Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26117 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
ma naravno da ne, samo mi je to onako upalo u oci kad su napisali biografijju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
aj da se neko drugi cudi nego ti brate sestro  Smile
pa valjda znas da uvek bude ono "prvi nas je napao" i sl. mislim da je radio to sto kazu da je radio, pa zar ga ne bi napali na prvi prilazak toj ko god da je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Ma bre, nemam pojma sta je radio niti me zanima, ubili su ga i to je to. Sigurno ga nisu ubili zato sto je imao bele carape i crne cipele, a sa druge strane, tuca gde njih 20 tuce jednog coveka to je po meni za dozivotnu robiju, pa ti sad eto, izbalansiraj sta sam ja htela da kazem  Smile Za svaku tucu je potrebno dve strane, a to sto su ga tako brutalno ubili, ja bih to znamo svi kako kaznjavala... kojim metodama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
I valjda ce se nesto nauciti iz ove price, vidi se kako se glava moze zbog tudje ribe izgubiti, sad ce biti nesto mirnije, mozda po godine

nije mi jasno sta radi covek koji ima troje dece kod kuce, u diskoteci, u drugoj drzavi, sa ortacima i muva ribe i vata ih za bulju  Smile
to je samo makedonska prica. jel to razlog da ga jure ? i manijaci jos snimaju kamerom.

Gde pise da su snimali kamerom il je procureo neki snimak na tubeu   Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 20:03:12 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Jbt, koja kenjaza na 9 strana. Gde god da ste mrdnuli ovo je moglo da se desi a naravno da ce uvek gomila (a po pravilu su u gomili domaci) nalupati gostujuce. Ponekad ce neko i da podlegne povredama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Apple 15
I valjda ce se nesto nauciti iz ove price, vidi se kako se glava moze zbog tudje ribe izgubiti, sad ce biti nesto mirnije, mozda po godine

nije mi jasno sta radi covek koji ima troje dece kod kuce, u diskoteci, u drugoj drzavi, sa ortacima i muva ribe i vata ih za bulju  Smile
to je samo makedonska prica. jel to razlog da ga jure ? i manijaci jos snimaju kamerom.

Ma, procitao je da je policija pokupila snimke sa sigurnosnih kamera tog kluba i par okolnih...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hkj voda je konza, samo ne preporucujem ti da dodjes pokvarice se vreme sada, tj. prognozirali su za danas a evo nailaze oblacici. Cujem po Srbiji vec zahladilo a to vrlo brzo dodje i ovde.
ma,nisam sad ni mislio da dolazim,samo pitam.ima ovde dovoljno ispita koje treba spremati i gospodjica koje treba upoznati.  Smile Smile Smile
dobro,super.ma,meni je uvek tamo bila najbolja bleja.ko slatko more.meni jos draze posto volim da se kupam,al ne mnogo u slanoj vodi,jer volim i da ronim,tako da mi je Ohridsko jezero uvek bilo najbolje za kupanje.
samo sto su im gradske plaze uvek odvratne,pogotovu s one "druge" strane brda,gde jos ima onaj smrdljivi jaz,pa sam uvek pesacio do onih hotela na putu ka Sv.Naumu.moraju da srede te plaze i divlju gradnju na njima ako oce da odrzavaju turizam tu.kafici i sminkanje tu nisu najbitniji.
to me isto nervira-mrzi ih da rekonstruisu one stare,autenticne kuce(al ne pricam o onima na samom brdu,u centru,nego na one u podnozju,koje izlgedaju ko da su prezivele nuklearni rat),a krcaju grad kaficima i kojekakvim glupostima.pa,nikome ne trebaju kafici.toga imamo i u Srbiji na pretek.arhitektura je,pored jezera,to sto ljudi vole tamo.

