Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: m:tel 065 - vijesti , cijene , usluge  (Pročitano 73860 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Od prije par dana ne mogu nikako da pregledam mojmtel mail na telefonu. Ni u profimail-u ni u generičkom programu. Jedina solucija je webmail....
Siguran sam da podešavanja nisam dirao... Šta se dešava , đavo će ga znati. Možda problem oko AP-ova. Na mtel-ovom forumu sam saznao da se mora zvati korisnički servis da bi se svakom korisniku , ponaosob , uključio novi mtel AP (umjesto mobisovog). Da li je to neko uradio i kako rade novi AP-i???  Smile

« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 13:51:47 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire S
Od prije par dana ne mogu nikako da pregledam mojmtel mail na telefonu. Ni u profimail-u ni u generičkom programu. Jedina solucija je webmail....
Siguran sam da podešavanja nisam dirao... Šta se dešava , đavo će ga znati. Možda problem oko AP-ova. Na mtel-ovom forumu sam saznao da se mora zvati korisnički servis da bi se za svakom korisniku , ponaosob , uključio novi mtel AP (umjesto mobisovog). Da li je to neko uradio i kako rade novi AP-i??? Smile

Ne radi ti GPRS uopste... Ja sam ih zvao prije par dana i ponovo su mi aktivirali tu opciju, ali poruke sa podesavanjima nisam nikad dobio pa sam rucno zamjenio sve...

U podesavanjima, gdje god imas rijec MOBIS zamjeni je sa MTEL... Tako da gdje ti je pisalo MOBISFUN ti stavi MTELFUN a dali ces morati ponovo ga aktivirati ti ne mogu reci... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma čudne stvari se dešavaju. Mogu da pregledam ostale e-mail naloge ali mojmtel , nikako. MMs nekad radi a nekad ne. Gprs radi sa world-mate programom a neće sa wap pretraživačem.  Smile
Što se tiče podešavanja , sam ih sebi skidam sa sajta. Nemam živaca da čekam one iz call centra. Kod mene je obrnuta situacija. Da bi mi radio gprs ja sam AP-ove morao da prepravljam sa mtelfun na mobisfun.  Smile

Kataklizma Komunizma.  Smile Najbolje je da ja njih nazovem i da se prebacim na mojmtel AP i da mi ponovo uključe taj GPRS.  Smile

Edit: Evo sad sam zvao... Kaže : "Gospodine vama gprs ne radi" , a ja jutros updateovao prognozu u worldmate-u preko gprs-a.  Smile
Uglavnom reaktiviraće mi gprs i sad ću ići preko mtelfun AP-ova. Misterija riješena.  Smile  Bar jedan dio misterije...  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 14:14:08 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire S
Ma čudne stvari se dešavaju. MMs nekad radi a nekad ne.

Meni od marta MMS ne radi kako treba... Tj, jedva posalje, nikad iz prve, i kad ode ja dobijem izvjestaj da je poruka isporucena, no, osoba kojoj saljem nikad je ne dobije... Smile A pare uvijek uzmu... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Spremaju se novi modeli u post paid ponudi i mtel expres a tarifni modeli
L  X i XL 
pretplata 50 , 40 i 80 km .
U ponudi i N95
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 19:06:15 od slika177 »
IP sačuvana
social share
~*Cmokic*~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
mtel expres
Ode lova expres...  Smile
Šalim se... Fino je vidjeti da se nešto radi , novi paketi , novi telefoni u ponudi ... Makar malo da se razmrdaju. Razlijenili su se ovih dana. Ja očekivao 3G i saso mange a ono ništa.  Smile

Što se tiče moje misterije sa GPRS-om , nije riješena. GPRS radi , nije da ne radi...Ali ne radi mi , ponovo e-mail (mojmtel)... Džaba sam zvao u call centar , kada sam unaprijed znao odgovor. "To je nešto do vas , provjerite podešavanja aparata".... I džaba da im pričam da već 3 godine koristim ista ta podešavanja za e-mail. Džaba.

Sutra zovem ponovo da im pijem krv na slamčicu i tako dok ne osposobe e-mail...   

Još neko da su mu se pojavili problemi sa mojmtel mail-om u zadnjih par dana??
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 03:04:20 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1081
Zastava Prijedor
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire S
Citat
mtel expres
Ode lova expres... Smile
Šalim se... Fino je vidjeti da se nešto radi , novi paketi , novi telefoni u ponudi ... Makar malo da se razmrdaju. Razlijenili su se ovih dana. Ja očekivao 3G i saso mange a ono ništa. Smile

Što se tiče moje misterije sa GPRS-om , nije riješena. GPRS radi , nije da ne radi...Ali ne radi mi , ponovo e-mail (mojmtel)... Džaba sam zvao u call centar , kada sam unaprijed znao odgovor. "To je nešto do vas , provjerite podešavanja aparata".... I džaba da im pričam da već 3 godine koristim ista ta podešavanja za e-mail. Džaba.

Sutra zovem ponovo da im pijem krv na slamčicu i tako dok ne osposobe e-mail...

Još neko da su mu se pojavili problemi sa mojmtel mail-om u zadnjih par dana??

Trazi da razgovara sa sefom smjene, cini mi se da se zove Sreten ili Sveto... Tako nesto... On se malo bolje razumije to... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Sreten ili Sveto
Ako Sreten ne pomogne , obrao sam bostan.  Smile
Hvala na informaciji.  Smile

Edit: Nema pomoći... Ugašena je opcija da se mojmtel sanduče može pregledati preko gprs-a direktno u telefonu.... Ostaje web mail ili mobis mondo portal. Šta da se radi.... Makar znam na čemu sam.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 14:09:44 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy SII
znaci nemaju podrsku za alcatele uopste za gprs podesavanja.  Smile
gprs su aktivirali ali za SE. pitanje: da li negde postoje upute za manuelna podesavanja? ja sam trazio ali nema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nema za alcatel... automatskih podešavanja a ni ručnih koliko ja vidim...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 19:44:09 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.