Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Monstruozno! Psu odsečene sve četiri noge!  (Pročitano 78202 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ok, zabuna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nije bilo prijatno ali sam ih gadjao sa par kamenja jos par puta isfintirao da gadjam i na kraju su otisli.

Ти набод, они чорба а.. много си опасан е Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Bogami, bilo je zajebanih... samo to nisam bio ja vec je situacija bila zajebana  Smile

Lutalice, srecom, imaju taj strah/refleks od gadjanja... svako malo ih neko gadja (ne ulazim u razloge) pa u kriznim trenucima ta taktika do sada nije zatajila. Nadam se da nikada i nece... a nadam se da uopste nece ni zatrebati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Citat
Salio sam se malo,bio sam ironican,ali poenta je bila da ti ne mozes da kazes da je ta kerusa dobar pas,jer ne znas kakva je bila pre nego sto je ovaj bolesnik uradio ovo sto je uradio...Predpostavio si sa slike da je "dusa od psa"...

Opet pricas bez ikakve logike i kojesta.Kazes utvrdio sam sa slike.....Pa prvo nije slika nego video na kojem je pas.Drugo ako ti nije dovoljno da vidis video psa koji izgleda 100% da je miran onda razmisli zasto jebote pas nije ujeo onog koji ga je hvatao????Ako je agresivan valjda je logicno da ujede nepoznate osobe.Drugo pas nije znao dal ce ti sto ga hvataju da ga sakate i dalje.Znaci da je pas extremno miran kada nije bio siguran dal ce neko da ga sakati i dalje.Cak i da je ujeo te devojke koje su ga hvatale ne bi bilo nista cudno jer je pas preziveo tragediju.Ne slazem se da pas treba da napada ljude niti se slazem da su svi psi mirni i divni.Mene je ujeo pas pre dosta godina a nisam ga nicim izazvao.Medjutim i to je kriv VLASNIK psa koji ga je namerno pustio a znao je da su agresivni.A to je uradio jer je iskompleksirani idiot.I pored toga sto me je ujeo nije mi palo na pamet da koljem pse ili da im secem sape.Ponavljam to moze jedino bolestan i poremecen covek da uradi.I naravno da je normalno da neko ako je u zivotnoj opasnosti reaguje tako da usmrti psa ali samo u tako extremnim slucajevima mogu da opravdam takve stvari.Ovo nije takav slucaj jer za secenje sapa nije moguce da 1 covek to uradi bez pomoci.Ovo je organizovan napad nekih pacenika.Nasa drzava mora da reaguje mnogo ostrije na ovakve slucajeve bolesnika koji ce mozda sutra ubiti i nekog coveka.Ako mu je uzivanje da sece psu noge onda ce sutra tako seci nekog coveka.Sto se tice tog rotvajlera ne znam sta se tu desavalo ali ako ga pas nije napao da mora da se bori sa goli zivot onda nikako ne opravdavam da ubija psa bez razloga.Mozda je i ono mace sa youtube snimka koje lik sutira i smeje se neko opasno mace koje je njemu ugrozilo zivot pa je morao sutirati a smejao se jer je spasio svoj zivot.Eto i ja sam malo ironican......  Smile
Uh...

Kao prvo,ne podrzavam sto su isekli to kuce,to su budale, umobolnici,i kreteni,i trebaju da odgovaraju za svoje postupke...

Ti si video snimak tuznog kuceta bez cetiri noge, i zakljucio da je ono oduvek tako mirno...Sta si ocekivao ? Da bude srecno,iako nema 4 noge...Ili da bude besno...
Osim ako si pricao sa vidovitom Zorkom,ne mozes da zakljucis da li je kuce oduvek mirno...I tu je kraj price...

Odsecanje nogu kucetu je "mozda malo previse"?

Smile Smile Smile
Ne vadi stvari iz konteksta,i kao sto sam rekao, ne lupaj gluposti...
Popij neki caj,smiri se,pa kad budes mogao da vodis razgovor a da me ne vredjas u svakom postu,vrati se...