a,ovde jeste malo zahladilo,al ne toliko.taman kako treba-24'.nego,jbg,ljudi navikli da se cvare na 35+,pa cim se temperatura spusti na normalne podeoke,odma se svi cude kako i zasto,i zavijaju u jakne i pantalone.  Smile Smile idem danas gradom,vidim pola ljudi u jaknama i lonama.mislim se-alo,bre,'ste normalni...?  Smile ja u sortsu i majici,i super mi na 24'.taman kolko mi treba.
E da , i ovde Skonjce vrlo lako mozes da izbegnes. Ja sam ih za ova 3- dana video samo u carsiji nesto malo i to je to. Po kaficima i plazi ih nema, kao ni u starom gradu, a to je Ohrid. Tako da Siptari (jos uvek) u Ohridu nisu problem i prilicno su nebitni.
pa,mozda ih nema tolko po ulicama,ali,bogme,ovim mojima su nasi stari prijatelji koji zive tamo,rekli da dosta njih masovno kupuje i gradi nove apartmane i zgrade.
samo sto ce biti veselo kad shvate da su napravili 10 puta vise apartmana i zgrada nego sto je potrebno...  Smile
a i rekose mi da se tu Siptari jos drze po strani.ali,u Strugi,Gostivaru,Kicevu i mestima na putu do Skoplja se uveliko mogu videti njihove zastave na kucama.(Tetovo da ne pominjem,naravno...)
tu isto grese,sto tako pustaju da svako "jede" zemlju koju oce.umesto da sire grad na onu drugu stranu brda,i srede taj kraj,oni pustaju da svako zida sta oce po parkovima,i zelenim povrsinama grada.nekada je tamo na kraju grada,na pocetku puta prema Naumu,posle onih blokova,bio parking,i iza njega ravnica,negi brezuljak.sad,kolko sam cuo,i to su prozdrali i poceli da grade tu nesto.
ima da bude ko u BG,i to na NBG-zelene povrsine i pojasevi oko blokova ce da postanu u stvari novi blokovi.ne valja to tako.(sreca pa ne zivim na NBG,pa me i ne boli mnogo patka za to  Smile )
Citat
cuti,taj sto je govorio strancima "gde si,kurvo","sta ima,sabane" i slicno je iz tvoje Borce.
Ма мој комшија није био бахат зато што као шатро био опчињен том технологијом, већ из мржње према западу је намерно хтео да им направи неко ср#ње.
Нек је жив и здрав.
 Smile
hehehehe  Smile Smile Smile
Ок кажете да су изазвали сукоб да су смарали рибу/е па чак и да је ухватио рибу за дупе. Да се не лажемо многи од нас би у таквој ситуацији одговорили батинама.(условно речено јер није искључено ни да му је дотична дала повода да је стартује)
sto jes,jes.svako bi tu pobesneo.
ali,ipak...kada je odnos cak i 1:3,ne isplati se ulaziti u tucu,a kamoli 1:6/8/10...

inace,meni je zaista zao zbog svega ovoga.proveo sam gotovo svako letovanje detinjstva u Ohridu ili SKoplju,znao mnoge Ohridjane i Skopljance i zaista sam uzivao svaki put kad bih bio tamo.a i oni sami.uvek su nas gotivili.ne zbog turizma ili profita,vec ovako,zbog prijateljstva.i Ohridjani su uvek bili prijatni i ljubazni.al,jbg,valjda se i kod njih pojavila ta nasilnicka strana kod mladih,i eto.verovatno je to delom i zbog Siptara.jer tek te gnjide znaju da nerviraju i obozavaju da prave probleme,te su mozda ovi pod uticajem svega toga postali takvi.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 22:37:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
 jasno je da je u pitanju hladnokrvno ubistvo . kakav god da je bio preminuli , sigurno je da nije hvatao za pozadinu devojke svoj 10-rici koju su ga jurila kroz grad i pretukla na smrt tupim predmetima .

takodje je jasno da neko u stanju afekta ne naredjuje da se brishu snimci kamera koje su snimile dogadjaj , niti naredjuje cistachici da uklanja tragove krvi (odnosno da uklanja tragove zlochina )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,

bilo sinoc u vestima na b92, uhvatili su jednog koji je snimao mobilnim telefonom i receno je da nije uspeo sve snimke da izbrise. sad... videcemo ako budu pustili nesto.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

bilo sinoc u vestima na b92, uhvatili su jednog koji je snimao mobilnim telefonom i receno je da nije uspeo sve snimke da izbrise. sad... videcemo ako budu pustili nesto.

Hebes tehnologiju, umesto da mobilnim zove muriju on snima. Al sta drugo reci kad zivimo u svetu gde svako oce da bude glavna faca youtubea  Smile

takodje je jasno da neko u stanju afekta ne naredjuje da se brishu snimci kamera koje su snimile dogadjaj , niti naredjuje cistachici da uklanja tragove krvi (odnosno da uklanja tragove zlochina )

Hebi ga, tip cuva ortake il ga je mozda i pomalo strah ortaka
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.