevinih, svi su krvi i neumitno neko izvuce deblji kraj...

Znaci... lik je hteo da pokaze da je on faca, pa je dobio po njuski...
Tuzna stvar je sto je dobio previse po njuski, pa sad umesto kragne njegovi moraju da ga sahranjuju... 

Apsolutno se ne slazem sa ovim. Pre svega nikakvi hormoni na svetu i nikakva kolicina alkohola NE mogu da opravdaju 10 na 1 prebijanje do smrti. Da se za ovo propisuje smrtna kazna, da vidis kako im se stvari nebi omakle kontroli. Da vidis samo.

Drugo, ovo sutiranje 10 na jednog, nikako ali nikako nije masovna tuca. Kada su njih 10 sutirali njega jednog znali su itekako dobro koga sutiraju.

Haha ovaj izvukao deblji kraj. Kakva recenica. Izvuci deblji kraj u tuci znaci da su ga istukli pa malo zaglavi u bolnicu, a ne prebijanje na smrt.

Dobio po njuski, stvarno sta sve ovde necu procitati. Citam i ne verujem. Sad ovi sto su ga sutirali treba da dobiju i oni po njuski, na ISTI nacin. Se slazemo?

Прво не разумем Србе који летују тамо, можда не само због македонских бмро бугараша, колико због шиптара на које можеш налетети на сваком кораку. Не треба ти алкохол да би са њима ушао у сукоб.
Ако ја који сам родом из Куманова, немам жељу ни да први пут крочим на територију БЈРМ ... ок можда некада само у Куманово које би требало да има статус као север КиМ, онда не разумем друге који трче тамо.
Има и горих места за летовање, али ја увек размишљам зашто би улагао у БЈРМ туризам, кад Србија има много лепших дестинација за летовање и зимовање.

Slazem se.

@Maradic

Da ne citiram sad.. Odakle ti znas da nisu hteli da ga ubiju? Drugo, njih deset njega sutira, bez problema ga ubiju i bez noza. Ovako ce se puno lakse izvuci jer nisu koristili hladno oruzije, a postigli su isti efekat.

To sto on muva neku devojku, a ovamo ima zenu i decu, to je njegova stvar koja ne treba da nas se tice. Znaci svaku zenu koja sad vara muza(sto je po meni velika izdaja) mozes ako je bezobrazna da je malo ubijes? Samo je malo isutiras, bez noza i gluposti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sranje ...... opet sranje .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

To sto on muva neku devojku, a ovamo ima zenu i decu, to je njegova stvar koja ne treba da nas se tice. Znaci svaku zenu koja sad vara muza(sto je po meni velika izdaja) mozes ako je bezobrazna da je malo ubijes? Samo je malo isutiras, bez noza i gluposti.

Prvo, nije lepo sto ima zenu i decu kod kuce a ovamo vacari nke klinke po diskotekama  Smile
Drugo, opet je to njegova stvar, nadje neku klinku, odradi, zena sazna, ne sazna, nebitno, osim njemu i familiji (i komsiluku)
trece, ako muva neke klinke po diskotekama, onda nek nadje neku slobodnu, a ne ribu nekog zesceg lika da maznjava za dupe i da misli da svi mogu da ga povuku za onu stvar jer je on najfaca na tudjem terenu.
Cetvrto, nema to ovde neke veze sa politikom, to mu se moglo dogoditi i na splavu u Bg-u da je slicni shou odradio.
Peto, to je Balkan, ako maznjavas na javnom mestu ribu od zestokog lika, tu radi pesnica, noz, utoka, flasa, sipka, to je opste poznato nepisano pravilo. Ako odes negde, ne *urcis se, uvek se provedes dobro.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
a da su oni krivi, sigurno bi ti rekli  Smile

A sto da mi ne kazu?

Tvajs ima logike to samo josuvek se ne zna sto je toliko njih ucestvovalo u tuci. Pitaj boga sta se tu izdesavalo do kraja. Ja sam samo rekao sta je konkretno izazvalo tucu. E sad sta se u medjuvremenu izdesavalo pitaj boga svakojakih opcija ima pa je malo bzvz da se svi uhvate za jednu stvar iako za to ne ppstoje nikakvi dokazi.
Videce se u sledecih par dana sta ej i kako bilo. Ekipa koja je ovo odradila nije iz grada vec je iz jednog sela pored Ohrida koje se zove Velgoshti. To s ldaci koji su uvek prvi kad je neka tuca sa siptaria, i vecina ljudi koji po Ohridu rade kao izbacivaci je odatle, sve sam siledzija i olos. Takvo je selo sve snagatori posto su uglavnom svi drvosece. Prosto takvi su i drze se zajedno zato i nije cudno sto je toliko njih i uskocilo.
I nisu svi tukli samo ovu dvojicu nasih jer onda ovi ne bi stigli ni da pobegnu iz kluba, vec je izbila masovna tuca.

U svakom slucaju tuca ko tuca, samo eto malo se to otelo kontroli i zavrseno kako je zavrseno. Steta kako god okrenes.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Citat
Pa iz tog razloga bi mogao da kazes da neces Kosovo jer eto koji ce Srbin da zivi tamo kad svaki cas mozes naleteti na Albanca
Твоја глупа подметања.  Smile  Smile  Smile
Као прво Срби са КиМ нису издали своју матицу, нико од њих се није залагао за отцепљење и оснивање неке нове нације. Проблем су шиптари.
Чак и један мој комшија није крочио више у ЦГ од када се отцепила, мада он је раније одлазио често тамо.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
nije mi jasno sta radi covek koji ima troje dece kod kuce, u diskoteci, u drugoj drzavi, sa ortacima i muva ribe i vata ih za bulju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Više ništa.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.51
mob
Apple 15
Citat
Apsolutno se ne slazem sa ovim. Pre svega nikakvi hormoni na svetu i nikakva kolicina alkohola NE mogu da opravdaju 10 na 1 prebijanje do smrti. Da se za ovo propisuje smrtna kazna, da vidis kako im se stvari nebi omakle kontroli. Da vidis samo.

Drugo, ovo sutiranje 10 na jednog, nikako ali nikako nije masovna tuca. Kada su njih 10 sutirali njega jednog znali su itekako dobro koga sutiraju.

Haha ovaj izvukao deblji kraj. Kakva recenica. Izvuci deblji kraj u tuci znaci da su ga istukli pa malo zaglavi u bolnicu, a ne prebijanje na smrt.

Dobio po njuski, stvarno sta sve ovde necu procitati. Citam i ne verujem. Sad ovi sto su ga sutirali treba da dobiju i oni po njuski, na ISTI nacin. Se slazemo?

Am.. da..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
nije mi jasno sta radi covek koji ima troje dece kod kuce, u diskoteci, u drugoj drzavi, sa ortacima i muva ribe i vata ih za bulju  Smile
to je samo makedonska prica. jel to razlog da ga jure ? i manijaci jos snimaju kamerom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.