Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: m:tel 065 - vijesti , cijene , usluge  (Pročitano 73862 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja , ako bih počeo da pričam i da pljujem po m:tel-u , onda kraja ne bi bilo. Bolje ne.....  Ipak su bolji od dva suparnička operatera..... Mada ne može a da ne smeta: nema još ni u od umts-a , poprilično neljubazno i neprofesionalno osoblje u call centru , siromašna ponuda paketa i za post paid a pogotovu za prepaid.... Itd....itd... Cijene neću da komentarišem. Imaš link na prvoj strani pa uporedi sa mt:s ili telenorom...  Smile
Kratko i jasno :
Citat
Jel ima nesto novo kod M:tela u RS.
Na zapadu ništa novo.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2007, 23:43:53 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung i9000 Galaxy S
ma nemogu ni da se ulogujem ni na njihovoj stranici ni na forum ni m tel mail.nekad sam mogao sada ne,neznam u cemu je problem.Probaj ti da se ulogujes pa mi reci  Boze sacuvaj nesposobnog osoblja na mtelu.Jos ih zovem i kazu neznam o cemu pricas.Uhhhhh
« Poslednja izmena: 21. Avg 2007, 00:12:41 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
nemanja065 ni ja već dugo ne mogu da se ulogujem na forum sa svojim username-om. To im je do servera siguran sam... Neka zbrka ali oni ne znaju da se snađu.
Ali što se tiče maila nisam imao nikada problema. Regularno ga pregledam i na računaru i na telefonu...

Probaj sa glavne stranice (ako koristiš web mail) da se uloguješ. Ako pokušavaš sa telefona da se uloguješ , ne zaboravi da ti je username kompletna e-mail adresa. Možda je zbrka nastala oko promjene imena mobis u m:tel....

Stvarno ne mogu da shvatim u čemu je kvaka. Probaj s telefona da pregledaš e mail... Ja ne znam šta drugo da ti kažem... Smiley

Što se tiče uslužnosti i znanja naših operatera a pogotovu operaterki u kal centru... ništa mi ne pričaj. Znam. Kataklizma komunizma... Smiley
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 00:07:43 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Hvala brate.Problem je bio u tome sto sam u username morao kucati kompletnu email adresu a ja sam samo username posto znam da je ranije moglo. Vidis kakvi su oni levati da nisu mogli nigdje naglasiti da moras tako upisati.HHHmmmmm.nesstrucnost. Znas li mozda kako se podesava da kad stigne poruka javi  sms-om to bi mi mnogo znacilo?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 03:30:03 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Mail to sms je odličan servis koji je meni , od nove godine , prestao da radi. A koliko sam listao po njihovom forumu , svakom drugom korisniku ne radi.
Odlična stvar je bila... Dobiješ e mail a tebi stigne besplatna sms poruka da pregledaš mobis e mail. šteta što ne radi...

Mada su neki se hvalili da njima radi... šta znam probaj uključiti servis , možda ti se posreći.
Uključuje se kada se uloguješ u svoje mobis(m:tel) sanduče pa u vrhu imaš opcije i podešavanja. Tu negdje nađi mail to sms servis i uključi ga. Može da se podesi i filter... tj. da dobijaš obavještenje samo ako si dobio mail od svojih prijatelja recimo -ukucaš im imena- i sl....
Sad , po preuzimanju mobisa od strane mts-a , došlo je do zbrke... Valjda nisu ugasili tu opciju? Naći ćeš je u podešavanjima. Sad gdje tačno , nisam siguran pošto nisam u blizini računara ali pročačkaću pa javljam. Smiley

Edit: nemanja065 ... izgleda da vlada konfuzija na mtel-ovom sajtu. Sad za sad ništa od mail to sms usluge. Valjda će se konsolidovati i ponovo uključiti i taj servis?! Čekaćemo...  Smile Smile

Edit2: ... Evo jutros mi se na telefonu prvi put pojavio natpis M:TEL .... Ode mobis. Nekako mi neobično.  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image.jpg
(20.72 KB, 652x146)
Screenshot0021.png
(48.85 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 08:58:08 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire S
Edit: nemanja065 ... izgleda da vlada konfuzija na mtel-ovom sajtu. Sad za sad ništa od mail to sms usluge. Valjda će se konsolidovati i ponovo uključiti i taj servis?! Čekaćemo... Smile Smile

Edit2: ... Evo jutros mi se na telefonu prvi put pojavio natpis M:TEL .... Ode mobis. Nekako mi neobično. Smile Smile

Sto se tice konfuzije na sajtu, hmm, sajt je radila firma Orange Solutions, no problem je u tome sto oni vise ne rade sa MOBI'S-om tj. M:TEL-om a i dok su radili nisu znali da otklone greske koje su se pojavljivale na sajtovima koje su radili...

