Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78185 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ljudi kao ti uvek unapred brane svako nasilje nad zivotinjama pretpostavkama da je ta zivotinja sigurno bila agresivna, napala neko dete i slicno.

А какви су то људи?

Meni izgleda nevino, ali otkud znaš možda je kako je droganče napomenuo napala neko dete, pa je neko reagovao  Smile
Tacno tako...
Mene da je napalo neko kuce da imam sekiru pri ruci,mozda mu ne bi ucinio nesto ovakvo,ali bih ga ubio,to je sigurno...Imam blazu fobiju od kucica,a i kucici me mrze (kuce od mog druga laje SAMO na mene,ni na koga drugog),bez ikakvog razmisljanja bih ubio kuce,ali ipak,mozda je ovo malo previse...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Ljudi kao ti uvek unapred brane svako nasilje nad zivotinjama pretpostavkama da je ta zivotinja sigurno bila agresivna, napala neko dete i slicno.

U ogromnoj vecini slucajeva rec je o ovakvim bolesnicima na dve noge.

Zastrasujuce je sta sve sebe ne naziva covekom i jos slobodno hoda medju nama Smile
Ne lupaj gluposti
Ne branim svako nasilje nad zivotinjama,ne branim ovoga bolesnika koji je sekao noge psu,i mucenja...
Par puta su me jurili psi,kod mene(u brace jerkovic)ima mnogo,ali MNOGO lutalica,i nista ne rade sa njima
Pre par meseci su napali jednu zenu skroz su je izujedali,bilo je krvi,ne znam da li si citao u novinama...
Ne znam da li kod tebe ima ovakvih stvari,nadam se da ne,ali zbog toga ja imam takvu sliku o lutalicama(i dobrom delu pasa) u glavi...

Ne znam za tebe ali meni je ljudski zivot vazniji od pseceg,i uvek cu prvo da budem na strani coveka,dok se ne dokaze suprotno...ako se dokaze da to nije uradio u samoodbrani,naravno da cu prestati da ga branim,ali do tada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

U ogromnoj vecini slucajeva rec je o ovakvim bolesnicima na dve noge.

Zastrasujuce je sta sve sebe ne naziva covekom i jos slobodno hoda medju nama Smile
Ne lupaj gluposti
Ne branim svako nasilje nad zivotinjama,ne branim ovoga bolesnika koji je sekao noge psu,i mucenja...
Par puta su me jurili psi,kod mene(u brace jerkovic)ima mnogo,ali MNOGO lutalica,i nista ne rade sa njima
Pre par meseci su napali jednu zenu skroz su je izujedali,bilo je krvi,ne znam da li si citao u novinama...
Ne znam da li kod tebe ima ovakvih stvari,nadam se da ne,ali zbog toga ja imam takvu sliku o lutalicama(i dobrom delu pasa) u glavi...

Ne znam za tebe ali meni je ljudski zivot vazniji od pseceg,i uvek cu prvo da budem na strani coveka,dok se ne dokaze suprotno...ako se dokaze da to nije uradio u samoodbrani,naravno da cu prestati da ga branim,ali do tada  Smile

Posle svega sto si napisao ti nekom pricas da govori gluposti?  Smile

Saa tobom je svaka dalja komunikacija bespredmetna tako da nemam vise nameru da trosim uludo tastaturu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

А какви су то људи?

Meni izgleda nevino, ali otkud znaš možda je kako je droganče napomenuo napala neko dete, pa je neko reagovao  Smile
Tacno tako...
Mene da je napalo neko kuce da imam sekiru pri ruci,mozda mu ne bi ucinio nesto ovakvo,ali bih ga ubio,to je sigurno...Imam blazu fobiju od kucica,a i kucici me mrze (kuce od mog druga laje SAMO na mene,ni na koga drugog),bez ikakvog razmisljanja bih ubio kuce,ali ipak,mozda je ovo malo previse...

Smile

И? Има човек блажу форију од кучића. Шта то треба да значи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Salio sam se malo,bio sam ironican,ali poenta je bila da ti ne mozes da kazes da je ta kerusa dobar pas,jer ne znas kakva je bila pre nego sto je ovaj bolesnik uradio ovo sto je uradio...Predpostavio si sa slike da je "dusa od psa"...

