Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78242 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
eto ti opet bolestine, zaklali rotvajlera.
Mozete misliti koliko je opasan bio i koliko je "nekog napao", pa su uspeli da ga zakoju. Ja imam rotvajlera i verujte, niko ne bi mogao da joj pridje, a kamoli da je povredi (a nije narocito besna i opasna).

To navodi na zakljucak da je pas bio prijateljski raspolozen, a ovaj ga je ubio ili iz obesti, ili iz neke vrste osvete prema vlasniku. U svakom slucaju, ovog pas nije napao ni u snu.
To sto ti imas rotvajlera navodi na zakljucak da je pas koga nisi video u zivotu bio prijateljski raspolozen...
Inace pas je cuvao sljunkaru,branio je teritoriju...
Ne znam sta se desilo,ali bi mi bilo logicnije da je pas napao coveka...
Ali jos uvek se nista ne zna o tome sta se desilo ovde,tako da cemo sacekati nove vesti...
Ko zna,mozda sam i pogresio...

Ko se imalo razume u pse jasno da ova kerusa je dusa od psa i da nikada nikog nije napala.
Tacno tako, psi sa smedjim ocima ne napadaju nikoga...

Rotvajler kojem je neko prisao da ga zakolje sigurno nije bio agresivan jer da jeste taj skot niti bi smeo niti bi uspeo da mu pridje.

Skoro sam gledao neki dokumentarac gde su pokazali neke klince iz nekog engleskog geta koji su se najstrasnije izivljavali na nekoj macki i usput se snimali mobilnim.

Svi su zavrsili u domu i jedan od njih je dao intervju da su ga u domu tukli svi 24/7 i da mu je svaki dan tamo bio pakao.

Kamo srece da i ovi nasi monstrumi prodju tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
SERIJA zastrašujućih napada na pse u Beogradu i u petak je nastavljena. Rotvajler, koji je čuvao šljunkaru u Ulici Vuka Vrčevića, ubijen je nožem naočigled mladića čiji je zadatak bio da brine o njemu. Policija je nekoliko sati posle surovog napada, privela osumnjičenog za napad S. J, starog oko šezdest godina.

Rotvajler Rale slobodno je šetao šljunkarom na obali Dunava, kada su oko 11 sati kraj reke naišla dvojica ljudi sa psom rase terijer. Rale je krenuo ka njima, ali kako pričaju očevici, nije bio agresivan. Jedan od pridošlica tada je prišao rotvajleru, obratio mu se i pomazio ga po glavi. Iznenada je S. J., tvrde očevici, izvukao nož i tri puta ubo psa u grudi. Prestrašen, pas je pobegao ali je ubrzo izdahnuo. Da stvar bude gora, sve je video mladić koji je o četvorogodišnjem psu brinuo od njegovog rođenja.

- Dotrčao je do mene i povikao da su nam ubili psa - priča Dragoljub Ponjavić, vlasnik šljunkare. - Izašao sam i video da Raletu nema pomoći. Potrčao sam za napadačem koji je krenuo ka obližnjem romskom naselju, ali su me prijatelji zaustavili da u naletu besa ne bih napravio neku glupost. Nadam se da će ga policija uhvatiti, a angažovaću advokata i potruditi se da što duže ostane u zatvoru. Od jutros pijem tablete za smirenje. Ne znam kako da kažem sinu da nam je neko ubio psa. Moraću da ga lažem da je pobegao. Ponjavić kaže da ubica često dolazi kod prijatelja koji živi u romskom naselju. Zato su se tamo raspitali za njegovo ime i preneli ga policiji koja je u petak tragala za njim.

Ovo je samo jedan u nizu napada na pse u Beogradu poslednjih dana. U četvrtak ujutru u naselju Borča neko je upucao lutalicu iz vazdušne puške. Nekoliko sati kasnije, u privatnoj veterinarskoj ambulanti operisan je pas koji je ranije upucan sa dva metka, a potom i pregažen. Oba psa preživela su ranjavanje. Preživela je i Mila, keruša mešanac kojoj su još nepoznati napadali odsekli sve četiri šape. Pronađena je u utorak uveče u naselju Medaković i zbrinuta u privatnoj veterinarskoj ambulanti.