Problem je sto naglasavas da bi ubio kera, jos podvlacis da bi ga sigurno ubio. E to je ono sto nije bas najnormalnije.

Ubio bih i ja kera ako nema drugog izbora, ali kao sto sam vec napisao, kada bih imao u ruci motku ili nesto slicno i posle jednog dva udarca kuce krene da bezi, sigurno ga ne bih jurio da ga ubijem.

Mozda sam malo preterao sa tim sto sam napisao,ne bih bas jurio psa da ga ubijem iz neke osvete,ali svodi se na to da - u samoodbrani ako bi zagustilo ne bih zazalio da ubijem psa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Ne vadi stvari iz konteksta,i kao sto sam rekao, ne lupaj gluposti...
Popij neki caj,smiri se,pa kad budes mogao da vodis razgovor a da me ne vredjas u svakom postu,vrati se...

Vadim stvari iz konteksta? Jel to nije bio tvoj komentar na ovu vest? jesam li nesto izostavio ili editovao?

Cak cu se i suzdrzati od komentarisanja gluiposti koje nastavljas da pises.

"mozda malo" i "ne bi bas"  Smile

welcome to my ignore list  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Uh...

Kao prvo,ne podrzavam sto su isekli to kuce,to su budale, umobolnici,i kreteni,i trebaju da odgovaraju za svoje postupke...

Ti si video snimak tuznog kuceta bez cetiri noge, i zakljucio da je ono oduvek tako mirno...Sta si ocekivao ? Da bude srecno,iako nema 4 noge...Ili da bude besno...
Osim ako si pricao sa vidovitom Zorkom,ne mozes da zakljucis da li je kuce oduvek mirno...I tu je kraj price...

Dobro ne podrzavas secenje sapa i to pozdravljam zaista  Smile Sto se tice tog psa ja ne mogu da tvrdim da je on uvek bio miran ali eto rekao sam ti cinjenicu da nije napao te ljude koji su ga hvatali.Nije bitno dal je pas srecan ili ne sto nema noge nego je vazno da se svaka zivotinja brani kad je neko napadne.Pa jbg moja ptica kad joj prilazis u mraku oce da te capi za prst jer misli da joj preti opasnost.  Smile Tako da opet ponavljam da ne bi bilo nista cudno da je ta kerusa pruzala otpor prilikom hvatanja.Eto ja od kad znam za sebe nisam nikad naleteo na psa koji je bio miran i odjednom poludeo i poceo da ujeda sve redom.Pse koje sam vidjao da su agresivni su bili oduvek agresivni i to iskljucivo krivicom vlasnika.Vidjao sam pit bul terijere koji su se plasili svoje senke a eto oni vaze za neke opasne pse....Isto tako moj drug ima dobermana koji je ogroman i koji je plasljiv....A to je zato jer ga je on od malena gajio da ne bude problem za ljude.Ali jbg imas pacenike koji namerno gaje psa da ujeda ljude , da bude agresivan i onda uziva kad vidi da se neko plasi njegovog psa....Onda takav pas mu pobegne i napadne dete ili coveka i nastane sranje......E takve vlasnike treba ostro kaznjavati da se to ne bi desilo.U Srbiji vlada haos u svemu i tu mislim i na vlasnike pasa koji rade sta god im pada na pamet.A takodje sa druge strane postoje pacenici koji idu i kolju pse.Znaci to je zacaran krug koji moze samo drzava da resi sa ostrim kaznama...jbg u USA ko ima psa koji pravi sranja dodje animal police i oduzme psa.....A kod nas vlasnik psa oce da te bije ako mu kazes da ne moze da drzi agresivnog psa...I onda se i desavaju sranja i sve polazi od toga da drzava je sranje i da nista ne radi da sredi situaciju......I ova ovde rasprava se otegla kontroli.Poenta je da treba da se osudi ponasanje ljudi koji muce zivotinje a takodje i vlasnici zivotinja koji muce ljude sa agresivnim psima.....
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 03:56:25 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Dobro ne podrzavas secenje sapa i to pozdravljam zaista  Smile
Hvala bogu,pa ko god da podrzava ovo je mentalno bolestan,nema tu sta da se pozdravlja to tako stoji  Smile  Smile
Sto se tice tog psa ja ne mogu da tvrdim da je on uvek bio miran ali eto rekao sam ti cinjenicu da nije napao te ljude koji su ga hvatali.Nije bitno dal je pas srecan ili ne sto nema noge nego je vazno da se svaka zivotinja brani kad je neko napadne.Pa jbg moja ptica kad joj prilazis u mraku oce da te capi za prst jer misli da joj preti opasnost.  Smile Tako da opet ponavljam da ne bi bilo nista cudno da je ta kerusa pruzala otpor prilikom hvatanja.
Moguce
Ko zna,nisam ja rekao da je pas bio besan,samo sam rekao da ne mozemo da znamo da li je bio miran ili ne...
Mogao je i da bude miran...