Opet pricas bez ikakve logike i kojesta.Kazes utvrdio sam sa slike.....Pa prvo nije slika nego video na kojem je pas.Drugo ako ti nije dovoljno da vidis video psa koji izgleda 100% da je miran onda razmisli zasto jebote pas nije ujeo onog koji ga je hvatao????Ako je agresivan valjda je logicno da ujede nepoznate osobe.Drugo pas nije znao dal ce ti sto ga hvataju da ga sakate i dalje.Znaci da je pas extremno miran kada nije bio siguran dal ce neko da ga sakati i dalje.Cak i da je ujeo te devojke koje su ga hvatale ne bi bilo nista cudno jer je pas preziveo tragediju.Ne slazem se da pas treba da napada ljude niti se slazem da su svi psi mirni i divni.Mene je ujeo pas pre dosta godina a nisam ga nicim izazvao.Medjutim i to je kriv VLASNIK psa koji ga je namerno pustio a znao je da su agresivni.A to je uradio jer je iskompleksirani idiot.I pored toga sto me je ujeo nije mi palo na pamet da koljem pse ili da im secem sape.Ponavljam to moze jedino bolestan i poremecen covek da uradi.I naravno da je normalno da neko ako je u zivotnoj opasnosti reaguje tako da usmrti psa ali samo u tako extremnim slucajevima mogu da opravdam takve stvari.Ovo nije takav slucaj jer za secenje sapa nije moguce da 1 covek to uradi bez pomoci.Ovo je organizovan napad nekih pacenika.Nasa drzava mora da reaguje mnogo ostrije na ovakve slucajeve bolesnika koji ce mozda sutra ubiti i nekog coveka.Ako mu je uzivanje da sece psu noge onda ce sutra tako seci nekog coveka.Sto se tice tog rotvajlera ne znam sta se tu desavalo ali ako ga pas nije napao da mora da se bori sa goli zivot onda nikako ne opravdavam da ubija psa bez razloga.Mozda je i ono mace sa youtube snimka koje lik sutira i smeje se neko opasno mace koje je njemu ugrozilo zivot pa je morao sutirati a smejao se jer je spasio svoj zivot.Eto i ja sam malo ironican......  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
dovoljno da vidis video psa koji izgleda 100% da je miran

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

А какви су то људи?

Tacno tako...

Smile

И? Има човек блажу форију од кучића. Шта то треба да значи?

Procitaj ovaj deo nekoliko puta i mozda ces shvatiti

Citat
Mene da je napalo neko kuce da imam sekiru pri ruci,mozda mu ne bi ucinio nesto ovakvo,ali bih ga ubio,to je sigurno...Imam blazu fobiju od kucica,a i kucici me mrze (kuce od mog druga laje SAMO na mene,ni na koga drugog),bez ikakvog razmisljanja bih ubio kuce,ali ipak,mozda  je ovo malo previse...

Odsecanje nogu kucetu je "mozda malo previse"?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Problem je sto naglasavas da bi ubio kera, jos podvlacis da bi ga sigurno ubio. E to je ono sto nije bas najnormalnije.

Ubio bih i ja kera ako nema drugog izbora, ali kao sto sam vec napisao, kada bih imao u ruci motku ili nesto slicno i posle jednog dva udarca kuce krene da bezi, sigurno ga ne bih jurio da ga ubijem.

@Katamarn, ne preteruj sa tim lecenjem. Ja imam strah od kera koji je jaci od mene, dzaba racio. Ujeo me je buldog kada sam imao 3-4 godine i to se uvuklo u podsvest. Uvek mi je neprijatno u blizini kerova (zanimljivo, ovo se odnosi samo na rase koje smatram krvolocnima, nemam npr. strah od bernandinca ili doge).

Sustina je da strah nije "bolest" koja bi te naterala da ubijas ili da se izivljavas nad zivotinjama. Jednom me je napao copor od 7-8 dzukela kada sam nocu isao pored Tosinog bunara, kerovi iz ciganmale. Nije bilo prijatno ali sam ih gadjao sa par kamenja jos par puta isfintirao da gadjam i na kraju su otisli. A krenuli su kao da ce da me rastrgnu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Problem je sto naglasavas da bi ubio kera, jos podvlacis da bi ga sigurno ubio. E to je ono sto nije bas najnormalnije.

Masis poentu.

Naglasavam da je nekome "mozda malo previse" odsecanje svih nogu psu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Prvi deo posta je bio upucen njemu, ali je uletelo 5 novih komentara dok sam pisao, a mrzelo me je da ispravljam... nadao sam se da cete skontati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.