Sto se tice M:TEL natpisa na telefonu, nesto su prebacivali sa jednog sistema na drugi, ali ne u potpunosti tako da kad ugasis telefon i ponovo ga upalis pojavi se MOBIS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire S
ma pusti ih dosadilo mi slusati onu glupu melodiju kad sam na cekanju, oni operateri na telefonima imaju najbolje placen posao, a nista ne rade, ne bi se javio ni da gori telekom.postavio sam temu na forumu jer njihov moderator odgovara i na ta pitanja, aili on je ili na odmoru ili mu moje pitanje ne pase jer ga jos nakon 10 dana nije objavio.

Dosadilo ti da slusas onu melodiju???  Aj onda predji na ERONET pa ces moliti da se vratis na MOBI'S tj M:TEL... Razlog, koliko god mislili da dugo cekate i da je osoblje neljubazno, mnogo se varate... Koristio sam BH TELECOM, sad koristim ERONET (samo zbog usluge skrivanja broja kad zovem kod prepaid-a) i M:TEL, i da ti kazem na ERONET-u znam cekati i po 20min i ne docekam da se jave a o ljubaznosti njih i BH TELECOM osoblja da ne govorim!!! Kao da su dosli sa nekog brda da rade...

Koliko god da nam se M:TEL ne svidja i koliko god da ima mana, moje misljenje je da je daleko bolji od druga dva operatera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
ZunA,
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Friend nema cijene!

U akciji "Friend nema cijene" od 04.09.2007. m:tel svim novim prepaid korisnicima nudi promotivne prepaid pakete sa mobilnim telefonima.

U ponudi su paketi sa mobilnim telefonima NOKIA 2310 i SAMSUNG C130*.

Za cijenu od 95KM (uračunat PDV) dobijate 95KM na računu i telefon potpuno besplatno! Prilikom kupovine startnog paketa na računu imate kredit od 5KM, a ako aktivno koristite i redovno dopunjavate svoj račun dobijate po 5KM kredita narednih 18 mjeseci.

*Samsung C130 u prodaji od 10.09.2007.

Izvor: m:tel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Poziv!

Povodom koncerta Zdravka Čolića 20.10.2007., u sarajevskoj dvorani Zetra sa početkom u 20.30, m:tel je pripremio brojna ugodna iznenađenja.

Uz svaku kupljenu ulaznicu m:tel poklanja:

CD Zdravka Čolića «Zavičaj»,
m:tel prepaid broj sa početnim stanjem na računu od 5 KM
u narednih 12 mjeseci još po 5 KM mjesečno, ukoliko se račun redovno dopunjava
besplatan download pjesama sa albuma «Zavičaj» na mobilni telefon.

Za besplatan download pjesama potrebno je poslati SMS na broj 065 1123 sa ključnom riječi kojom se bira pjesma. Ključne riječi su vezane za listu pjesama sa albuma. Pjesma se može download-ovati kao polifona ili kao MP3 melodija, pa je tako za download polifone melodije prve pjesme sa albuma potrebno poslati ključnu riječ ZAV, prazno mjesto, 1, a za MP3 melodiju prve pjesme poslati MP3, prazno mjesto,1. Primjer ključnih riječi za drugu pjesmu je ZAV 2, odnosno MP3 2. Takođe, potrebno je imati uključen i pravilno podešen GPRS. Download pjesama je besplatan, a tarifira se samo GPRS saobraćaj koji se tom prilikom ostvari.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u poslovnicama Centrotransa, u zgradi UNITIC-a i na blagajni dvorane Zetra, a mogu se rezervisati slanjem sms poruke sa imenom i prezimenom i zeljenim brojem karata na broj 065 711 888 ili na e-mail: agencijam@radiom.net.

------------------------------------------------------------------------------------

Novi predbroj

Obavještavamo Vas da će od ponedjeljka 08.10.2007. godine m:tel, pored dosadašnjeg 065, dobiti dodatni novi predbroj 066.
Predbrojevi 065 i 066 će značiti razliku prilikom pozivanja pretplatnika.

Izvor: m:tel

« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 14:51:53 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.