Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ne bih se zvao Arsenije kada ne bih nesto predlagao .... (vecinom gluposti )
da se uvede jedna kartica u potpisu koja bi sluzila za Thank ....kada neki clan nesto korisno uradi,da ostali mogu tim putem da mu daju pohvalu ... predpostavljam da je odg NE,al ajd da probam ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
mozes da ga mijenjas koliko hoces, ali samo iz galerije ponudjenih, a za neki personalizovani ces cekati gazdu da stigne da crta, pa ces da imas 800 poruka i dva mjeseca na forumu, ako granice ne porastu...