HowTo:Instalacija SMF 1.1.x foruma! Ovdje | Wireless & CableOvdje | HowTo:Instalacija phpBB foruma ! Ovdje | Free hosting za vas sajtOvdje Windows ~ Korisni linkovi ~ Saveti za bolje funkcionisanje sistemaOvdje Vodic - 5 koraka do zasticenog sistema - besplatno! Pitanja i odgovori!Ovdje Linux ~ Downloads ~ Problemi ~ Saveti ~ Tips & tricksOvdje
Jedno pitanje... Primetio sam da u standardnoj postavi smajlija ima samo smajli koji poklanja cvet, tako da njega koriste clanovi i kada cestitaju rodjendan i muskim i zenskim clanovima ( jedan od primera ), zar ne bi bilo dobro i kad bi u standardnoj postavi bio smajli koji drzi obican pokloncic ( zapakovanu kutijicu ) - koji bi se koristio kad se cestita nekom muskom clanu...Unapred hvala na odgovoru
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Једини разлог због чега на овом форуму проводим веома мало времена је енормни копи-пејст (copy-paste)! Па јеботе пола чланака сам већ прочитао на б92, монду, спортској централи или где већ!
Одем на неку тему која би могла да ме интересује а нигде ниједног нормалног коментара... НПР Квалификације за ЕУРО08, брдо новинарских текстова а ниједан коментар обичног човека. И што је још трагичније тај копи-пејст раде модератори!
Да ли постоји икаква могућност да се не копирају делови целих вести већ да се постављају само линкови до наведних сајтова? На овај начин форум губи свој смисао и постаје само складиште вести са целокупног српског веба!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!