Pitanje nije bas za ovu temu, al posto sam na wap-u, nadovezacu se i izvinjavam se na tome. Upravo sam bio na svom fakultetu u racunarskom centru, pokusao da udjem na burek, i nisam uspio da dodjem dalje od burek.Co.Yu tj kad kliknem na ulaz i prebaci me na forum.Burek.Co.Yu izbacuje http gateway temporarily unavailable? a ja sad dodjem preko tel i burek radi. Sve u svemu, samo me zanimalo da mi potvrdite da nesto nije u redu sa racunarskim centrom mog veselog faxa a ne sa burekom
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Posto vam ocigledno crtanje pesonalizovanih avatara oduzima dosta vremena, zasto ne podignete kriterijum na recimo 1200 ili 1500 poruka umesto 800? Na taj nacin ce i vama posao biti prepolovljen i mi cemo dobiti svoje avatare kad ih zasluzimo.