Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78462 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Cinjenica je da je prevelika prasina dignuta oko ovoga. Taj pas nije ni prvi ni poslednji koji je preziveo slicno. Jos vidim da se na grupama na fejsbuku poziva na linc pocinioca, sto je opet bolesno. Pocinioca treba privesti zakonu, ali ubiti  Smile . Sta onda treba uraditi lovcima? Treba ih slati u logore smrti? Ne volim pse nista vise nego npr. zeceve, te mi je ubijanje zeceva jednako gnusno. Zabranite lov, pa onda mozemo da pricamo o zivotinjskim pravima. Vrstizam je jednak rasizmu.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Lov na zeceve..Lov na patke !  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Cinjenica je da je prevelika prasina dignuta oko ovoga. Taj pas nije ni prvi ni poslednji koji je preziveo slicno. Jos vidim da se na grupama na fejsbuku poziva na linc pocinioca, sto je opet bolesno. Pocinioca treba privesti zakonu, ali ubiti   . Sta onda treba uraditi lovcima? Treba ih slati u logore smrti? Ne volim pse nista vise nego npr. zeceve, te mi je ubijanje zeceva jednako gnusno. Zabranite lov, pa onda mozemo da pricamo o zivotinjskim pravima. Vrstizam je jednak rasizmu.

To sto masa prica na facebook-u je blebetanje u prazno...Nit ce neko tom liku da sece ruke niti da ga ubija i.....To je samo revolt pojedinaca ali to ne predstavlja nista.I opet slazem se da je ubijanje zeceva isto gnusno medjutim nazalost lov je dozvoljen po zakonu.Naravno nije dozvoljen da ides kad ti pada na pamet i ubijas zeceve ali je u principu pod odredjenim uslovima dozvoljen.I opet ne mozes da vuces paralelu izmedju ovoga i zeceva jer opet zeca kad upucaju on je mrtav istog trenutka a ovaj pas je mucen.U svakom slucaju i coveka kad ubiju odmah je bolje nego da mu odseku sake i stopala i da ga bace negde u sumu.Slozices se da je veci zlocin mucitu nekoga nego ga odmah ubiti.U principu treba vece kazne i za ubice i mucitelje ljudi ali i pasa.Samo efikasno kaznjavanje moze nekog ubediti da ne pravi sranja.Na primer Kineski metod je meni idealan.U Venecueli na primer su spalili na zivo coveka koji je silovao zenu...Ne slazem se sa tako gnusnim metodama medjutim sa druge strane ova nasa kvazi "demokratija" nas je dovela u ovo sranje gde smo sada  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 19:41:05 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana  Smile
Ustaše su poznate ludacima u svojim redovima  Smile

To je moguce, da ne zalazimo u off. Radi se o tipu koji je bio na srpskoj strani dobrovoljac, iz Srbije, pa ajde sada reci da je ludak  Smile

Naravno da je ludak!

Citat
Naravno , ne verujem da postoji iko ko više žali žrtvu od pocinioca , žališ li ti više onog monstruma što pobi prošle godine po sela ili žališ pobijene ?
Zalim poubijane ljude,da su bile poubijane zivotinje..zalio bih pocinioce.

Da ovakvu recenicu cujem od nekoga koga poznajem dvadeset godina ne bih vise poznavao onoga ko to izgovori a ovako cu samo da izrazim gadjenje i da ubuduce preskacem sve sto napises

wtmil

Citat
Pa ako nije nista strasno idi u Iran u ukradi neki suvenir da mi doneses... i gledaj da te uhvate.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana  Smile
Ustaše su poznate ludacima u svojim redovima  Smile

To je moguce, da ne zalazimo u off. Radi se o tipu koji je bio na srpskoj strani dobrovoljac, iz Srbije, pa ajde sada reci da je ludak  Smile

Naravno da je ludak!

Pa da znas i jeste, a ovi NVO-i su sada pametni, nit ratovali nit osetili krizu, kupili pare i pljuvali po svemu, sada kada nema rata izvlace pse i macke lutalice a vojni invalidi nemaju ni zdrastveno osiguranje  Smiley 1

U principu treba vece kazne i za ubice i mucitelje ljudi ali i pasa.Samo efikasno kaznjavanje moze nekog ubediti da ne pravi sranja.Na primer Kineski metod je meni idealan.

