Zasto se bespotrebno prave nove teme u folderu simpaticne i smesne slicice??? Na svakoj temi bude maksimalno 5 odg.Zar nije jednostavnije da budu sve slike jednog tipa u jednom folderu?
da ne bih otvarao novu temu bezveze ... pitanje u vezi Internet ~ Novosti ~ Provideri .... ima tema novosti harver koju uredjuje Fanste27 i novosti softver koju uredjujem ja (u poslednje vreme)... e sad, mi nalecemo na novosti koje ne spadaju ni u jednu od te dve kategorije...
da li moze da se otvori tema samo za novosti tog tipa?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Zasto je sa foruma izbacena opcija pregleda tema u kojoj smo ucestvovali(pojedinacno mislim).. To je bila do jaja stvar a sada je mnogo teze pratiti desavanja?
Zasto je sa foruma izbacena opcija pregleda tema u kojoj smo ucestvovali(pojedinacno mislim).. To je bila do jaja stvar a sada je mnogo teze pratiti desavanja?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Odatkle ti ideja da je izbacena...
Joj brate daj reci gde je... Ranije mi je stajalo gore odmah na pocetku stranice.. Gde je skriveno sada...?
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.