Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26116 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

a,dobro,to su oni radili iz zajebancije.Siptari to rade iz prave mrznje i besa.ovi su se samo zajbavali.  Smile jbg,odeljenske dvorske lude...  Smile Smile

Ja sam jednog Spanca naucaio sta znaci "Au PM". Jednom smo se napili u njegovom gradu u Spaniji sa par njegovih drugara, on malo zaostao i odjednom vikne"Au PM!", ja se instikivno okrenu, mislim covek pao, zaboravio da je Spanac, ovaj to reko iz zajebancije.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
haha...  Smile Smile
da,to cesto rade nasi i sa ovim Tunizanima i Egipcanima.  Smile
ja bio u Susu,i,naravno,standardno,prilazi nam neki Tunizanin,da nas smara da gledamo sta ima,i kao "aaa,welcome,bla,bla... u picku materinu!  Smile kurac!  Smile a!  SmileSmile Smile Smile i odma shvatim-bio neki nas i ovaj ga verovatno pitao kako da kaze neke reci,a ovaj ga naucio psovke.  Smile Smile
desilo mi se par puta i u Egiptu,i davno u Turskoj.sada gotovo da nema sanse tamo,jer Turci uglavnom znaju tih par oosnovnih reci,i ne treba im nista vise.

mada,sto jes jes-kolko mene nekada nerviraju i smaraju oko tog "samo gledanja" i ulazenja u radnju,i meni je doslo nekolko puta da ih tako izjebem i naucim pogresno.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 03:40:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
e ako cute u avionu onda im je sve oprosteno.
a evo ga i ovaj sa svojim izvrtanjem reci.

covece,to sam rekao kao zajebanciju.znas...  Smile Smile

kakvo izvrtanje ? ja otvaram nove poglede na svet ! nove dimenzije. 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Eo sad se vratio iz grada do malopre sam sedeo ispred kluba gde se ovo izdesavalo pio pivo sa drustvom.. Klub se nalazi u zgradi gde mi zive 3 drugara od cega jedan spada u ono sto se zove prijatelj ili najbolji drugar i u momentu tuce je bio ispred zgrade sa likom koji je jedan od najpoznatiji po gradu upravo po tome sto je na polju obezbedjenja najtrazeniji.
Pricao danas sa obojcom bili na pivu a ono sto se desilo je najklasicnija moguca tuca. Ovaj nas nesrecnik, koji je koliko sam skapirao imao 2-3 dece, je celo vece maltretirao neku devojku koja je inace riba jednog zesce zajebanog lika. Za divno cudo objasnjavano mu je da je ostavi na miru i to na fin nacin i to vise puta, i to samo iz razloga da se ne bi pravili problemi jr su ovi nasi bili gosti gazde kluba. Na kraju je dogovoreno da izadju da ne bi bilo frke al je ovaj papan u prolazu uhvatio za bulju tu devojku. E aj sad el postoji veca provokacija od toga?

A to da mrze Srbe mozda i stoji po ostatku Makedonije, evo ne znam, nisam sigruan nek se neko od vas odlepi od kompa i nek sidje dole bar jednom u zivotu pa nek ispita situaciju. Za Ohrid to ne stoji posto su Srbi ovde (pogotovo u posledjnje vreme) najbrojniji turisti a daleko su najkulturniji. Ko ne veruje nek dodje pa nek se raspita. Ja sutra odo na plazu u Zvezdinom dresu pa tako da ako me vise ne bude bilo na Bureku bice da nas stvarno mrze Smile

Aj uzdravlje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N-shurnaest
Kakav debil, shto je chachkao mechku ..Ipak je nasha retardiranost preovladala.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 04:52:34 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne nasa, nego njegova licno. Nema potrebe ovo uzdizati na nivo cele nacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N-shurnaest
Ne nasa, nego njegova licno. Nema potrebe ovo uzdizati na nivo cele nacije.

Ostaje da se nadamo da je tako.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa ja ti evo sa lica mesta kazem da jeste Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 05:03:59 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Policija u Ohridu podnela je danas protiv osam osoba krivične prijave za ubistvo i učešće u jučerasnjoj tuči u noćnom klubu "Havana" u Ohridu, u kojoj je stradao 34-godišnji srpski turista Dejan Novaković iz Beograda.

Sedmoro osumnjičenih su makedonski državljani, koji su već privedeni, a jedan je srpski državljanin, koji je u bekstvu.

U toku današnjeg dana pred istražnog sudiju biće izvedeni K.M (1976) I N.Gj. (1984) iz Ohrida, Š.P.(1980) i Š.J. (1979) iz sela Velgošti, J.I (1984), Č.B.(1984) I Gj. J (1985) iz sela Mešeišta, a za Gj. D. (1981) iz Leskovca biće raspisana poternica, saopštili su iz MUP-a Makedonije.

Jedan od osumnjičenih se tereti za pomaganje počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, jer je nakon incidenta izbrisao datoteku iz kompjutera u kojoj je bio video zapis iz sigurnosnih kamera u klubu, a ujedno naredio čistaci da izbriše sve tragove krvi u delu objekta za koji ona nije bila odgovorna.

Prema prvim nalazima odbukcije tela Dejana Novakovića, potvrdjeno je da mu je srce prestalo da radi kao rezultat jakog udarca čvrstim i tupim premetom u grudi.

Rekonstrukcija policije na osnovi informacija svedoka i sa terena pokazla je da je tuča počela na ulazu u noćni klub, gde je nastradali Novaković bio napadnut i gurnut na pod, dok je njegov prijatel G.P, koji je lakše povredjen, pokušao da ga odvuče. Novaković je uspeo da ustane i počeo je da beži i kada je stigao do zgrade Pošte u Ohridu sustigli su ga osumnjičeni, koji su ga opet gurnuli na zemlju I udarcima rukama I nogama u predelu glave I tela naneli mu teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Policija je saopštila da su u vezi ovog incidenta pozvane na razgovor 43 osobe, od kojih 25 svedoka, da je oduzet celokupni system za snimanje u klubu Kuba Libre Havana, koji će biti dostavlje krimtehnici MUP-a.

Oduzeti su video zapisi iz susdenih objekata u okolini noćnog kluba, izvršen je pretres u kućama sedam osumnjićenih, a istražni sudija će zatražiti pretres domova još dvojice, čiji identiti nije otkriven.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.51
mob
Apple 15
Znaci, ipak je ovo obicna tuca izmedju dve grupe pijanih nadrkanih debila, a ne judeo-masonska zavera protiv srpskog naroda koja traje vec vise od 2000 godina...

Inace, ono sto je pisao hkj... mogu da potpisem... ako izuzmemo Engleze koji su tradicionalno najgori turisti na svetu, egal nasem ponasanju po belom svetu je jedna crnkinja italijanske nacionalnosti cije je ponasanje mene navelo da jos jednom razmislim o .... pa... da...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.