Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Мостар: Шеријатска полиција напала млади пар?  (Pročitano 5844 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
@maslinozelana,
...zasto na svakoj temi,ko o cemu ti o svojim naklonostima?
Konstat(...)m u bulju,skroz ti je otupila sve druge elementarne potrebe.Tebe ce uvek tuci i obicna policija i serijatska i vatrogasna....i vojna i svaka druga policija jer to zasluzujes. Smile
ne pricam ja uop(...)ih ja terao. ovde ce biti parade, jer je to stvar osnovnih ljudskih prava i civilizacijskih normi da ljudi imaju pravo da se okupe i protestuju zbog neceg, oni koji hoce da ih zaustave su upravo deo crkvene policije i to je sasvim jasno!
Pa ti izjednačavaš veze normalnih ljudi i tvoju vezu sa brkatim čikom,nije isto prebiti mladi par i vas dvojicu,prebiti vas je sevap,a prebiti njih je greota,tu je bre razlika. Smile

e pa vidis i ti si za serijatsku policiju samo se ne slazes sa njima u pogledu toga prema kome treba pokazati agresiju. serijatska policija je uverena u to da postupa po nalozima svoje religije i najcesce su i povezani sa nekim iz crkve ili verske zajednice

ove godine je evropska parada u poljskoj, vidimo se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
@maslinozelana,
Konstat(...)m u bulju,skroz ti je otupila sve druge elementarne potrebe.Tebe ce uvek tuci i obicna policija i serijatska i vatrogasna....i vojna i svaka druga policija jer to zasluzujes. Smile
ne pricam ja uop(...)ih ja terao. ovde ce biti parade, jer je to stvar osnovnih ljudskih prava i civilizacijskih normi da ljudi imaju pravo da se okupe i protestuju zbog neceg, oni koji hoce da ih zaustave su upravo deo crkvene policije i to je sasvim jasno!
Pa ti izjednačavaš veze normalnih ljudi i tvoju vezu sa brkatim čikom,nije isto prebiti mladi par i vas dvojicu,prebiti vas je sevap,a prebiti njih je greota,tu je bre razlika. Smile

e pa vidis i ti si za serijatsku policiju samo se ne slazes sa njima u pogledu toga prema kome treba pokazati agresiju. serijatska policija je uverena u to da postupa po nalozima svoje religije i najcesce su i povezani sa nekim iz crkve ili verske zajednice

"Povezani sa nekim iz crkve"-da li si ti normalan,kako može šerijatska policija da bude povezana sa nekim iz crkve,jel ti uopšte znaš koje su vere oni,i u čije ime napadaju ljude.

I tebe niko ne napada iz religijskih uverenja,nego što je ljudima gadno da gledaju kako ti neki matori brka gura prst u dupe,i kako se dva krezava dlakava majmuna privatavaju. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

I tebe niko ne napada iz religijskih uverenja,nego što je ljudima gadno da gledaju kako ti neki matori brka gura prst u dupe,i kako se dva krezava dlakava majmuna privatavaju. Smile

Pa nek ne gleda ako je gadnjiv. I meni je gadno da vidim nekog pijanicu kako zavlaci ruke pod suknju neke krezave pasuljarke sa stajge pa ih necu zato tuci.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia ispo iz modu

Pa nek ne gleda ako je gadnjiv. I meni je gadno da vidim nekog pijanicu kako zavlaci ruke pod suknju neke krezave pasuljarke sa stajge pa ih necu zato tuci.  Smile

Могао си раније рећи да си педер да не губе људи време реплицирајући ти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Могао си раније рећи да си педер да не губе људи време реплицирајући ти.

Nije to meni ko tebi karakterna osobina  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo

Sad se lepo vrati na njegov prvi post,i da vidiš da je rasprava počela zbog toga što on nije osudio to što su ih napali,nego je to podržao,jer ikao i fegeti dobijaju batine,i to je po njemu isto. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ispo iz modu
@maslinozelana,

То је сутра педеру, а ти наравно опет ниси тамо где паламудиш да ћеш бити.

http://www.mondo.rs/s176641/Info/Svet/Preko_55000_Poljaka_protiv_Evroprajda.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Maslinazelena gurne prst u pedu i zazmuri,u tom stanju on moze biti bilo gde na ovom svetu
zamisljajuci mesto prsta da je neka kita cvrsta.Jel tako maslinozelena? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
Tebe ce uvek tuci i obicna policija i serijatska i vatrogasna....i vojna i svaka druga policija jer to zasluzujes.

Smile Smile Smile

и комунална полиција Smile
Поготово комунална  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.