Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neonacisti prekinuli antifasicticku tribinu  (Pročitano 25065 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A da se vi vratite temi, mislim, to cije je tursija bolja i cija mama bolje palacinke pravi mogu i ja da presudim ako me pozovete, al ne vidim u kakvoj je to vezi sa temom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Well, onda se ceka Ainhoa i StevieG, oni su prozvani i strucno i licno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Hmmm... da. Tema....

1. Fasizam nije komican kao sto to neka deca na ovom sajtu misle.

2. Fasizam nije samo kad neki "mrski neprijatelji" cine nesto sto se nekoj deci ne svidja, nego i kad ta deca traze da se onaj sto im je rekao da su ruzni/debeli/isuvise mrsavi kazni dozivotnom robijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Za ljude koji misle da su uvek u pravu pa čak i u slučajevima da dokazano to nisu, i to vrlo često u suprotnosti sa celim normalnim i civilizovanim svetom, kada se razložno iznesu stavovi, a odgovori se na način koji je u potpunosti neprimeren i mestu i trenutku, kao i zdravoj logici, postoje posebne ustanove koje se takvim svetom bave. Tu se pod stručnim nadzorom može raditi sa njima i tu u potpunosti mogu da iskažu sve svoje talente do krajnjih granica. Što se mene lično tiče ja sa ovom temom i individuom prekidam svaku dalju diskusiju, naprosto nisam stučno osposobljen za takvu vrstu razgovora i ne radim u nekoj od pomenutih ustanova.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Ja stvarno vishe ne znam shta bih rekla.
Mislim da sam krajnje argumentovano i jasno iznela ne samo svoj stav, vec i faktichko stanje stvari. Jednostavno, kolega-moderator Tralalala i ja imamo potpuno razlichite stavove i poglede, sa razlikom da ja imam dovoljno kucnog odgoja i kulturnost ophodjenja mi nije nikakav problem, iako sam nakon svih uvreda izrechenih na moj rachun imala moralno pravo da reagujem mnogo oshtrije, tim pre shto sam na ovom delu foruma moderator.
I verovatno bi bilo najbolje da se ova tema lockuje, i u sluchaju da je to neophodno, najbolje bi bilo da to uradi neki drugi moderator.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Da, da... Najlbolje je uvek pomesti pod tepih ono sto ti se ne svidja ("ti" je narativno a ne konkretno).

Inace i oni prethodni fasisti/nacisti/prisluskivaci/otvaratleji pisama/ukidaci ljudskih prava

oni koji su Jevreje optuzili za zlocine (jer je jedan mentalno poremeceni poljski decak ubio jednog nemackog treceg sekretara ambasade u Parizu) i nasilje da bi nad njima sproveli Kristalnacht,

itekako su imali kucno vaspitanje i svirali su klavir u Dachauu.

Pometimo diskusiju pod tepih,

a ako dzomba isuvise strci uvek moze preko nje da predje valjak samozadovoljne ubedjenosti u sopstvenu ispravnost

koja toboze daje pravo da se prosudjuje ko je izopstiv iz mocne, toboze dobronamerne drzave koja uvek cini sve sto je najbolje i ispravno

i u kojoj su sve zivotinje jednake, samo sto su ainhoe i stevice malo jednakije...

Moderatore, zakljucavaj! To su samo "nacisti", Jevreji, Crnci, Madjari, Hrvati, Srbi, Romi ("Cigani" jer "to smo mi tako govorili i njima nije smetalo...") i poneki borci za teoretska ljudska prava koja smo doduse i prakticno potpisali, ali -- naravno -- drzave nikad ne misle ono sto napisu, zar ne, obersturbanfuehrerovice-moderatorko ainhoa?

Zakljucavaj! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leben Ist Kampf

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 727
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6120
...definitivno LocK...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Ne pada mi na pamet da zakljuchavam temu, i to sam rekla u prethodnom postu. I ti i ja smo rekli shto smo rekli shto smo imali o temi, chak i van teme. Jednostavno mislim da je lock najbolje reshenje zato shto smo, a to sa zaljenjem primecujem, blizu tachke kada ce doci do otvorenog sukoba.

Shto se moje "ispravnosti" tiche (tj ispravnosti mojih stavova), znaj ovo... Ja ne mislim da sam popila svu pamet ovoga sveta, niti imam problem sa egom. Kada u nechemu pogreshim, ili kada u vezi nechega pogreshim, nije mi problem da kazem: "Nisam bila u pravu, ti (ili bilo ko drugi) si u pravu".

I da rezimiramo celu prichu: ti imash jedno gledishte, koje je vishe teorijsko, i branish ga, na shta imash potpuno pravo. Bash kao shto ja imam jedno gledishte, koje je, izgleda prihvatila vecina drzava u svetu, a tiche se ogranichavanja ljudskih prava. Ne mislim da je moje stanovishte najispravnije, i da imam monopol nad istinom, i bash zbog toga sam otvorena i bicu uvek otvorena za diskusije i polemike, dok god su one u duhu osnova pristojnog ophodjenja.  U ovom konkretnom sluchaju, kao shto rekoh nebrojeno puta do sada, mislim da ogranichavanje ljudskih prava savrsheno ima smisla, dok god to okolnosti u drzavi nalazu.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2005, 19:18:59 od Ainhoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ono sto krsi ljudska prava i ako je nekad bilo drzava to vise ne moze biti onog trenutka kad ljudska prava prekrsi.

Tad je samo jedna malo blaza varijanta Auschwitza.

A "Zakljucavaj!" se odnosilo na druge moderatore, posto ti rece da to neces da radis.

Dakle, idi lepo sviraj vezbaj "lepo vaspitanje". Trebace ti kad budes bila kapo u svom antinacistickom=nacistickom konclogoru, da bi osecala da si bolja od tamo nekih "nacista".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Whatever, Tralalala... Kakogod...
Plasim se da cu uvek gajiti razliku u mishljenjima koju smo od pochetka imali.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2005, 19:35:29 od Ainhoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.