Izvor: Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Rotvajler kojem je neko prisao da ga zakolje sigurno nije bio agresivan jer da jeste taj skot niti bi smeo niti bi uspeo da mu pridje.
Ne znam sta da kazem na ovo...
Ako u glavi mozes samo da smislis jedan scenario u kome se covek zatrcava na psa i napada ga nozem,ne vredi objasnjavati...

Covece,on je branio teritoriju,ti da prodjes tuda,nece ti reci - "e brate pomeri se ne smes da ides ovuda",nego ce te napasti,jer je pas,i ne ume da prica...

Ne kazem da podrzavam da je zaklao psa tek tako,ali ako ga je pas napao prvi,sto je veoma moguce,to je onda samoodbrana...Ako nije to je vec druga prica,ali ne mozemo da pricamo o tome posto ne znamo,vec samo nagadjamo sbbkbb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Citat
Rotvajler Rale slobodno je šetao šljunkarom na obali Dunava, kada su oko 11 sati kraj reke naišla dvojica ljudi sa psom rase terijer. Rale je krenuo ka njima, ali kako pričaju očevici, nije bio agresivan. Jedan od pridošlica tada je prišao rotvajleru, obratio mu se i pomazio ga po glavi. Iznenada je S. J., tvrde očevici, izvukao nož i tri puta ubo psa u grudi. Prestrašen, pas je pobegao ali je ubrzo izdahnuo. Da stvar bude gora, sve je video mladić koji je o četvorogodišnjem psu brinuo od njegovog rođenja.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Ne znam sta da kazem na ovo...
Ako u glavi mozes samo da smislis jedan scenario u kome se covek zatrcava na psa i napada ga nozem,ne vredi objasnjavati...

Ne znam sta ti nije jasno kad se upravo to dogodilo!

Pas je, kako saznajemo, živeo kod šljunkare ispod pančevačkog mosta, gde je čuvao mašine i prostorije u kojoj borave radnici. S. J. je šetao s još jednim prijateljem, koji je sa sobom vodio manjeg terijera. Rotvajler im je prišao, kako očevici tvrde, bez glasa. Vlasnik terijera je svog mezimca tada podigao, a S. J. je, nakon što je pomazio rotvajlera, izvadio nož i nekoliko puta ga brutalno ubo. Nakon što je izboden, ranjeni pas se povukao ka šljunkari, gde je i iskrvario.

Ovo dalje sto si napisao ne vredi ni komentarisati.

Sam si rekao da imas fobiju od pasa. Fobija je bolest koju treba leciti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Pisao sam post iznad dok je izletela vest,nisam je procitao pre nego sto sam napisao...
Priznajem, bio sam i krivu, cak sam i rekao ranije
Citat
Ali jos uvek se nista ne zna o tome sta se desilo ovde,tako da cemo sacekati nove vesti...
Ko zna,mozda sam i pogresio...
Citat
Ne kazem da podrzavam da je zaklao psa tek tako
Ako nije bilo u samoodbrani ne branim coveka

« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 03:00:17 od idispavaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
koji ste vi CSI Belgrade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ljudi kao ti uvek unapred brane svako nasilje nad zivotinjama pretpostavkama da je ta zivotinja sigurno bila agresivna, napala neko dete i slicno.

U ogromnoj vecini slucajeva rec je o ovakvim bolesnicima na dve noge.

Zastrasujuce je sta sve sebe ne naziva covekom i jos slobodno hoda medju nama Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 03:05:07 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ljudi kao ti uvek unapred brane svako nasilje nad zivotinjama pretpostavkama da je ta zivotinja sigurno bila agresivna, napala neko dete i slicno.

А какви су то људи?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
koji ste vi CSI Belgrade  Smile

CSI Munze... najkorumpiraniji od svih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.