Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78106 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Tako je Amalija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma to su Kinezi, imaju oni recept, na silu nahrane kera sa rizom, i onda ga izmlate motkama dok ne dobije unutrasnje krvarenje, e onda ga zakolju i ostalo vec znate. A macke bace zive u zagrejano ulje da bi im lakse skinuli krzno, naravno dok su zive.

A ti si kuvar ? Smile

Citat
To nije mogao da uradi jedan "covek"
Uhh, itekako je mogao Smile

E da sad se setih, neki jadnici ovde u Novom Sadu polili mačku benzinom i zapalili, i deru se "vatrena mačka" Smile ima klip
Naravno da jesam , uvek izaberem najbolje lesine  Smile

Vecinu mojih zivotinja su komsije poubijale otrovima, davljenjem, razbijanjem lobanje ili kazenjem kolima (isti komsija zgazio kuce tri puta kao slucajno, tri dana zaredom, treci dan kuce je majkalo) ali naravno nikom nista za to.  Ja mislim da se ovo deshavalo i ranije, samo niko nije prijavljivao
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
 Smile

kakav je to komsiluk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N70
eto ti opet bolestine, zaklali rotvajlera.
Mozete misliti koliko je opasan bio i koliko je "nekog napao", pa su uspeli da ga zakoju. Ja imam rotvajlera i verujte, niko ne bi mogao da joj pridje, a kamoli da je povredi (a nije narocito besna i opasna).

To navodi na zakljucak da je pas bio prijateljski raspolozen, a ovaj ga je ubio ili iz obesti, ili iz neke vrste osvete prema vlasniku. U svakom slucaju, ovog pas nije napao ni u snu.

Vec vidim da je krenula hajka na B92. Nije bas neki nacin za borbu, ali bolje ista nego nista. Sto vise da forsiraju na svim televizijama i da pritisni javnost da kazne ove majmuncine najstrozijom kaznom. Kako god da ih kazne, ili ne kazne, stici ce ih strasni sud. Kako balasevic kaze:"neko to od gore vidi sve".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citam neke komentare i ne mogu da verujem kako ljudi pisu gluposti.Kakve ima veze pas koji te napadne i ti se branis i ovaj slucaj?????Ako te pas ujede normalno je da ces se braniti svim sredstvima protiv njega ali ovo nema veze sa time.Ovaj monstrum koji je ovo uradio treba 40 godina da robija i da ga muce svaki dan.Ovako predivnu kucu da unakazi moze samo bolestan i napacen covek.Kao sto na youtube onaj majmun sutira mace i smeje se tako isto je i ovo neki pacenik koji je umobolan.Ko se imalo razume u pse jasno da ova kerusa je dusa od psa i da nikada nikog nije napala.To je delo obesnih ljudi bolesnog mozga.Treba da svi ljudi dobre volje pomognu ovom jadnom psu i da daju novac da mu se kupe proteze kako bi svoj napaceni zivot mogao da prozivi koliko toliko u miru.Bas mi je bilo zao kada sam je video na TV kako tuzno gleda.Zaista su ljudi najgori sljam.I tacno je da zivotnja nikad ne moze da bude gad nego samo covek.A ovi sto vuku paralelu izmedju napada na bebu i sadisticko ponasanje nega razmisle kako bi njima bilo da im neko ne daj boze odsece noge i sake.Slazem se da ako bi neki pas napao moje dete da bi branio svim sredstvima ali to je sasvim druga prica i nema veze sa ovim sada.I za te pse koji su napadali decu nisu krivi psi nego LJUDI.Da, da to su napaceni idioti koji namerno od psa prave zver kako bi lecili svoje bolesne komplekse.Pit bul terijer ili rotvajler moze da bude miran ko bubica ako ga vlasnik normalno odgaja.Ja znam na stotine vlasnika rotvajlera ciji su psi mirni.A znam i neke koji su agresivni a njihovi vlasnici su teske dijabole koje uzivaju da njihov pas plasi ljude.Ko ne zeli da mu pas bude agresivan nece nikad ni biti.Pas je onakav kako ga covek odgoji.Pa jesu oni psi u USA bili od malena muceni od strance crnaca pa su posle napadali samo crnce....I to kad neko gleda moze reci da je pas kriv.Ali pas je takav jer ga je neko napravio da bude takav.Takve pse slazem se da treba izbaciti iz okoline a vlasnike uhapsiti.I ja zivim u gradu i nekad mi smeta bahato ponasanje vlasnika pasa medjutim to ne znaci da treba da uzmemo sekire i da jurimo jadne pse po ulicama.......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ko se imalo razume u pse jasno da ova kerusa je dusa od psa i da nikada nikog nije napala.

јес офкорс то је више него очигледно..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
eto ti opet bolestine, zaklali rotvajlera.
Mozete misliti koliko je opasan bio i koliko je "nekog napao", pa su uspeli da ga zakoju. Ja imam rotvajlera i verujte, niko ne bi mogao da joj pridje, a kamoli da je povredi (a nije narocito besna i opasna).

To navodi na zakljucak da je pas bio prijateljski raspolozen, a ovaj ga je ubio ili iz obesti, ili iz neke vrste osvete prema vlasniku. U svakom slucaju, ovog pas nije napao ni u snu.
To sto ti imas rotvajlera navodi na zakljucak da je pas koga nisi video u zivotu bio prijateljski raspolozen...
Inace pas je cuvao sljunkaru,branio je teritoriju...
Ne znam sta se desilo,ali bi mi bilo logicnije da je pas napao coveka...
Ali jos uvek se nista ne zna o tome sta se desilo ovde,tako da cemo sacekati nove vesti...
Ko zna,mozda sam i pogresio...

Ko se imalo razume u pse jasno da ova kerusa je dusa od psa i da nikada nikog nije napala.
Tacno tako, psi sa smedjim ocima ne napadaju nikoga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Tacno tako, psi sa smedjim ocima ne napadaju nikoga...

Smile Smile

No comment  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Salio sam se malo,bio sam ironican,ali poenta je bila da ti ne mozes da kazes da je ta kerusa dobar pas,jer ne znas kakva je bila pre nego sto je ovaj bolesnik uradio ovo sto je uradio...Predpostavio si sa slike da je "dusa od psa"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Smile

kakav je to komsiluk
Zivotinje su bile ubijene, em zbog familije (o tome sam vec govorio nekoliko puta), em zbog toga sto je moja baba nazalost bila i ostala Svedok.  E sada ako je to dovoljan razlog da se necije zivotinje ubiju, ja stvarno ne znam.  Za ovo klanje zivotinja koje te ne napadaju, nemam sta reci sem R.I.P.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.