Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26115 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Stokholmski sindrom  Smile

Ja sam žena (nekad sam bila i dobra riba) i znam koliko je neprijatno kad te pijana stoka seksualno uznemirava. Stoku koja maltretira goste izbaciš iz kafane, ne ubijaš ljude zato što su vatali neku ribu za dupe. Po tipu su skakali i šutirali ga dok mu nije stalo srce.

Ipak moram da priznam da je postupak za utvrđivanje odgovornosti energično sproveden i zato svaka čast.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 10:00:41 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Eo sad se vratio iz grada do malopre sam sedeo ispred kluba gde se ovo izdesavalo pio pivo sa drustvom.. Klub se nalazi u zgradi gde mi zive 3 drugara od cega jedan spada u ono sto se zove prijatelj ili najbolji drugar i u momentu tuce je bio ispred zgrade sa likom koji je jedan od najpoznatiji po gradu upravo po tome sto je na polju obezbedjenja najtrazeniji.
Pricao danas sa obojcom bili na pivu a ono sto se desilo je najklasicnija moguca tuca. Ovaj nas nesrecnik, koji je koliko sam skapirao imao 2-3 dece, je celo vece maltretirao neku devojku koja je inace riba jednog zesce zajebanog lika. Za divno cudo objasnjavano mu je da je ostavi na miru i to na fin nacin i to vise puta, i to samo iz razloga da se ne bi pravili problemi jr su ovi nasi bili gosti gazde kluba. Na kraju je dogovoreno da izadju da ne bi bilo frke al je ovaj papan u prolazu uhvatio za bulju tu devojku. E aj sad el postoji veca provokacija od toga?

A to da mrze Srbe mozda i stoji po ostatku Makedonije, evo ne znam, nisam sigruan nek se neko od vas odlepi od kompa i nek sidje dole bar jednom u zivotu pa nek ispita situaciju. Za Ohrid to ne stoji posto su Srbi ovde (pogotovo u posledjnje vreme) najbrojniji turisti a daleko su najkulturniji. Ko ne veruje nek dodje pa nek se raspita. Ja sutra odo na plazu u Zvezdinom dresu pa tako da ako me vise ne bude bilo na Bureku bice da nas stvarno mrze Smile

Aj uzdravlje.

I zato sto je uhvatio devojku za dupe treba ga ubiti? Jel si ti covece svestan sta ti pricas? Koga bre nazivas papanom? Nisi se setio da nazoves ove monstrume papanima koji su ga ubili, nego njega nazivas papanom?

Sta ajd u zdravlje? Sto su ubili coveka ni za sta??

Kao sto neko na ovoj temi rece, svaki pokusaj da se opravda ovako nesto govori da ta osoba ima velikih problema u glavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.51
mob
Apple 15
Jesi li ti svestan da selektivno obradjujes informacije? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ne razumem sta hoces da kazes, pojasni Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.51
mob
Apple 15
Da krenemo od kraja...
On je umro jer su ga pretukli... a pretukli su ga jer je provocirao... a to hvatanje za dupe je bio samo povod, ali ne i razlog za tucu... razlog za tucu je bilo bahato ponasanje i pored upozorenja...
E, sad.. zasto su ga toliko tukli... ne znam, ali znam da kada je odredjena kombinacija hormona i alkohola u pitanju, stvari vrlo lako mogu da se omaknu kontroli... posebno kada je tuca u pitanju...

A u pitanju je bila masovna tuca... gde se ne zna ko koga lema... I tada nema nevinih, svi su krvi i neumitno neko izvuce deblji kraj...

Znaci... lik je hteo da pokaze da je on faca, pa je dobio po njuski...
Tuzna stvar je sto je dobio previse po njuski, pa sad umesto kragne njegovi moraju da ga sahranjuju... 
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
kakvo izvrtanje ? ja otvaram nove poglede na svet ! nove dimenzije. 
Smile Smile ok...  Smile Smile

@EC,kakva je voda sad?za ostalo znam,bili su mi tetka i teca pre par nedelja,kazu da se sve skroz izmenilo.nesto na bolje,nesto na gore.al,uglavnom na gore.bas mi se ide opet tamo,nisam bio od 2005.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 11:23:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Прво не разумем Србе који летују тамо, можда не само због македонских бмро бугараша, колико због шиптара на које можеш налетети на сваком кораку. Не треба ти алкохол да би са њима ушао у сукоб.
Ако ја који сам родом из Куманова, немам жељу ни да први пут крочим на територију БЈРМ ... ок можда некада само у Куманово које би требало да има статус као север КиМ, онда не разумем друге који трче тамо.
Има и горих места за летовање, али ја увек размишљам зашто би улагао у БЈРМ туризам, кад Србија има много лепших дестинација за летовање и зимовање.