Pa los primer Kina, tamo gule zivotinje na zivo, tuku pse pre kuvanja i bacaju macke u vrelu vodu za supicu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Cinjenica je da je prevelika prasina dignuta oko ovoga. Taj pas nije ni prvi ni poslednji koji je preziveo slicno. Jos vidim da se na grupama na fejsbuku poziva na linc pocinioca, sto je opet bolesno. Pocinioca treba privesti zakonu, ali ubiti   . Sta onda treba uraditi lovcima? Treba ih slati u logore smrti? Ne volim pse nista vise nego npr. zeceve, te mi je ubijanje zeceva jednako gnusno. Zabranite lov, pa onda mozemo da pricamo o zivotinjskim pravima. Vrstizam je jednak rasizmu.

To sto masa prica na facebook-u je blebetanje u prazno...Nit ce neko tom liku da sece ruke niti da ga ubija i.....To je samo revolt pojedinaca ali to ne predstavlja nista.I opet slazem se da je ubijanje zeceva isto gnusno medjutim nazalost lov je dozvoljen po zakonu.Naravno nije dozvoljen da ides kad ti pada na pamet i ubijas zeceve ali je u principu pod odredjenim uslovima dozvoljen.I opet ne mozes da vuces paralelu izmedju ovoga i zeceva jer opet zeca kad upucaju on je mrtav istog trenutka a ovaj pas je mucen.U svakom slucaju i coveka kad ubiju odmah je bolje nego da mu odseku sake i stopala i da ga bace negde u sumu.Slozices se da je veci zlocin mucitu nekoga nego ga odmah ubiti.U principu treba vece kazne i za ubice i mucitelje ljudi ali i pasa.Samo efikasno kaznjavanje moze nekog ubediti da ne pravi sranja.Na primer Kineski metod je meni idealan.U Venecueli na primer su spalili na zivo coveka koji je silovao zenu...Ne slazem se sa tako gnusnim metodama medjutim sa druge strane ova nasa kvazi "demokratija" nas je dovela u ovo sranje gde smo sada  Smile

Netacno. Zec cesto uspe da pobegne sa dramlijama u telu. Tada zec krvari i umre u najgorim bolovima. Ne vidim masovni bunt protiv lova. Kao sto rekoh, slazem se da je ovo gnusan zlocin, ali nikako ne zasluzuje ovoliku pokrivenost u medijima. Ovo je samo deo marketinske kampanje da se uvede zivotinjska policija, jos jedna institucija koja ce da zloupotrebljava sluzbeni polozaj...
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Da ovakvu recenicu cujem od nekoga koga poznajem dvadeset godina ne bih vise poznavao onoga ko to izgovori a ovako cu samo da izrazim gadjenje i da ubuduce preskacem sve sto napises
Jel to onaj deo gde ja treba da se rasplacem ?
Ja potpisujem da ni ne znas sta sam hteo recenicom da kazem..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jebem mu mater, koliko ste vi tek bolesni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma sada se prikazuje to kao da su Srbi ljudozderi. Cak eto i dobrovoljci su ludaci. Kinezi gule zivotinje nazivo, Spanci ubijaju bikove zbog zabave, belosvetski idioti muce ljude po svetu al eto sad se svi zgrazavaju kako je pojedinac odrezo psu sape. A kad Cigani vodaju mecku to je eto njihova kultura.
Jos kad zabrane seljacima da drze svinje i druge domace zivotinje jer eto nije humano i zivotinje "pate" pod neadekvatnim smestajem i samo ce velike kompanije moci da nas kljukaju sa homronski nabijenim mesom da jos vise ubiju slobodnu volju ljudi.
Mozda je to uradio neki klinac, dete nekog dobrovoljca koji sedi kuci jer nema posla, nema zdrastveno, svi ga se zgrazavaju jer misle da je ludak, svirepi ubica, ili dete nekog izbeglice sa Kosova koji su preko noci sve izgubili.  Nego, eto svi zale psa lutalicu kojih ima na gomile al vojni invalid je eto ludak sto je izgubio noge ili ruke.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Evo sad idem na ulicu..i prvu dzukelu ima da sutnem medju oci  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.