Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78374 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Какве сад има везе Иран и сечење руке због крађе са овим случајем?  Smile Чињеница је да је ово што се догодило јадном псу дело умоболника који мора да оде на лечење, јер постоји опасност да пређе са иживљавања над животињама на људе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma kazem nista strasno za onog psa, svi se eto zgrazavaju a toga je uvek bilo i bice. Sutanje macica, lomljenje sapa (ovde amputacija), gadjanje golubova, vrabaca sa vazdusnom, prebijanje pasa i tako toga...
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana   Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 15:47:22 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana  Smile
Ustaše su poznate ludacima u svojim redovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana  Smile
Ustaše su poznate ludacima u svojim redovima  Smile

To je moguce, da ne zalazimo u off. Radi se o tipu koji je bio na srpskoj strani dobrovoljac, iz Srbije, pa ajde sada reci da je ludak  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Ludak je.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile
Mozda je trebo da se bori za prava gej populacije  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 15:54:35 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Naravno da ne zalim monstrume, ako su bolesni neka ih zali porodica koja ih nije na vreme poslala na lecenje i bavila se njima.

Naravno da bi covek koji bi psu odsekao noge zato sto mu je ujeo dete jednako bio bolesni monstrum. Ne moze se nikako mesati ubistvo kera iz nekog opravdanog razloga sa sakacenjem. Ako ti pas ujede dete i ti ga ne ubijes vec se izivljavas, onda je pitanje da li je veci tvoj nagon da detetu ili ka sadizmu pa koristis situaciju i izgovor suzene svesti.

Ova rec zaliti je malo preglupa Smile..jer mene boli tuki i za psa i za monstruma ako 'cemo iskreno.
A..nzm kolko je ok zaliti psa..umesto bolesno drustvo..ali dobro kad ti tako kazes..tebi bar verujem  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ova rec zaliti je malo preglupa ..jer mene boli tuki i za psa i za monstruma ako 'cemo iskreno.
A..nzm kolko je ok zaliti psa..umesto bolesno drustvo..ali dobro kad ti tako kazes..tebi bar verujem   

Niko te i ne tera da ga zalis.......Sto si uopste i dosao na temu ako te boli tuki za psa?Ne razumem stvarno  Smile Ne shvatam ljude koji dolaze da raspravljaju a ne zanima ih pas ni njegova sudbina....Mislim akcija prikupljanja novca je DOBROVOLJNA i ne vidim sta je tu uopste problem i zasto neko smeta kome ce neko dati svoj novac?Moze neko da proda kucu i da sve pare da u humatarne svrhe ali to je uvek problem tog sto daje pare a ne svih nas.Razumeo bi ovu raspravu da je receno da svi MORAJU da daju novac za psa....Ali posto ne mora niko nista sto onda svima smeta ovaj jadni pas.

Citat
Ma kazem nista strasno za onog psa, svi se eto zgrazavaju a toga je uvek bilo i bice. Sutanje macica, lomljenje sapa (ovde amputacija), gadjanje golubova, vrabaca sa vazdusnom, prebijanje pasa i tako toga...
Evo ja znam jednog koji ima gomilu macaka na savesti pa je bio itekako dobar borac u Vukovaru, dobrovoljac od prvog dana

Pa naravno da je uvek bilo kad je Srbija prepuna bolesnika protiv kojih nema zakona.Onaj lik je isao ulicom i pobio 9 ljudi a niko se ne pita kako je on uopste ima pusku kad je poremecen....Tako i ovo isto.Pse muce ljudi jer zakon je preblag za mucenje i svi idu onom logikom "Ma daj to je pas koga boli tuki".Jeste pas ali je i zivo bice koje nije zasluzilo nego da ga muci....Koliko je samo pas pronasao droge ili spasao ljudi iz rusevina ili....?Ne znam dal je neko gledao ali jedna devojka u kolicima je imala psa i pala je u neki kanal slucajno i pas je otisao po pomoc i spasao joj zivot.Takvih slucajeva je na hiljade a sto se tice lutalica i krvolocnih pasa to je kriv onaj koji je psa drzao.U vecini slucajeva lutalice su psi koje je uzeo neko i igrao se sa njima a kada je shvatio da pas raste i da nije vise malo slatko kucence onda ga odvede negde i sutne......Takodje ima ljudi koji imaju krvolocne pse pa posle ne znaju sta ce sa njima pa ih sutnu napolje i onda takav pas logicno da ce napasti dete ili coveka.....Sve je to posledica drustva i sto rece jedan user pametnije je da psa naucis da bude koristan za drustvo nego ih trpati u neke kaveze u kojima nece sluziti nicemu
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Niko te i ne tera da ga zalis.......Sto si uopste i dosao na temu ako te boli tuki za psa?Ne razumem stvarno   Ne shvatam ljude koji dolaze da raspravljaju a ne zanima ih pas ni njegova sudbina....Mislim akcija prikupljanja novca je DOBROVOLJNA i ne vidim sta je tu uopste problem i zasto neko smeta kome ce neko dati svoj novac?Moze neko da proda kucu i da sve pare da u humatarne svrhe ali to je uvek problem tog sto daje pare a ne svih nas.Razumeo bi ovu raspravu da je receno da svi MORAJU da daju novac za psa....Ali posto ne mora niko nista sto onda svima smeta ovaj jadni pas.
Prvo..nemoj tako da razgovaras samnom.
Drugo nisam ni znao da ljudi dobrovljno skupljaju novac za psa..
Jedna takva moralna velicina je Katarina rebraca neka se sveti njeno ime.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Prvo..nemoj tako da razgovaras samnom.
Drugo nisam ni znao da ljudi dobrovljno skupljaju novac za psa..
Jedna takva moralna velicina je Katarina rebraca neka se sveti njeno ime.

Kakve ona ima veze sa  psom ?  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 17:28:38 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.