Citat
cuti,taj sto je govorio strancima "gde si,kurvo","sta ima,sabane" i slicno je iz tvoje Borce.
Ма мој комшија није био бахат зато што као шатро био опчињен том технологијом, већ из мржње према западу је намерно хтео да им направи неко ср#ње.
Нек је жив и здрав.
 Smile
п.с. кад је Ћуме причао о том догађају рекао је овако ''кренем ја према тим вратима на којима пише оно ехит''.
Ћуме је краљ Падињака !
Шта би цигани дали за њега и Тумбаса.
 Smile

Citat
Ja sutra odo na plazu u Zvezdinom dresu pa tako da ako me vise ne bude bilo na Bureku bice da nas stvarno mrze
Сврати у Куманово са тим дресом, да те мало преваспитају Гробари.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 13:07:53 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znaci, ipak je ovo obicna tuca izmedju dve grupe pijanih nadrkanih debila, a ne judeo-masonska zavera protiv srpskog naroda koja traje vec vise od 2000 godina...

Hebi ga, razbi nam iluziju  Smile

Ne nasa, nego njegova licno. Nema potrebe ovo uzdizati na nivo cele nacije.

To je istina, jedan procenat je mozda ovako bahat i cacka mecku. Hvala za info iz prve ruke  Smile

Stoku koja maltretira goste izbaciš iz kafane, ne ubijaš ljude zato što su vatali neku ribu za dupe. Po tipu su skakali i šutirali ga dok mu nije stalo srce.

Sta kaze Anea, kombinacija alkohola, hormona i temperamenta. A kad su ga tukli hteli su da ga pretuku a ne ubiju, da su hteli da ga ubiju, bocnuli bi ga par puta, nozem, razbijenom flasom il slicno

Sta ajd u zdravlje? Sto su ubili coveka ni za sta??

Pa u tuci nisu bas nameravali da ga ubiju a batine je zasluzio, to stoji. Hebote, ima decu a ovamo vacari tudje ribe za dupe.

Прво не разумем Србе који летују тамо, можда не само због македонских бмро бугараша, колико због шиптара на које можеш налетети на сваком кораку.

Pa iz tog razloga bi mogao da kazes da neces Kosovo jer eto koji ce Srbin da zivi tamo kad svaki cas mozes naleteti na Albanca  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Feretiju ne odgovaram objasnila mu Anea sve potaman nema se sta dodati. Ako treba bratac a ti pitaj pojasnim nije mi problem.

Hkj voda je konza, samo ne preporucujem ti da dodjes pokvarice se vreme sada, tj. prognozirali su za danas a evo nailaze oblacici. Cujem po Srbiji vec zahladilo a to vrlo brzo dodje i ovde.

Gambi Smile Smile Smile
KUCZ Smile Smile

E da , i ovde Skonjce vrlo lako mozes da izbegnes. Ja sam ih za ova 3- dana video samo u carsiji nesto malo i to je to. Po kaficima i plazi ih nema, kao ni u starom gradu, a to je Ohrid. Tako da Siptari (jos uvek) u Ohridu nisu problem i prilicno su nebitni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ispo iz modu
Ок кажете да су изазвали сукоб да су смарали рибу/е па чак и да је ухватио рибу за дупе. Да се не лажемо многи од нас би у таквој ситуацији одговорили батинама.(условно речено јер није искључено ни да му је дотична дала повода да је стартује)  Али... њих двојицу је тукла гомила људи и то им није било доста па су их још и штанглирали? Па немојте ме зајебавати. Није доста што их има десет или тридесет него још морају и палице да користе. (палице/штангле/столице шта год, лекари кажу да је смрт уследила од удараца тупим предметом у груди)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.