Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78520 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Evo sad idem na ulicu..i prvu dzukelu ima da sutnem medju oci  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
bravo maradicu  Smile

@jasikasi ne potpaljuj odsece ti sve 4 sape  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pa los primer Kina, tamo gule zivotinje na zivo, tuku pse pre kuvanja i bacaju macke u vrelu vodu za supicu  

Mislio sam Kineski sistem u vidu kazni  Smile Nisam bas mislio da je kod njih tamo super  Smile

Citat
Netacno. Zec cesto uspe da pobegne sa dramlijama u telu. Tada zec krvari i umre u najgorim bolovima. Ne vidim masovni bunt protiv lova. Kao sto rekoh, slazem se da je ovo gnusan zlocin, ali nikako ne zasluzuje ovoliku pokrivenost u medijima. Ovo je samo deo marketinske kampanje da se uvede zivotinjska policija, jos jedna institucija koja ce da zloupotrebljava sluzbeni polozaj...

Dobro OK.Verujem da je istina sto pricas.Medjutim ja sam licno protiv lova i mrzim da se zivotinje ubijaju zbog sporta  Smile Medjutim jbg po zakonu je dozvoljeno tako da........  Smile Ne znam koji su inace motivi b92 TV-a niti podrzavam njihov rad medjutim licno nemam nista protiv da se ovakve stvari izbace u javnost.Nekad se samo na ovaj nacin mogu resiti neke stvari.Npr u NS-u pre par nedelja je pretucen kosarkas Partizana i da nije bilo po medijima sumljam da bi ikada uhapsili nasilnike.Nasa drzava je labava i jadna i nekad reaguje samo na pritisak javnosti.To je zato sto smo banana drzava koja nema zakona i gde mozes jedino kroz viku i dreku da nesto napravis.Da nisu objavili ovo sada bilo bi jos jedno kuce osakaceno i ne bi se nista desilo.Mada se nece ni sada nista desiti ali barem se nesto pomera sa mrtve tacke.Sto se tice animal police ja mislim da nam je potrebna samo ako se 100% regulise sta ce ona raditi.Ako ce biti kao u USA mislim je to los sistem jer mi nemamo sredstava da se bavimo spasavanjem ptice koja se saplela o zicu jer imamo mnogo tezih problema.Medjutim bez animal police danas imas slucaj da te maltetira neki pas ti nemas kome da se obratis jer nase pandure boli patka...A verujem da u svakom mestu ima vlasnika pasa koji muce komsije sto dovodi do mrznje prema zivotinjama koje se ispoljavaju na razne nacine.Psi i macke moraju nekako da se rese jer predstavljaju problem koji proizilazi velike probleme.Dal ce se ta ustanova zvati animal police ili sluzba za resavanje problema pasa i macaka meni je licno svejedno.Ali ocigledno da pravu policiju uopste ne zanima da se bave time jer imaju preca posla sa kriminalom.Znam da drzava nema novca i da ima preca posla ali i ovo su vazne stvari jer kad neki opasan pas iskasapi dete onda se svi zgrozimo a nikada drzava nije krenula da resi te probleme nego sedi skrstenih ruku....
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 20:53:58 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma sada se prikazuje to kao da su Srbi ljudozderi. Cak eto i dobrovoljci su ludaci. Kinezi gule zivotinje nazivo, Spanci ubijaju bikove zbog zabave, belosvetski idioti muce ljude po svetu al eto sad se svi zgrazavaju kako je pojedinac odrezo psu sape. A kad Cigani vodaju mecku to je eto njihova kultura.
Jos kad zabrane seljacima da drze svinje i druge domace zivotinje jer eto nije humano i zivotinje "pate" pod neadekvatnim smestajem i samo ce velike kompanije moci da nas kljukaju sa homronski nabijenim mesom da jos vise ubiju slobodnu volju ljudi.
Mozda je to uradio neki klinac, dete nekog dobrovoljca koji sedi kuci jer nema posla, nema zdrastveno, svi ga se zgrazavaju jer misle da je ludak, svirepi ubica, ili dete nekog izbeglice sa Kosova koji su preko noci sve izgubili.  Nego, eto svi zale psa lutalicu kojih ima na gomile al vojni invalid je eto ludak sto je izgubio noge ili ruke.

Upravo.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Ma nemoj prvu koju vidis, nego sacekaj da vidis pit bula, pa njega sutni.  Smile

« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 21:16:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moram recenicu po recenicu...

Citat
Ma sada se prikazuje to kao da su Srbi ljudozderi

Ko to prikazuje? Kako je uopste nacionalnost upala u celu pricu?

Citat
Cak eto i dobrovoljci su ludaci

Niko nije rekao da je on ludak sto je dobrovoljac  Smile

Po tvojoj logici ako je neko bio dobrovoljac moze do kraja zivota da ide okolo i kolje i radi ko zna sta a niko nme sme da ga nazove ludakom  Smiley 1

Citat
Kinezi gule zivotinje nazivo, Spanci ubijaju bikove zbog zabave, belosvetski idioti muce ljude po svetu al eto sad se svi zgrazavaju kako je pojedinac odrezo psu sape. A kad Cigani vodaju mecku to je eto njihova kultura.

To sto rade Kinezi, Spanci, Cigani i drugi belosvetski ludaci je takodje jezivo. Suvise si opterecen nacijama u prici gde jedino treba razlikovati ljude od neljudi a ne brojati krvna zrnca.

Smile Smile

Kako ste se lepo pronasli

i posle se cudis sto sa tobom i takvima ne zelim nikakvu komunikaciju  Smiley 1

« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 21:26:43 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Kao prvo nemoj da me poredis sa nacistom...Ja makar mogu da se suzdrzim da te ne prozivam...
Kao drugo,nisam nigde rekao da time sto nismo utvrdili da je dobar pas odma daje na pravo da je izkasapimo...
Da si ustvari procitao sta sam napisao,a ne samo serinjao gluposti,video bi da nigde nisam rekao tako nesto...
ne vredi pricati sa takvima kao ti...

Kao prvo, ti si se prepoznao.....
Kao drugo, sumnjam da bi bio tako hrabar da mi to " serinjao gluposti" kažeš u lice....
Kao treće, mogao bi i malo pismeniji da budeš...
Svaka dalja diskusija s tobom je besmislena

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Kao prvo nemoj da me poredis sa nacistom...Ja makar mogu da se suzdrzim da te ne prozivam...
Kao drugo,nisam nigde rekao da time sto nismo utvrdili da je dobar pas odma daje na pravo da je izkasapimo...
Da si ustvari procitao sta sam napisao,a ne samo serinjao gluposti,video bi da nigde nisam rekao tako nesto...
ne vredi pricati sa takvima kao ti...

Kao prvo, ti si se prepoznao.....
Kao drugo, sumnjam da bi bio tako hrabar da mi to " serinjao gluposti" kažeš u lice....
Kao treće, mogao bi i malo pismeniji da budeš...
Svaka dalja diskusija s tobom je besmislena

To sam i ja sinoc shvatio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
Kako ste se lepo pronasli

i posle se cudis sto sa tobom i takvima ne zelim nikakvu komunikaciju
Ne ne cudim , se boli me racku
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Svako ima pravo na svoje mišljenje , jedino što mi smeta je bespotrebno vredjanje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.