Ali jbg imas pacenike koji namerno gaje psa da ujeda ljude , da bude agresivan i onda uziva kad vidi da se neko plasi njegovog psa....Onda takav pas mu pobegne i napadne dete ili coveka i nastane sranje......E takve vlasnike treba ostro kaznjavati da se to ne bi desilo...
Tacno tako...Ali jebiga,kod nas cisto sumnjam da ce mnogo toga promeniti uskoro...
Bas sam gledao u Britaniji neke koji organizuju borbe pasa...Ono je nezamislivo...
Imaju azile pune besnih pasa,ko zna sta se moze desiti ako pobegne jedan pas...Ili iz azila,ili od nekog od vlasnika pasa boraca...Vecina tih pasa kasnije i umre u borbi,ako dodje policija,dobar deo pasa i ubije posto su agresivni i napadnu ih,a oni koji ostanu zivi odu u azil,i na kraju bivaju uspavani,posto ih niko nece,jer nista dobro ne mogu doneti...

U Srbiji vlada haos
Nista novo  Smile
Vadim stvari iz konteksta? Jel to nije bio tvoj komentar na ovu vest? jesam li nesto izostavio ili editovao?

Ne citaj samo postove koji te interesuju,procitaj,i shvati sta sam napisao do sad u ovoj temi pa mi odgovori...

evo zaimsli ovo...
ti si napisao ovo

a ja sad napisem ovo
Cak cu se i suzdrzati od komentarisanja gluiposti
Smile

Mozda jesam napisao to sto sam napisao,ali procitaj i druge postove,ne donosi odmah glupe zakljucke,i ponovo,ne vadi stvari iz konteksta

welcome to my ignore list  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A sto ne istreniraju te lutalice, da pomognu ljudima.  Nek nalaze drogu, pomognu slepima, traze zrtve nesreca pri zemljotresima itd.  Vecina bi mogla da se trenira, ali naravno najlakse ih je pobiti.  Mislim ja razumem da niko ne voli da bude napadnut od strane psa, i da ima pasa koji napadaju, ali ko ih je takve napravio?  Sigurno nisu sami
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
A sto ne istreniraju te lutalice, da pomognu ljudima. 

Bas me zanima ko ce to da uradi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Salio sam se malo,bio sam ironican,ali poenta je bila da ti ne mozes da kazes da je ta kerusa dobar pas,jer ne znas kakva je bila pre nego sto je ovaj bolesnik uradio ovo sto je uradio...Predpostavio si sa slike da je "dusa od psa"...

Bravo...pravilan način razmišljanja....čim nismo utvrdili da je "ta keruša dobar pas" to nam daje za pravo da joj odsečemo sve četiri šape Smile...i naravno, potpuno je normalno da uđemo na tuđi posed i zakoljemo nečijeg psa...( smešno je i pomisliti da je taj rotvajler želeo da napadne, jer dotični kreten ne bi imao vremena ni da podigne nož )

jbt.....mislim da da su nacisti bili humanitarni radnici u odnosu na pojedince na ovom forumu..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.